Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 948
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Sassie за мен това са си лешници хах  Rolling Eyes
Аз другата седмица ще се мацотя,още не съм много наясно с коя боя,но ще се ориентирам
 Laughing

# 181
Аз другата седмица ще се мацотя,още не съм много наясно с коя боя,но ще се ориентирам
 Laughing
хайде,после и нас да ни ориентираш....какво е станало  Grinning
Добре дошла на сузи88   Hug и може би искаш да ни се покажеш Wink

# 182
Ами значи ще убие, но ще стане доста тъмно - незнам дали това искаш.
Иначе за убиване на рижо съм признала за номер 1 боите на Бюти - имат там някаква платина ли беше  Rolling Eyes или нещо подобно  Hug
А от боите на ММ Бюти-натурално рус дали ще стане.
Мчииии,  newsm78
Нензам...

Sassie, за мен е бежово  Hug

Оф голяма съм  Animal Chicken взех си палете А10 да си горя косата
ще видим к'во ще стане
Ако не стане имам една бюти да замаскира положението  Hug Hug Hug

# 183
 Laughing
хайде,после и нас да ни ориентираш....какво е станало  Grinning

Най-вероятно на Престиж -или 202 светло рус, или 205 натурално рус (по-скоро второто),а другия вариант е на Гарние # 8

# 184
Аз си взех ето тази:

http://www.prikachi.com/files/1351774Q.jpg

Ще чакам малкия да легне и ще правя проба.

# 185
  • София
Ммм, Венис, на кутията страшно ми харесва цвета  Grinning

# 186
  • варна
Addri из предните си постове беше писала, че на аватара си с Крамер Колор /ако не съм в грешка Embarassed/.. кой номер е?

# 187
Благодаря блондинки ,искам да разкажа малко и за мен преди 3 седмици бях се боядасила с палете А10 и С9 смесих ги ,за да матира хем жълтото,хем малко да я изсветля  ,хем и корените ми бяха израстнали, мацнах косата ,резултата беше добре не матирана коса корените ми станаха рижави,много изстощена коса,стана твърда..все пак всеки сам си решава с избора ...но хич не съм доволен от нея ,и сега преди няколко дена се боядисах със garnier color naturals 111 i 113 пак ги смесих ,стана пепелна малко тъмна,но пак има разлика м/у дължина и корени....макар че корените ми бяха светло кестеняви пак не стана на всякъде еднакво..но нека да мине 2 седмици този път ще се боядисам само с 111 ,от гарниер съм доволна защото след боядисване косата ми не става твърда

# 188
  • варна
резултата беше добре не матирана коса корените ми станаха рижави,много изстощена коса,стана твърда.........от гарниер съм доволна защото след боядисване косата ми не става твърда

така е... Гарниер и Лореал са най-щядащите бои за коса пуснати за масова продажба.. Това го казвам от мой си опит... аз от 10 години съм блонди.. Пробвала съм доста бои за коса... Тези две марки са наистина много леки и не морят така силно косъма. Peace

# 189
пък понякога си мисля ... дали да отида на фризьор и да ми направи няколко  светли кичурчета бърху тая коса

# 190
Аз си взех ето тази:

http://www.prikachi.com/files/1351774Q.jpg

Ще чакам малкия да легне и ще правя проба.
Веднага многознайката да се включи  Laughing
Мацотила съм се няколко пъти с въпросната боя,но нюанс "светло рус" .
Боята като цяло е доста щадяща и я прави мнооого лъскава.Даже на сватбата си бях се мацала с нея: http://www.album.bg/godaiva/images/19437736/74778/
Като за начало корените не изсветляват фрапантно,даже вече като съм стояла с боята 15-20 мин. си мисля,че няма изобщо да ме хване,но не е така.
Разликата корен-дължина не е толкова фрапантна,а корените може да има малко разлика от дължината,но НЕ рижавеят.
Да кажа,че когато се правех с тази боя бях в начална бременност и трудно ми се поддаваше косата на боядисване (трудно хващаше) ,но от тази боя останах доволна.
Не се плескам с нея,защото този нюанс,който използвах "светло рус" не ми потъмни косата кой-знае колко.Но този,който ти си взела също много му се чудех и ако си доволна ми направи голяма засечка  Twisted Evil - тъкмо се бях спряла саааамо на 3 бои и ти ще увеличиш списъка с още една Laughing
Айде дребосъка по-бързо да заспива,че ако знае какви подивели лели има във форума и чакат  hahaha Joy  

# 191
обаче тук бая си полудяхме...ей...луда работа с  това чудене на тези бои,накрая да на стане от клуб на блондинки-клуб на брюнетки...

# 192
обаче тук бая си полудяхме...ей...луда работа с  това чудене на тези бои,накрая да на стане от клуб на блондинки-клуб на брюнетки...
То нашето е краста,не е толкова до цвят ми се струва Laughing

# 193
тая коса директно е болест  все като се гледам на огледалото все нещо иска тая коса...боядисвам я изтощава се иска маска....след няколко седмици корените искат боя....след време пожълтяват искат матиране...после пак боя .. пак матиране .....докъде не знам .. #Crazy

# 194
  • София
Майченце, 9.2 е цвета. Води се много светъл тютюн.

Общи условия

Активация на акаунт