Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 845
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Деска,аз съм за светлата коса.Мисля,че повече ти отива. Peace

# 421
Да похваля новия нюанс на балсамите престиж - "перлен". Много е хубав за матиране  Hug Hug Hug
Аз също съм много доволна.Купих си го наскоро и вече няколко пъти го ползвам.Резултатът наистина е чудесен. Simple Smile

# 422
Ети, какво злато е това ooooh! Това си е съвсем пепелно, аз точно такъв цвят искам, а все ми става златно и в корени и по дължина. Много трудно убивам това жълто. Май трябва да пробвам по-лилави бои.

deskata_90, не мисля, че ще стане, т.е ще стане, но за 2 измивания ще се измие. Като гледам твоя пигмент е като моя-все избива жълтото.

И аз съм била тъмно руса, ето:  http://i990.photobucket.com/albums/af21/veron4e/P1030215.jpg http://i990.photobucket.com/albums/af21/veron4e/P1030441.jpg?t=1265925013 и ми харесваше, защото съм светла със сини очи, но мъжът ми ме харесва по-светла.

Моят цвят е същия в момента,хубав е ама аз искам по светло.Дайте идеи как да процедирам нататък-обезцветяване и боя или само боя,но един тон по светло newsm78Решила съм го за вторник-сряда и умувам.

# 423
Добро утро,експериментаторки Laughing
Аз май..май.. няма да го правя това,м/у другото на живо,който ме види,казва,че си личи ,че съм се боядисвала,в корените прилича на златист цвят,ама по дължините.... Rolling Eyes мм не.
Мисля,че каквито и светли цветове да сложа,няма да видя никаква разлика,трябва да се мине към по тъмен нюанс,но ме е страх,да не стана тъмна.Освен това ,дължините ми са толкова обезцветявани,че ми се струва,че каквато и боя да сложа,няма да се задържи дълго време.
Май ще си остана на моя цвят или тук ми се върти една идея,да сляза долу в салона и да пробвам там с Кюн newsm78

# 424
Тия Престижи,хич ама хич не ми понасят на косата.Един път пробвах възможните им два варианта и станах многоооо сива,направо се уплаших и не повторих.

# 425
Добро утро,експериментаторки Laughing
Аз май..май.. няма да го правя това,м/у другото на живо,който ме види,казва,че си личи ,че съм се боядисвала,в корените прилича на златист цвят,ама по дължините.... Rolling Eyes мм не.
Мисля,че каквито и светли цветове да сложа,няма да видя никаква разлика,трябва да се мине към по тъмен нюанс,но ме е страх,да не стана тъмна.Освен това ,дължините ми са толкова обезцветявани,че ми се струва,че каквато и боя да сложа,няма да се задържи дълго време.
Май ще си остана на моя цвят или тук ми се върти една идея,да сляза долу в салона и да пробвам там с Кюн newsm78

Добро утро ,момичета.Тъкмо си пия кафенцето и ви чета  kaffeetrmker_2 Мъжо ми донесе бозица и нея да лочам  Laughing
Ами вземи покрутувай и гледай тука кой как ще се омаже  Laughing
Аз май няма да издържа до понеделник и сега като изпия кафенцето ще отида до Билла да разгледам боите и най-вероятно да взема на Гарние 8.Ткмо и ти да видиш на светла коса какво ще се получи  Simple Smile

# 426
Момичета,до сега не съм била руса. Естественият ми цвят е тъмно кестеняв. Преди 2 дни се боядисах с това   http://www.palette.bg/nashite-produkti/intensive-color-creme/icc-cool-blonds/shades-palette/product-container/c9-silver-blond/ .   Косата ми се изсветли,но само 4 пръста от корените надолу.Останалото почти нямаше разлика. Днес повторих,този път се изсветли,но отгоре все пак е по светло,а надолу с 1 тон по-тъмно и си личи разликата. Цветът,който исках да постигна е този   http://www.palette.bg/nashite-produkti/intensive-color-creme/intensive-color-creme/njuansi-palette/rusi/n7-svetlo-rus/   и за да стане нюанса по-светъл,реших първо да изсветля косата. Проблема е,че тя стана доста суха и се страхувам,че ако нанеса още веднъж боя,ще си съсипя косата. В същото време обаче не ми се ще да ходя с 2 цвята на главата. Моля за съвет!

