Моля за съвет!

• 5 349
  • 84
  •   1
Отговори
# 45
"Зарежи тая шума, точно след 40 дни ни предстои да видим що е истинска красота, когато  изкачим денивелацията от 2750 метра до базовия лагер на Анапурна"
Aдски е прав! И аз бих казала, че гледката от Анапурна не може да се сравнява с някакво си цъфнало цвете

# 46
Не мога да спра да се хиля , колегите ме гледат странно  Joy
Майте и йогите са осемнайсти братовчеди Joy

# 47
  • Варна
Трудно ти е, Мишел, разбирам те. И как може да каже такова нещо за азалията!!! Ох, дано се оправите с маите, а после ела да обсъдим семейното ви бъдеще в "И мен ме пиле окълва...". Или пиши на Немо на лични, може да помогне, поне ще ти прати снимки на Анапурна, мъжът ти да си помисли хубаво преди да тръгне. Ех, мъжеее ...

# 48
Аз мисля че всеки човек в живота си има момент на умопомрачение. Последствията обаче може да са катастрофални. Не знам на колко години сте Мишел, обаче като разпродаде всичко съпругът ти, осъществи мечтата си и се завърне там от където е тръгнал и намери едно голямо нищо каква ще я прави. А семейството му ( ти и детето ). И в крайна сметка той замисля ли се има ли изобщо право да принуждава теб да правиш промени с живота си които очевидно не искаш. Темата ти изобщо не ми е хумористична. Никой не е застрахован от подобно откачане на партньора и обръщане на живота с главата надолу. Пази Боже от подобни абсурди.

Може гледката от Анапурна да е уникална, но аз и се възхищавам гледайки я по ТВ. Ако тръгна да обикалям с раница на гърба по света без да го искам, задоволявайки нечий каприз изобщо няма да оценя забележителностите. За да живееш така трябва да имаш нагласа и да си наясно какво те очаква и да го искаш не на последно място.

# 49
  • София

А, тия маи, защо разпространяват слухове?!
Не бе, не разпространяват те, просто не им е стигнало мястото на скалата и са направили календара само до 2012-та година. Joy

Това беше много яко.... Joy
За съжаление не съм го измислила аз  Embarassed, има такава карикатура!

# 50
Сега се замислих. Абе негри качвали ли са се на Анапурна?

# 51
I.Hr (това са и моите инициали Simple Smile ),
хуморът в темата идва от въпросите, свързани с маите, а не от проблема с мъжа, който дори да е измислен в случая, не е невъзможно да се случи и застраховани вероятно няма.
Не знам защо мадам Обама се обиди точно на мен. Наистина смятам, че й липсва нещо в образованието. Или поне в най-най-най-общата култура...

# 52
  • София
 Ето намерих карикатурата! В забавните линкове!

И превода от долу е:

- Имах място само до 2012 година
- Ха ! Това сигурно ще ужаси някого някой ден!

# 53
"Пепеляшке",най-после се завърна , толкова ни липсваше и признавам,че новия ти ник е по-представителен Joy  hahaha

# 54
Уилма   bouquet
Разбрах хумора от къде идва. Днес съм на вълна размисли защото на мен промените в живота ми се случват доста често и малко се поуморих на последък. Общата култура при някой е в повече при други в по малко при трети липсва тотално. Преди няколко месеца бях втрещена като гледах колегата на съпругът ми как се чеше по голямата камбана в недоумение - аджеба къде е тоя магазин Кьолн, от който сме купили навигацията, че е и с карата на цяла Европа но ............
А за маите и ацтеките 11 год. ми син може да обяснява до утре, но тръгна ли да му обяснявам къде се пише пълен и къде кратък член изпада в диво недоумение и досада.

# 55
Ох,аз така се зарадвах на темата , че забравих мнение да пусна  hahaha
Виж бе , муцка , не можеш ли да му кажеш да тегли едно кредитче и да замине сам ,пък вие ще го чакате с детенцето , уж да се подсигуриш в случай, че не свърши света...после ще го плащате цял живот,ама няма да е като да сте на улицата-така му кажи на мъжа си... hahaha
Пък ако свърши света-добре дошло -нищо няма да плащате и апартамента ви ще се продъни като на всички нас hahaha

# 56
Ернестина, не зная кой колко е представителен, ние нямаме нужда от кредит, имаме си спестявания, но тези спестявания съм ги предвидила за бъдещето на нашия принц, а не, за да се катеря по някакви върхове и да ходя по незнайни земи, дето времето е спряло! Cry

# 57
  • Насред хаоса
И кво излезе дотук? Че Уилма живее в Бедрок, Мишел Об. - по времето на маите, а мъжът й не се отказва от щурата идея да обикаля света като за последно.
Дано и ония от древния Египет не са оставили на някоя къса скала някакви догадки за края на света, че отиде, та се не виде връзката между йоги, маи и фараони ...

# 58
I.Hr (това са и моите инициали Simple Smile ),
хуморът в темата идва от въпросите, свързани с маите, а не от проблема с мъжа, който дори да е измислен в случая, не е невъзможно да се случи и застраховани вероятно няма.
Не знам защо мадам Обама се обиди точно на мен. Наистина смятам, че й липсва нещо в образованието. Или поне в най-най-най-общата култура...

И не само на нея й липсва нещо в образованието - и на спътника й в живота. По-добре да инвестира  съвсем малко в книги по история на света,  smile3529 преди да тръгне по пътешествия. Продължавам да се чудя обаче дали все пак са реални хора Мишел  Об. и съпругът й   newsm78  или ни "пързаля" някой тийнейджър/ка ( пък и те мисля, че  са чували  и знаят поне малко за маите).  

# 59
Mishel Ob., а на Непал какво викаш казал е благовернияш, че ще дири? да не корабите, бре?
И не мога да не забележа... абе сравнително правилно пишеш като за човек, който не е чувал за маите  Thinking Странно.

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 16:01 от Stefka.k

Общи условия

Активация на акаунт