Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 953
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Момичета помагайте.Харесах си тъмното пепелно русо на Престиж и се чудя дали ще ми покрие рижото ooooh!

# 166
Покрива много добре - да, но става бая тъмно в началото, докато се измие.
Ама я кажи обезцветена ли си или само с боя си станала рижа - да ти кажа кака ще стане?

# 167
Покрива много добре - да, но става бая тъмно в началото, докато се измие.
Ама я кажи обезцветена ли си или само с боя си станала рижа - да ти кажа кака ще стане?
само със силно изсветляваща боя съм.

# 168
Ами значи ще убие, но ще стане доста тъмно - незнам дали това искаш.
Иначе за убиване на рижо съм признала за номер 1 боите на Бюти - имат там някаква платина ли беше  Rolling Eyes или нещо подобно  Hug

# 169
Ети ,какво стана с теб,получи ли се желания цвят?

# 170
  • Казанлък
Здрасти блондита:) обещах за вчера да проверя за номера на алфа парф ,ама чак днес го направих .Та номера за който говорех е бил 11.11 ,но сега на каталога ми се стори тъмен и стилиста ми предложи този път да е с 10.10 и слагат SS там някакъв тонер-мат.Това са от изсветляващите бои ,но аз съм супер доволна ,не ми изгори косата .

# 171
Ами значи ще убие, но ще стане доста тъмно - незнам дали това искаш.
Иначе за убиване на рижо съм признала за номер 1 боите на Бюти - имат там някаква платина ли беше  Rolling Eyes или нещо подобно  Hug
А от боите на ММ Бюти-натурално рус дали ще стане.

# 172
Ети ,какво стана с теб,получи ли се желания цвят?
GodaiVa,
вчера си купих Велатон 9.0(много  светло рус) и 8.0 (само светло рус).Реших да ги смеся,защото на тази изсветлена коса,ако сложа нещо близко до основния цвят,ще се измие бързо и все едни нищо не съм направила.Затова взех 8.0,който на кутията изглежда по тъмен,дано стане,но мисля да изчакам към края на седмицата и да я подхвана цялата,защото сега е много чиста и да не я мия отново.
Ето ,това вдясно е 8.0:
 http://www.wellaton.ru/graphics/packages_right_pld/8_0.jpg

# 173
Момичета,този цвят какъв се води? Бежово русо ли? Или пък направо си е кестеняво? Simple Smile

# 174
Eti123,този цвят е супер, дано да се получи. И аз се стремя вече към него.

# 175
За мен се води-като бежаво русо,или може би нещо като цвят лешник.

# 176
Eti123,този цвят е супер, дано да се получи. И аз се стремя вече към него.
Да,мила и на мен ми харесва,смятам ,че така косата ще изгелжда по хубаво на какъвто и  цвят дреха да облека.Иначе,ако облека бяла блуза и все едно нямам коса,защото няма почти никакъв контраст.
Дано се получи,може една идейкааа малко по светличко,но в никакъв случай бяло...

# 177
За мен се води-като бежаво русо,или може би нещо като цвят лешник.

Благодаря ти!  bouquet Много ми хареса,може би съвсем малко по-светъл и ще се доближи до това,което искам. Grinning

# 178
Здравеите , и аз се включвам в клуба на блондинките и искам да отговарям на Sassie на 1 та снимка е светло кестеняво с тънки руси кичури ,2то тъмно русо

# 179
здравеите и от мен!Искам да ви попитам някои ползвал ли е Палете делукс 100,много ми хареса на опаковката и дали изсветлява достатъчно-пише 4-6 тона. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт