Хайде на плодове и зеленчуци !

• 60 652
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
да бе да.. Joy
аз в най-страхотната си форма-с плюсове..
за другите-може и така да е.. Peace

# 256
с  вас  съм от  вчера, имам  си тази  сутрин  отчетен  - 1 кг,  да видим  колко и до  кога ще  издържа,  че  винаги   добре  започвам и после  Embarassed

# 257
Срам ме е  Embarassed Ми не успях, днес се натъпках с ореховки  ooooh!
От утре ще пробвам пак... Sad

# 258
здравейте и от мен ,да ви кажа момичета режимна съм но всеки ден леко прегрешавам с 4-5 солетки но не мога просто да се сдържа ,и предимно хапвам банани,грозде и ягоди от плодовете,а от зеленчуковата група си хапвам домати и краставици,а вчера за обяд си задуших морков,лук,чушка и гъби и накрая добавих малко доматки с малко подправки без олио и сол и стана много вкусно,ще дам отчет  за кг. в четвъртък ,когато правя 1 седмица.

# 259
къде сте момичетааа,тази сутрин се премерих и за 5 дни -1кг,много малко ми се струва и за това реших за малко да ви изоставя и ще направя една монодиета,успех на вас   Peace

# 260
каква   монодиета  ще   правиш

# 261
днес ще бъда само на мляко ,за утре яйца,3-ти ден мисля зеленчуци,4 плодове ,5 пилешко печено общо взето ще го решавам ден за ден ,но през 2 дни ще редувам плодове и зеленчуци поотделно ,правя си мой вариант на монодиета който е почти като оригиналния с изключение на картофите,няма да имам такъв ден,като чета резултатите на момичетата от монодиетата са доста добри, но да видим  Grinning

# 262
Здравейте! Съвсем нов член съм на форума и вече попаднах на любимата ми тема за плодове и зеленчуци.Искам да споделя с вас как успях да отслабна след раждането.Бях качила цели 27кг. , достигайки 85кг. EmbarassedДесет дни се борех с плодовете и зеленчуците, като през повечето време ми се привиждаха всевъзможни неща за ядене, но крайния резултат си заслужаваше.
Итака:ден 1. 1кг. краставици                                ден 6. 1кг. портокали
           ден 2. 1кг. портокали                                  ден 7. 1кг. краставици
           ден 3. 1кг.домати                                        ден 8. 1кг. киви
           ден 4. 1кг. ябълки                                        ден 9. 1кг. домати
           ден 5. 4 зелени салати                                ден 10. 1кг. мандарини
След края на 10-те дни кантара показваше 62кг. Grinning

# 263
 Shocked
Някои дни изглеждат окей, но... 1 кг киви на ден?!!?! ми се струва пагубно за стомаха.
И колко време задържа килограмите?

# 264
Диетата я правих август и от тогава до ден днешен съм 62кг. За кивито и аз реагирах така, но от тогава го обожавам.То като няма друго, ще ядеш и ще пееш Joy

# 265
 emaleksa ,страхотно!
аз я видях тази диета и тъкмо щях да питам дали някой я е правил,и ти се появи със страхотен резултат.
трябва да се опита-10дни не са много.ти само с тези 10дни ли свали 28кг?
аз и на 5 ще скачам.. Praynig

# 266
  • някъде
23кг за 10дни? newsm78

# 267
Когато започнах диетата бях 75кг. и да за 10 дни смъкнах до 62кг. т.е.  13кг. по-малко.Искам обаче да ви кажа че беше адски трудно да караш само на плодове и зеленчуци, но като си отворех гардероба и нищо не ми ставаше си хрупках сладко краставичките.През тези 10 дни изпих толкова вода колкото събира един средно голям язовир, но докато дойдеше време за поредната порция, трябваше с нещо да си пълня коремчето.Пак ще се пробвам на тази диета защото имам 4-5 килца за сваляне, но зеленчуците са ми много безвкусни зимния сезон, та ще чакам пролетната реколта

# 268
  • Бургас
Здравейте и от мен. Режимна съм си вече 16 ти ден. Имах малки прегрешения  Blush,и в крайна сметка станах 87.700 кг, т.е. само 600гр за втората седмица.  Cry Затова от днес минах на режима на emaleksa. Изядох си килцето с краставичките и сега ми стърже коремчето  Tired но ще устискам, защото ми трябва огромен минус.  Praynig И 5 кг да сваля пак ще съм доволна  Simple Smile.  Успех на всички мацки. Не се отказвайте, следвайте мечтите си .  Simple Smile Heart Eyes

# 269
момичета как издържате на този режим.пробвах се и аз така да се храня,купи си 1 кг киви и понеже много го обичам го изядох в рамките на 3 часа,корема ми се поду,започна да ме боли и естествено бях гладна Sad имам колит и незнам дали този режим на хранене е препоръчителен за мен Thinking иначе много обичам плодове,лошото е,че много се увличам и ям по 2-3 кг,а така незнам дали ще има резултат newsm78

Общи условия

Активация на акаунт