Моля за съвет!

• 5 349
  • 84
  •   1
Отговори
# 60
Ернестина, не зная кой колко е представителен, ние нямаме нужда от кредит, имаме си спестявания, но тези спестявания съм ги предвидила за бъдещето на нашия принц, а не, за да се катеря по някакви върхове и да ходя по незнайни земи, дето времето е спряло! Cry
Айде пак се захароса hahaha на пепляшка принца той ма hahaha
Айде жива и здрава,свежарка си с тез темички,аз легнах да се хиля днес ,вкара ми настроение-пожелавам ти ползотворна следваща , Мишелче!
 hahaha hahaha hahaha

# 61
"Пепеляшке",най-после се завърна , толкова ни липсваше и признавам,че новия ти ник е по-представителен Joy  hahaha

hahaha  Joy  Joy

И аз това си помислих.

# 62
Освен това, той не желае само Непал, ако беше само това, о.к. Притеснява ме, че той иска да започнем от там, да тръгнем да обикаляме света с раница, спалин човал и канче, без дрехи, гримове, парфюм и интимен гел! Като истински клошари! Толкова е ентусиазиран, че само за това говори... Confused
Не знам, маи, юнчовци, абсолютно ми е все едно, кой какво е предрекъл, аз просто си искам живота обратно и ви помолих за съвет. Утре мисля да разговарям и с инструктора по йога, дано има ефект Praynig

# 63
Добре де, една аклиматизация на Мусала няма ли да направите или директно в Непал?

# 64
Ех, и ти пък! В Бедрок изобщо не сме чували за гримове, парфюм и интимен гел, пък как щастливо си живеем Simple Smile Айде, да не се обиждаме на клошари! Wink

# 65
  • Варна

Това сериозно ме притеснява, Мишел! Ох, ще бъда директна - не са само маите! Бързо установи какво още му е размътило главата! И да знаеш, че едва ли те обича вече, не питаш, но аз да ти го кажа, нищо, че боли!

# 66
  • София

А, тия маи, защо разпространяват слухове?!

Ей това ще взема да си го сложа в подписа!  Joy

П.С: Що решихте, че е Пипиляшка?

# 67
Запис да следя темата,че е и смешни,и тъжно

# 68
Честно да ви кажа, ако си беше хванал  любовница, щях да имам повече варианти за излизане от гадната ситуация, а тия маи, не е идтина каква беля ми докараха на главата Crazy

# 69
  • Варна
Подходи към тия пущини като към любовница! Пъво: по-го-во-ре-те, опитай се да разбереш какво го е привлякло към тия маи, какво му дават техните предсказания, каквото вече ти не можеш да му дадеш, колко време им отделя, такива неща.  Помисли си и ти къде бъркаш. Имате ли си тръпка в брака! Въпреки, че коя тръпка може да се сравни с предсказанията на маите, като се замислиш...не е лесна твойта, не е.

# 70
Честно да ви кажа, ако си беше хванал  любовница, щях да имам повече варианти за излизане от гадната ситуация, а тия маи, не е идтина каква беля ми докараха на главата Crazy
Не знам коя съфорумка си в действителност, но наистина те благославям! Жива и здрава да си, че ми докара страхотно настроение! Joy Joy Joy

# 71
Тц...не ходете в Непал...той потъва...или гледайте да сте там преди 2012  Crazy

# 72
Притеснява ме, че той иска да започнем от там, да тръгнем да обикаляме света с раница, спалин човал и канче, без дрехи, гримове, парфюм и интимен гел!

Ама , муци ,ти си ги сложи в раничката бе, никой няма да те види и като завали дъжд , ще се позаплакнеш малко hahaha

# 73
Ернестина, по принцип съм човек със страхотно чувство за хумор, но темата е сериозна, така че те моля да се включиш със съвет как да го вразумя, а не какво да слагам в разни сакове! Аз в училище не съм носила раница, само с един тефтер ходех, а сега искате да си напъхам живота в раница, как не Stop

# 74
Честно да ви кажа, ако си беше хванал  любовница, щях да имам повече варианти за излизане от гадната ситуация, а тия маи, не е идтина каква беля ми докараха на главата Crazy
Въх, не думай!А после минимум 19 сантиметров къде ще го търсиш, бе? Joy

Общи условия

Активация на акаунт