Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 720
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
charlie ,11.11 се води много светло интензивно пепеляво рус,но сега ми стана много интересно за този твоя номер можеш ли да пуснеш снимка(извинявам се ,ако си пускала назад,просто не всички публикации успявам да прочета).Сетих се ,че в каталога на Кюн имаше един номер 1517-много светло виолетово русо и изглеждаше умопомрачаващо добре Crazy

# 76
Помощ  Peace
Като тийнейджър се изрусявах много успешно със златисти нюанси.
В момента косата ми е страшно побеляла (направо ужас, но какво да се прави - наследство).
Нямам проблем с изсветяването - колкото и да я мъча, косата ми си расте бързо и по-много Simple Smile, а и друг начин явно няма при мен Sad.
Но... като се боядисвам с Гарние изглежда зле Sad - русо, бяло, а като се покажат и корените е кошмар.
След като се обезцветя и аз ставам като "патето Яки" Simple Smile. Виждам, че пишете за някакъв балсам на Престиж - как изглежда и от къде си го купувате в София?
Сега съм "брюнетка" по принуда - само така си скривам белите коси!
Препоръчайте ми нещо  Praynig

# 77
# 78
  • Казанлък
Аз се боядисвам в салон , не съм я търсила по магазините ,може да я има .
Тази боя АЛФА ПАРФ от фризиорски салони ли се купува или може да се намери и по магазините?

# 79
  • Казанлък
За тониращият балсам на престиж -става ,ползвала съм го,зависи и от основата ти ,опитай преди това да се боядисаш с "ледените" тонове на някоя боя .
Помощ  Peace
Като тийнейджър се изрусявах много успешно със златисти нюанси.
В момента косата ми е страшно побеляла (направо ужас, но какво да се прави - наследство).
Нямам проблем с изсветяването - колкото и да я мъча, косата ми си расте бързо и по-много Simple Smile, а и друг начин явно няма при мен Sad.
Но... като се боядисвам с Гарние изглежда зле Sad - русо, бяло, а като се покажат и корените е кошмар.
След като се обезцветя и аз ставам като "патето Яки" Simple Smile. Виждам, че пишете за някакъв балсам на Престиж - как изглежда и от къде си го купувате в София?
Сега съм "брюнетка" по принуда - само така си скривам белите коси!
Препоръчайте ми нещо  Praynig

# 80
deskata_90, Алфапарф я има по салоните и в представителствата на Кристиан оф Рома

# 81
Тази боя АЛФА ПАРФ от фризиорски салони ли се купува или може да се намери и по магазините?

Има я и по магазините(специализираните за коса)

# 82
Venisss,аз се бях правила със Шварцкопф -тази,която си показала,сатенено русо,мисля,че е номер 813/не съм сигурна за цифрите точно/,ами толкова жълта ми стана косата,всички сме пробвали Гарниер 111 и знаем как в корените става жълто,със Шварцкопф стана много по-зле,цялата коса ми стана много по-тъмна и рижаво-жълта.Може би трябва да кажа,че отдавна съм руса,не се обезцветявам и естествената ми коса е много тъмна.Не бих повторила тази боя,това е от мен.  bouquet

# 83
Благодаря ти за отговора. Аз съм решила да пробвам другия нюанс на русото, но първо ще намажа някой вътрешен кичур, за да видя какво ще стане.

# 84
charlie ,11.11 се води много светло интензивно пепеляво рус,но сега ми стана много интересно за този твоя номер можеш ли да пуснеш снимка(извинявам се ,ако си пускала назад,просто не всички публикации успявам да прочета).Сетих се ,че в каталога на Кюн имаше един номер 1517-много светло виолетово русо и изглеждаше умопомрачаващо добре Crazy
ами не мога да намеря снимка сори
но да ти кажя жълтее ми пак в корена и се чудя дали да я повторя или пак да се върна към старото 111 гарние
иначе цвета е супер много е хубава и боята ама май на мен от 1 път не ми се получи

# 85
Момичета,че след малко ще се мацам #CrazyТъй като дължините са ми обезцветявани и лесно ще станат руси,но корените са ми израстнали с поне 5-6см,та се чудех дали да не мина само тях с Гарниер Е0 да ги изсветля само тях и след това да нанеса Воилата?

# 86
Аз се направих с Палете C9 и изобщо не съм доволна. Crossing Arms Нищо не се получи,определено не беше за моята основа.Да не говорим,че си остана жълтеникавият оттенък.Мислех си,,че поне където си вадих кичури ще ми стане както трябва,но уви... Tired Изобщо не мога да си обесня,сякаш изобщо не ми хвана тази боя?! Rolling Eyes
По-късно ще приложа и снимков материал,за да видите. Peace

# 87
  • Lost in a fairytale ...
Аз се направих с Палете C9 и изобщо не съм доволна. Crossing Arms Нищо не се получи,определено не беше за моята основа.Да не говорим,че си остана жълтеникавият оттенък.Мислех си,,че поне където си вадих кичури ще ми стане както трябва,но уви... Tired Изобщо не мога да си обесня,сякаш изобщо не ми хвана тази боя?! Rolling Eyes
По-късно ще приложа и снимков материал,за да видите. Peace

Може би с второ боядисване ще се поучи Simple Smile
Аз съм тъмно руса Simple Smile След жалките ми опити да стана платинена блондинка и ужасното изсушаване на косата, ми мина мерака  Laughing И сега съм тъмна Simple Smile Е, минава за русо, но тъмно Simple Smile Боядисвах се с Престиж, цвят пепелно русо, ама тъмно или светло не помня. Тя изсветлява и корените, но проблема сега е, че корените  стават много хубав цвят, а дължините са малко по-светли и по-пепеляви...  Crossing Arms Искаше ми се нещо като на снимката, които Бончето е показала. Моето е малко по-тъмно Simple Smile Сега ще сменя боята, даже съм си купила и нямам търпение да я пробвам  Laughing
Та щях да казвам, че второто боядисване дава по-добър резултат от първото  Wink

# 88
Съжалявам мила, поне вече знаеш че тази боя излиза от списъка ти.

# 89
 Писах ,писах и се се затри това ,което бях написала.
Та,

Здравейте Блондита!
Приемате ли нови?
Моята естествена коса е пепелно руса.Даже не бих казала ,че беше тъмно руса,една такава шарена беше,особено през лятото.Най-големият ми син е наследил моите цветове.Когато бях на 25 ,зор да се направя много светло руса и така до днес руси експерименти.Сега обаче с остаряването,все си мисля,че тази по светло руса коса ми придава уморен вид и ме състарява още повече Mr. Green
С една дума искам да сменя цвета с нещо по естествено и близко до моя си цвят.Насочила съм се къмнещо такова:
http://zlatnaribka.com/popup_image.php?pID=518
8 или 9 номер
Забравих да кажа,че съм ползвала Гарние 111 (мисля че Сахара се казваше)много ми пасваше на младини,но сега не се харесвам сива.После минах на Лореал Байкал и Хелзинки (забравих серията) и последно (на снимката )Лореал от серията екселенс (не съм срещала този номер с който се боядисвам в Бг).
Много ще се радвам ако ми дадете някакви идеи  bouquet

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 09:48 от orchestra

Общи условия

Активация на акаунт