Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 796
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Ето го резултата:
http://media.snimka.bg/5561/017377257-big.jpg
http://media.snimka.bg/5561/017377274.jpg
http://media.snimka.bg/5561/017377285-big.jpg
От светкавицата се получава много силен контраст м/у корените и дължините, иначе на живо не е чак толкова фрапантно, но въпреки това, не съм доволна  Naughty Определено следващия път ще е с по-малко оксидант. Утре ще ударя една боя и ще се оправи работата Simple Smile
На вас как ви се струва?

С каква боя(балсам)матира6

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 18:52 от deskata_90

# 391
  • София
Майченце, Крамер е доста хубава боя. Аз се правех само с нея повече от година. Аз ползвах 9.2 обаче. 10 ми бяха твърде светли. Дано да се получи добре.

# 392
  • варна
Майченце, Крамер е доста хубава боя. Аз се правех само с нея повече от година. Аз ползвах 9.2 обаче. 10 ми бяха твърде светли. Дано да се получи добре.
С крамера съм се правела преди години.... просто за да разнообразя марката:) Да бях доволна като боя Peace Но тогава помня не бях улучила цвета. Не помня и кой номер беше.. но определено беше по стар техен каталог .
Цвета ти от аватара е страхотен и ще пробвам него следващия път.
Но както писах в предния пост я потъмни /окипазих/ и сега искам да я изсвелтя.. но само с боя. Затова взех най-светлото им.
Иначе преди редувах Гарниер и Лореал като по-леки и щадящи боички.. А и те най- ми пасват на косъма  Thinking

# 393
very nice , цветът който си била многооооо ми харесва, това е което искам в момента. Да попитам .....на двете снимки с една и съща боя ли си, понеже на едната ми се видя по тъмно, на тази която си снимана отзад с каква боя е? Наистина е страхотна.....
Една и съща е. Може би от светкавицата е така.
Боята е на Фарма колор. Професионална. Цветът не го помня, но на кичурчето беше точно такъв. Нещо в пепелявата гама.
Моята естествена е нещо такова, но от толкова изсветляване, не ми се задържа този цвят и си става в определен момент пак светло русо и израснали корени.

Тъмно русото си е кестеняво-майка ми се прави с такава боя.

Днес си взех 2 ароми-светло русо и пепеляво русо. Чудя се дали да сложа в корена само пепеляво, а по дължината да го смеся със светло русото. Дали ще се получи? Целта ми е не много бяло русо, но не и тъмно русо, също така не искам жълто. Готова съм да изтърпя да е сива няколко измивания, но не и да е жълта-много зле ми стои.

# 394

Тъмно русото си е кестеняво-майка ми се прави с такава боя.

Ако майка ти никога не си е обезцветявала косата или го е правила 2-3 пъти няма как да е светло  Peace
Сестра ми на кестенява коса многократно е пробвала руси нюанси,но си остава кестенява.

Момичета  днес влезнах в една по-голяма козметика и се позагледах в боите.Като че ли се отказах от Престижа.На картинката и на каталога рязко се различават,а не ми се рискува-да взема светло русо,то като съм пробвала с другите бои нищо не потъмнява,а ако взема натурално русо вземе,че стане кестеняво. Гледах и ЕCHO ,ама нещо не си отговаряха цветовете-тъмно,светло рус все един нюанс си изглежда.
На MM Beauty всички са едни измислени нюанси-графит и т.н. - и тя не става. Naughty
На Лонда - червената кутия имаше интересни нюанси,обаче те мнооого бееее,как ще уцеля правилния  ooooh!
На Гарние 100% си харесах 2-3 нюанса,ама не съм чувала отзиви за нея и да не да сгафя  Crossing Arms
Чесно казано си се спрях на Гарниерчето-номер 8 .Аддри се прави с нея,но смеси с пепелив нюанс и за това беше шокирана в началото.Аз няма да смесвам с пепеливо,понеже съм убедена,че точно пепеливото и направи цвета по-тъмен!
Не купих нищо,още малко да поумувам,но понеделник вече грабвам и започвам.Даже си мисля изобщо да не пробвам на кичур ,а да плескам цялата коса (брех,колко съм смела   Laughing ).Каквото стане.В крайна сметка 4 нюанса преди този номер съм мазала и никога не е имало кофти изненада,те бавно си се потъмняват цветовете.
А между другото от картинките на боите най-ме изкефи нюанса "Рус" -номер 7,обаче нека първо премина през осмицата,че тогава.
Laughing

