Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 26

• 65 239
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,
Много се навих да от пазарувам от Англия но понеже досега не съм имам нужда от малко помощ относно Mothercare.Записали сте че има директна доставка до БГ, но в техния сайт това не го пише..как точно става-трябва ли да е чрез посредническа фирма като Almuz или мога да използвам директно услугите на куриерска фирма например DHL?  newsm78 

# 166
  • София
Имам само един въпрос. Гласувах за всички фирми посредници, които съм използвала до момента. Но ако междувремено променя по някакъв начин мнението се, как бих могла да променя вота си?
Дано да може от 1 компютър само веднъж да се гласува, че иначе може много да се изкриви статистиката, ако всеки гласува по няколко пъти за една и съща фирма.

За съжаление нямам опция да пусна възможност за промяна на гласа, но предпочетох да направя възможно гласуване само от едни компютър и IP за да не стават манипулации. Ако сте коментирали в сайта преди ще ви виждам под име под което сте коментирали (изписва ми comment autors) и тогава ако ми пишете лично мога да ви променя гласа, но става ръчно.

# 167
момичета,търся зимни ботуши,тип апрески,водоустойчиви на адидас или друга спортна фирма...някой знае ли къде да търся,в ebay нищо не отрих засега...

# 168
  • София
Ето дрешките от последната ми поръчка от Некст

http://milichka.multiply.com/photos/album/22/NEXT

стелката на сандали 5ца от край до край е 14см

# 169
момичета,търся зимни ботуши,тип апрески,водоустойчиви на адидас или друга спортна фирма...някой знае ли къде да търся,в ebay нищо не отрих засега...

виж спортните сайтове - sportsdirect.com, в амазон също съм виждала.

# 170

виж спортните сайтове - sportsdirect.com, в амазон също съм виждала.
благодаря ти, и там прегледах...всичко сте изкупили вече... Grinning

# 171
  • В мечтите
Finty, naistina dobra ideq s anketata   bouquet

# 172
Момичета,извинявам се за въпроса ,ако е бил задаван вече  Blush   АСДА и НЕКСТ приемат ли БГ-карти? Praynig

# 173
  • Варна
Търся 2-3 момичета от Варна за обща поръчка от www.clothingattesco.com

# 174
  • Sofia
Момичета,извинявам се за въпроса ,ако е бил задаван вече  Blush   АСДА и НЕКСТ приемат ли БГ-карти? Praynig

За Некст - задължително картата трябва да е регистрирана на адреса на получаване на стоката. Изпробвано! Поръчах на адреса на приятелка в Лондон и все пак реших да пробвам да платя, за да не я занимавам, но ТЦ!

# 175
Въпросче към поръчвалите от win company: в събота им пуснах поръчка, получих потвърждението по мейл, в който пишеше и да очаквам обаждане от тях. Днес вече е вторник (вечерта), обаждане не съм получила. Кога да го очаквам - когато направят поръчката, когато получат нещата при тях? Не съм посочвала по никакъв начин в поръчката как ще платя (не се изисква). Всякаква конкретна информация от ползвали услугите им ще ми бъде от полза.

# 176

За Некст - задължително картата трябва да е регистрирана на адреса на получаване на стоката. Изпробвано! Поръчах на адреса на приятелка в Лондон и все пак реших да пробвам да платя, за да не я занимавам, но ТЦ!

Благодаря за бързия отговор,мила. Hug 
А за АСДА -приемат ли БГ карти?

# 177
  • Пловдив
Не приемат.

# 178
# 179
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
чета че има някакъв проблем с поръчването от М ен М директ. Имат добри предложения в момента, стрували си да се рискува?
chocha, извинявам се, но съм изтървала - коя е "вашата" фирма.
Освен всичко останало не ми приема регистрация на адрес в лгария, така че явно ще трябва през фирма.
Мерси предварително. Смятам да се преорентирам в пазара, че Ла редут се излагат нещо...

Общи условия

Активация на акаунт