Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 70 385
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Писах ,писах и се се затри това ,което бях написала.
Та,

Здравейте Блондита!
Приемате ли нови?
Моята естествена коса е пепелно руса.Даже не бих казала ,че беше тъмно руса,една такава шарена беше,особено през лятото.Най-големият ми син е наследил моите цветове.Когато бях на 25 ,зор да се направя много светло руса и така до днес руси експерименти.Сега обаче с остаряването,все си мисля,че тази по светло руса коса ми придава уморен вид и ме състарява още повече Mr. Green
С една дума искам да сменя цвета с нещо по естествено и близко до моя си цвят.Насочила съм се къмнещо такова:
http://zlatnaribka.com/popup_image.php?pID=518
8 или 9 номер
Моля ,дайте ми идеи ,кои бои и номера ще са подходящи.Пускам и снимка на моят цвят и този на сина ми (към който се стремя)Малко е несполучлив "колажа" ми ,но горе-долу дава представа Wink
http://media.snimka.bg/5530/017315708.jpg

Забравих да кажа,че съм ползвала Гарние 111 (мисля че Сахара се казваше)много ми пасваше на младини,но сега не се харесвам сива.После минах на Лореал Байкал и Хелзинки (забравих серията) и последно (на снимката )Лореал от серията екселенс (не съм срещала този номер с който се боядисвам в Бг).
Много ще се радвам ако ми дадете някакви идеи  bouquet

Привет,добре дошла   bouquet
Не знам,обаче на сина ти цветът много ми харесва  Crazy
По отношение за твоето питане може да пробваш с на Гарние колор нейчърълс # 8 .Според мен търси на кутиите нюанси "естествено " или "натурално" русо. С точен номер не мога да те ориентирам,за съжаление.

# 91
Съжалявам мила, поне вече знаеш че тази боя излиза от списъка ти.

Да,определено я махам или поне този номер. Peace

Fiffka,не,не мисля да повтарям с нея повече,защото явно този нюанс не е за мен. Peace
Може ли да покажеш тази боя Престиж,коя е,че нещо не мога да се сетя. Blush

П.С. Ето обещаната снимка от мен http://img237.imageshack.us/img237/3979/photo0577.jpg Съжалявам,май не стана много сполучлива,но то и с цвета така стана... Laughing

# 92
Аз не виждам никаква разлика отпреди.
Може на снимката така да се вижда, незнам. Аз не мога да се сетя и боята каква е, но трябваше по - светло ли да стане?

# 93
Точно! Няма никаква разлика,изобщо нищо не стана. Sad
Боята е тази
Трябваше да стане по-светла и по-сива или поне това беше,което аз очаквах от тази боя. Tired

# 94
Sassie, много ми харесва цвета ти  Heart Eyes
В корените как ти се получи?

# 95
Нали уж много я хвалят тази боя.
Днес ще си купя на Брилянс и ще пробвам веднага един кичур да видим. И на мен вече ми се ще нещо по естествено. Мъжът ми хич не ме харесва с руса / бяла/
коса и по - принцип не харесва руси, ама ще ме търпи иначе 
  fight

# 96
  • София
Sassiе, не знам от снимката ли е или просто имаме различен вкус, но на мен много ми харесва цвета. И прическата ми харесва  Grinning Къде се подстригваш  Crazy

# 97
И аз съм и казвала на Sassie, че ми харесва цветът и, но тя сигурно иска нещо по - различно.

# 98
Sassiе, не знам от снимката ли е или просто имаме различен вкус, но на мен много ми харесва цвета. И прическата ми харесва  Grinning Къде се подстригваш  Crazy
А ти ни беше обещала снимки  newsm03

# 99
stefinka,благодаря ти!  bouquet
В корените горе-долу добре се получи,но пак малко жълтеят.
http://img21.imageshack.us/img21/8955/photo0578.jpg

Addri,ти направо ме засрами. Blush Благодаря! Hug
Офф...ами и аз не знам,дали е от снимката,но на мен все ми се иска нещо по-опушено,пепеливо...Иска ми се да не е много светло,но и да не е много тъмно,и най-важното да е естествено. Crazy Embarassed Малеее...побърках се! Laughing
Бтв...подстригвам си се все при една и съща фризьорка,свикнах си при нея.Тя ми е тук наблизо в квартала,през един-два блока.Доволна съм! Peace

Venisss,ще ти стискам палци.Дано се получи това,което искаш,мила! Praynig Ще чакам и отзиви после за тази боя-Брилянс.Аз преди като бях тъмна много й се чудех.
А колкото до моя цвят...не искам нещо кой знае колко различно,просто засега искам да убия жълтите и рижи оттенъци. Peace

# 100
Sassie ,
много е добре цвета ти и наистина те поздравявам за хубавата прическа.
Много е добра Peace
Девойки,аз отивам да се мацотя с боята,първо с едната,после-с другата,за да видя разликата.

# 101
Eti 123, без блондор ли ще пробваш?
И какви бои ще мацаш?

# 102
  • София
Сеси, кажи кой е този квартал и фризьорка да ходя да я издирвам. Смених 100 фризьора и от никой не съм доволна. Може на лични да ми пишеш  Praynig

Хахахах, обещах снимка, да.
Ето. Извинявам се,ч е е толкова дебилна, но тази е единствената, на която съм сама, а другите не ми се занимава да ги изрязвам. Изглежда все едно корените са черни, но то е от светлината. Съвсем са същите като дължината. Както виждате, макар и да се води пепелен цвета изобщо не е сив и много си ми харесва.

# 103
Да,Venisss
без блондор,на порастнали корени и с Веллатон 9.0първо, а после с 9.1.

# 104
Охх,кога ще престана да зяпам в нета бои  ooooh!
Сега ми хареса и на Престиж 202 - ,както и 205 -натурално рус.
Ето каталог на Престиж - http://www.rosaimpex.com/images/roza_impex/design/extras/Hair%20 … log_bulgarian.pdf

Общи условия

Активация на акаунт