Магазин на модна къща "Скарлет" в София?

• 8 229
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да попитам знае ли някой от вас дали има магазин на модна къща "Скарлет" в София? Аз знаех един на ул. Раковска и ул. Хан Аспарух, но скоро видях, че са го затворили и на негово място сега има френска хлебарница. Дрехите им са по-различни - стилни, делови и официални. На мен лично много ми харесват и магазина ще ми липсва. Фирмата е от Велико Търново и ако някой знае техен представител в София ще съм му благодарна да ме насочи. Предварително Ви благодаря!

# 1
За съжаление нямат магазин в София. Аз също съм почитателка на тази модна къща. Имам много стари дрехи от тях, които все още нося с голямо удоволствие. В Търново имат 2 магазина - на ул. "Независимост" и в МОЛ-а.

# 2
Здравейте! Не мога да не споделя вълнението си от откритието, което направих днес - вече има магазин на модна къща "Скарлет" в София. Намира се на улица Верила №1 (вижда се още от Витошка). Има страхотни неща, очите ми останаха там, а и цените са сносни newsm74 Laughing Laughing Laughing Взех си страхотна риза и класически черен панталон, хвърлих и око на едни плетени жилетки, но .......   следващия път! Досега бях пазарувала от тях само като пътувам до Велико Търново, но вече ще съм им редовна клиентка newsm10  Горещо го препоръчвам на всички! newsm44

# 3
  • София
Благодаря за рекламата!Нямаше ли такъв магазин в София?Остава само да споделиш и цените?

# 4
  • В най - голямото село
lozanka сподели цени...

# 5
Да , и към днешна дата има магазин на Скарлет в София.Намира се на бул. "Патриарх Евтимий" 28.Има също невероятни чанти и аксесоари.

# 6
Вече има Магазин Скарлет на улица Бул. Патриярх Евтимий 28 също собственичката има и онлайн магазин, казва се Black Angels.

Общи условия

Активация на акаунт