(съжалявам,че не мога да приложа снимки,но все още нямам фотоапарат)

Подбутвам си въпроса,че ми е важно. Ще съм благодарна,ако някой реши да се отзове!   Peace
Аз още като го зададе въпросът се замислих,но не мога да ти дам кой знае колко правилен съвет.
Първо,си мисля,че не трябва така да бързаш и да боядисваш с толкова агресивни бои и нюанси,както си направила.
Според мен вземи малко се подстрижи - дължина и пластове,за да поомахнеш малко по-тъмното.След това ти предлагам да си се боядисваш редовно,но не използвай блондор.
Аз като реших да ставам руса бях на кичури.Каквато и боя да сложех,кафевите кичури винаги избиваха и направо полудявах. Twisted Evil Горе-долу за около 5 месеца успях да ги покрия и то без блондор !!
Варианта за теб е следния: или да слагаш редовно някоя по-изсветляваща боя-например на Гарние 113-бежово се води,за да не ставаш сива в корените и рижа по дължина.Смея да кажа,че точно няколко боядисвания с тази боя ми премахнаха кафевите кичури  Peace
Другия вариант е да започнеш да си се правиш постоянно с този номер,който искаш,с времето,повярвай ще се получи  Peace
Мила,иска се търпение и определено не блондор.Защо ти е?Те краищата все ще рижавеят да те дразнят само  Naughty Слагай си от желаната боя,тя не е кой знае колко светло русо и ще видиш още на 2-3 месец как ще виждаш разликата.
  bouquet

# 427
Аз,както бях писала по-назад в темата,съм ставала доста тъмна.Тогава се правих с гарние 7 "РУС".Беше си направо кестеняво,но ина4е много ми отиваше,ама нали съм си пристрастена към русото та......Сега се 4удя дали да не запо4на да си се правя пак с нея.
Десинце ,според мен по-светъл нюанс наистина ти отива повече,но не чак бяло русото (беше ни показала една снимка с бяло-рус цвят).
Ти сега бяло руса ли си?
Според мен не дей с Гарние 7,ами да речем 8 или 9 се прави-пак да е по-тъмна,но не чак толкова много.Аз лично си те представям с някой по-натурален цвят
  Peace
Момичета ,вчера  на едно кафе видях една сладурана с много готино русо.Направо се влюбих в цветът.Причаквах я,за да я попитам (нахалница  Laughing) ,обаче тя беше с някакъв мъж и постоянно му бърбореше нещо,така не млъкна,пък не исках да им прекъсвам разговора  hahaha

# 428
Добро утро и от мен,русокоски!

# 429
Добро утро и от мен Simple Smile. В момента си пия кафенцето и ви чета ,докато малкото дзверче спи. И колкото повече ви чета, толкова повече искам да си стана пак руса Crazy  По-късно, ако ми остане време, ще приложа и снимки, защото в понеделник мисля да сложа една боя, но не съм сигурна точно каква newsm78

# 430
Добро утро и от мен,русокоски!

А така,взехте да се излюпвате вече kyllmg

# 431
Добро утро и от мен Simple Smile. В момента си пия кафенцето и ви чета ,докато малкото дзверче спи. И колкото повече ви чета, толкова повече искам да си стана пак руса Crazy  По-късно, ако ми остане време, ще приложа и снимки, защото в понеделник мисля да сложа една боя, но не съм сигурна точно каква newsm78
Добро утро! Първо да ти кажа ,че синът ти е голям сладур  Heart Eyes
Не е по темата,но доволна ли си от тези сгъваеми кошарки,понеже мисля за бебо да купя точно такава като твоята,а не дървена?  newsm78
По въпроса за  косата-ти сега с какъв цвят си и какво искаш да постигнеш?

# 432
Не е по темата,но доволна ли си от тези сгъваеми кошарки,понеже мисля за бебо да купя точно такава като твоята,а не дървена?  newsm78

Благодаря. Да ти кажа честно, тази кошарка е най-добрата покупка досега. Имаме и дървено легло, но не го използваме. Томи си спи  в нея и през деня и през нощта. Дори понякога му слагам играчките вътре и той си седи и играе с тях.
А за косата, ще кача по-късно снимки, за да се добие по-ясна представа. Wink

# 433

Благодаря. Да ти кажа честно, тази кошарка е най-добрата покупка досега. Имаме и дървено легло, но не го използваме. Томи си спи  в нея и през деня и през нощта. Дори понякога му слагам играчките вътре и той си седи и играе с тях.
А за косата, ще кача по-късно снимки, за да се добие по-ясна представа. Wink
Благодаря много   bouquet
Ще чакаме снимчици Simple Smile

# 434
Здравейте и от мен.   tooth
Аз чакам свекито да ми донесе кафе, че не ми се слиза до кафенето.
На вълна миене на коса съм сега. Ще сръбна малко  kaffeetrmker_2   и отивам в банята. Да ви кажа колкото повече си е мия цветът става по - хубав, и изобщо не ми се мисли за следващото боядисване.

Общи условия

Активация на акаунт