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 19:17 от GodaiVa

# 395
  • варна
Резултата пак е плачевен... но този път го отдавам на некачествено боядисване Naughty
Другия път ще помоля някой да ме боядиса Rolling Eyes

# 396
  • София
GodaiVa, аз първия път смесвах бои - 9.13 и 9.1. Вторият път като станах много тъмна си сложих две еднакви бои 8.1. Сега мисля да се боядисам само с 9 - много светло ествесвено рус или само с 9.1 много светло пепелно рус. Още съм в чуденка, но не бързам. В момента цветът ми си е ОК, равномерен и корените са се показали само 5мм. Ще изчакам 10 ина дни още.

# 397
Да похваля новия нюанс на балсамите престиж - "перлен". Много е хубав за матиране  Hug Hug Hug

# 398
oт него по-сиво ли се полу4ава или бяло?

# 399
Ето го резултата:
http://media.snimka.bg/5561/017377257-big.jpg
http://media.snimka.bg/5561/017377274.jpg
http://media.snimka.bg/5561/017377285-big.jpg
От светкавицата се получава много силен контраст м/у корените и дължините, иначе на живо не е чак толкова фрапантно, но въпреки това, не съм доволна  Naughty Определено следващия път ще е с по-малко оксидант. Утре ще ударя една боя и ще се оправи работата Simple Smile
На вас как ви се струва?

С каква боя(балсам)матира6
С шампоан на Бляк, върши работа Wink но стоя към 7-8 мин, а не както пише 1-2 мин. Чудя се утре каква боя да си взема и какъв % оксидант  newsm78 Предложения?
С 3% или с 6% да се направя?
Перления балсам на Престиж прави по-бяло, а силвъра - по-сиво  Peace, но ако прекалиш със стоенето перления и той меже да стане доста сив..

# 400
На мен със силвъра ми става по-бяла косата.А пък с този "сребристо платинен"то4но ве4ерта преди абитуриенския бал се бях намазала и познаите.....станах ЗЕЛЕНА  ooooh! .Фризьорките се 4удиха какво да ми правят,но оправиха работата.Аз нещо нямам късмет с тези балсами когато реша да експериментирам.Сега още се мъ4а да сваля оранжевото-излязоха ми мазоли да се къпя непрестанно

# 401
С перления балсам първия ми път стана доста сиво.

# 402
  • София
Venisss, искам цвят точно като на аватара ти  Crazy

# 403
GodaiVa, аз първия път смесвах бои - 9.13 и 9.1. Вторият път като станах много тъмна си сложих две еднакви бои 8.1. Сега мисля да се боядисам само с 9 - много светло ествесвено рус или само с 9.1 много светло пепелно рус. Още съм в чуденка, но не бързам. В момента цветът ми си е ОК, равномерен и корените са се показали само 5мм. Ще изчакам 10 ина дни още.
Ти тъмна от коя смесица стана,аз разбрах,че от 8 с 8,1  newsm78

# 404
  • Пловдив
Venisss, искам цвят точно като на аватара ти  Crazy
Аз пък като на твоя аватар..... Sunglasses, но след като се потъмних доста по Коледа сега и аз гоня тъмно русо....а това от на Venisss аватара май е нещо такова newsm78

Общи условия

Активация на акаунт