® E-bay - тема 46

• 40 308
  • 787
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета от Сф, за първи път ще ходя до офиса на Емпреса, тази улица Пирин не я намирам в интерактивната карта на София,  а и не ми отговарят на тел, помощ с линк на карта или поне някакъв ориентир.
Благодаря предварително!

На мен в БГмапс ми излиза. Ето я: http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=e9a89cf446edf581c934ad09f17b1790&tip=1 .

# 706
Момичета от Сф, за първи път ще ходя до офиса на Емпреса, тази улица Пирин не я намирам в интерактивната карта на София,  а и не ми отговарят на тел, помощ с линк на карта или поне някакъв ориентир.
Благодаря предварително!

Сега дали го виждаш линка : http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=7f534ce2c75c54c3749e404bd3ff8c71&tip=1

Намира се е една нова кооперация.Има фризьорски салон отдолу . Трябва да видиш една бариера, във вътрешния двор се намира.

С Майка Зайка сме писали едновременно ! Peace

# 707
Благодаря за бързите отговори, не веднъж съм изказвала мнение, че в тази тема са най-отзивчивите хора!

Ама защо никой не обърна внимание на предложението ми да си делнем по 5 мини касетки за видео камера, оставам с впечатлението, че само аз съм притежателка на такава архивна камера Laughing

# 708
Благодаря за бързите отговори, не веднъж съм изказвала мнение, че в тази тема са най-отзивчивите хора!

Ама защо никой не обърна внимание на предложението ми да си делнем по 5 мини касетки за видео камера, оставам с впечатлението, че само аз съм притежателка на такава архивна камера Laughing

Hug Защо да ги делиш ?! След време като ти свършат , пак ще трябва да купуваш ! Peace

# 709
посока пазар Борово- стигаш голям светофар кръстовище Борово -Бъкстон, пресичаш посока Славия,първата в ляво покрай канала след това първа дясно на ъгала има училище,отминаваш училището и първата пресечка в ляво ,караш само направо около 300м.стигаш малко вътрешно крастовище,пресичаш направо и непосредствено блока ти остава в дясно на ъгала.

# 710
Наоми, а какви са тези стоки? А и шипинга ако е общо за всичките е съвсем нормален за стоки от САЩ.
Писа ли на продавача с молба а ти канселира покупките?

Kölsches Mädel, ходи ли до Апарт. )) Че ми е интересно дали там има и булчински рокли и дали си си харесала нещо. )

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 12:59 от Mirama

# 711

Hug Защо да ги делиш ?! След време като ти свършат , пак ще трябва да купуваш ! Peace

В къщи само аз съм оператора и на камерата, и на апарата, та малко множко ми идва като ги нарамя и двете, и 10 бр. касетки са ми за две години. Laughing

# 712
Milena29, разбирам, че си канселирала и второто плащане, а самата сделка развалихте ли или все още ти стои за плащане в еbay акаунта? Питам, защото аз още не съм се оправила с моя продавач.

Момичета какво да правя, утре ще станат две седмици от спечелването на търга, имам същия проблем като на Милена, продавача не може да си клеймне парите, два пъти изпращах на различни мейли и двата пъти не успя, в един момент продавача спря комуникацията тотално, писах му като си оправи акаунта да пише да му платя, след това му писах да развалим сделката, след няколко дни отново, но не ми отговаря, не знам какво да правя? Можете ли да ме посъветвате нещо?

Благодаря  

# 713
Milena29, разбирам, че си канселирала и второто плащане, а самата сделка развалихте ли или все още ти стои за плащане в еbay акаунта? Питам, защото аз още не съм се оправила с моя продавач.

Момичета какво да правя, утре ще станат две седмици от спечелването на търга, имам същия проблем като на Милена, продавача не може да си клеймне парите, два пъти изпращах на различни мейли и двата пъти не успя, в един момент продавача спря комуникацията тотално, писах му като си оправи акаунта да пише да му платя, след това му писах да развалим сделката, след няколко дни отново, но не ми отговаря, не знам какво да правя? Можете ли да ме посъветвате нещо?

Благодаря  

Пусни кейс ! Сега вече става само през Ибей.Обясни им ситуацията и ги питай тях ,какво да предприемеш !

Мирама, още не съм ходила,  Мисля или тази вечер след работа или през уикенда. Непременно ще пиша, какъв е бил резултатът от посещението .  Hug

# 714
когато използвате гъбко за посредник в полето Primary phone какво се записва. За първи път ще използвам доставчик и още не съм на ясно.

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 13:30 от danj

# 715
когато използвате гъбко за посредник в полето Primary phone какво се записва. За първи път ще използвам доставчик и още не съм на ясно.

В първата графа на телефонния номер пишеш 35988 (за Мтел напр.) във следващата графа - телефонния номер със 7 цифри.

Успех   bouquet

# 716
Хайде на лични ...имам интерес   bouquet

# 717
Наоми, а какви са тези стоки? А и шипинга ако е общо за всичките е съвсем нормален за стоки от САЩ.
Писа ли на продавача с молба а ти канселира покупките?

Kölsches Mädel, ходи ли до Апарт. )) Че ми е интересно дали там има и булчински рокли и дали си си харесала нещо. )
това са 6 детски тениски и са от Хонг Конг или Тайланд-забравих в момента. И да-помолих го наколко пъти да отмени покупките и да му платя, каквото е необходимо да си релистне стоките. Друго мога ли да направя?

# 718
Аз да покажа сега на какво съм хвърлила око, пък ще стискате палци да ги спечеля изгодно. ))))

комплектче Некст
официално комплектче
блузка и туника
комплект Некст
пак Некст
коплект на HELLO KITTY
рокличка
комплект Некст

# 719
Страхотни са!
 За момчета по-трудно се намират интересни неща. То и в магазините на живо момчетата са по-онеправдани Laughing

Общи условия

Активация на акаунт