Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 858
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Сега съм решила да не смесвам цветове, а направо да си взема натуралното русо на Арома.

http://www.prikachi.com/files/1351774Q.jpg

Обаче ще си оставя някой друг кичур по - светъл.

Цветът е много хубав. Peace
А как ще оставиш по-светли кичури? newsm78

# 556
сигурно с фолио  Rolling Eyes

# 557
# 558
Верно.  bouquet Как не се сетих?! Blush

П.С. Аз все още се чудя с каква боя да се направя.Искам да ми стане пепелива косата или по-точно сивкава.Изпаднала съм в огромна чуденка и от толкова мислене вече тотално блокирах. #Crazy Давайте идеи,момичета,моля ви! Hug

# 559
Аз днес се разходих из магазтн4етата за бои и си харесах едно пепелно русо на гръцката боя ECHO.номера беше 10.1 и ми се видя малко тъмни4ка,но продава4ката ми каза,4е се полу4ава много хубав цвят newsm78 Някой има ли впе4атления от тази боя?

# 560
Аз днес се разходих из магазтн4етата за бои и си харесах едно пепелно русо на гръцката боя ECHO.номера беше 10.1 и ми се видя малко тъмни4ка,но продава4ката ми каза,4е се полу4ава много хубав цвят newsm78 Някой има ли впе4атления от тази боя?

Аз съм доволна от тази боя,писах някъде назад за нея. Peace Само,че моят цвят беше 8.1-светло пепеливо рус.

# 561
А трябва ли да се обезцветяват корените предварително преди боята или тя е изсветляваща?

# 562
Докато учех в Габрово си бях блондинка и често се боядисвах с тази боя. Има хубави руси цветове, а и се отразява добре на косата Peace Но сега тук не мога да си я намеря Confused По принцип си пазя картончетата с номерата на боите, но сега не знам къде съм ги сложила. Мога и да ги потърся, ако се интересуваш. Wink

# 563
Докато учех в Габрово си бях блондинка и често се боядисвах с тази боя. Има хубави руси цветове, а и се отразява добре на косата Peace Но сега тук не мога да си я намеря Confused По принцип си пазя картончетата с номерата на боите, но сега не знам къде съм ги сложила. Мога и да ги потърся, ако се интересуваш. Wink

За боята ECHO ли?Ако е за нея разбирасе 4е се интересувам и 6те съм ти много благодарна  Hug .А също ме интаресува дали е необходимо обезцветяване преди нея newsm78

# 564
Сега съм решила да не смесвам цветове, а направо да си взема натуралното русо на Арома.

http://www.prikachi.com/files/1351774Q.jpg

Обаче ще си оставя някой друг кичур по - светъл.

Днес след дълго обикаляне и аз си вземах боята на Арома(натурално русо),но си взех и блондор,защото май няма да стане  без него.Обече се чудя,тъй като имам по дължините малко останала тъмна боя,дали да не намажа първо тях два пръста от корена и 15-тина мин.след това да намажа и корена.Вие как мислите. newsm78

# 565
  • Parsberg
ЗДРАВЕЙТЕ.АЗ СЕ ПРАВИХ ТАЗИ СЪБОТА С ГРЪЦКАТА БОЯ ТЯ СЕ КАЗВА ФАРКОМ.НОМЕРА НА БОЯТА Е ТОЧНО  КАТО ТОЗИ НОМЕР И Я СМЕСИХ С СЛЕДВАЩИЯТ ПО РЕД ЗАЩОТО НЯМАХА ДВЕ ОТ ТЯХ.значи РЕЗУЛТАТА НЕ Е КОЙ ЗНАЕ КАКВО ПОЛУЧИХ ПЕПЕЛЯВ ЦВЯТ НО В КОРЕНИТЕ СЪМ ЖЪЛТА НО НЕ ПАТЕШКО ГОРЕ-ДОЛУ БИВА.ИНАЧЕ СИ ИМА БОЯТА ШАМПОАН И БАЛСАМ И НЕ МИ ИЗГОРЯ КОСАТА.

# 566
Привет и от мен.
Чета,чета и ви се възхищавам-как имате смелост да опитате отново и отново... Simple Smile
Аз утре ще се боядисвам,но в моя си цвят.След неуспешното ми боядисване предната седмица,се отказвам за по нататъшни опити.
Иначе боята ми се поотми и вече се вижда разликата в корените,а по дължините това опушеното го няма и затова ме навежда на мисълта,че дори и да се боядисам,май няма да се задържи дълго боята  Rolling Eyes

# 567

За боята ECHO ли?Ако е за нея разбирасе 4е се интересувам и 6те съм ти много благодарна  Hug .А също ме интаресува дали е необходимо обезцветяване преди нея newsm78
Деси, точно за тази боя. Поне аз не съм имала оплакване от нея. Потърсих картончетата, но намерих единствено на номер 10,9-beige extra light blond. Имах поне още два номера, но общо взето всичките нюанси на русото са хубави. Аз лично не съм се обезветявала, но естествения цвят на косата ми не е много тъмен. Wink

# 568
Привет и от мен.
Чета,чета и ви се възхищавам-как имате смелост да опитате отново и отново... Simple Smile
Аз утре ще се боядисвам,но в моя си цвят.След неуспешното ми боядисване предната седмица,се отказвам за по нататъшни опити.
Иначе боята ми се поотми и вече се вижда разликата в корените,а по дължините това опушеното го няма и затова ме навежда на мисълта,че дори и да се боядисам,май няма да се задържи дълго боята  Rolling Eyes
Еее,ти беше най-ентусиазирана,а се отказа първа.
Аз от Гарние 8 съм доволна и ще продължавам с нея.
Иначе ми е интересно с Арома-натурално русото как ще се получи при момичетата.Стискам им палци
  Peace

# 569
Сега отивам в една приятелка да ме маца LaughingДовечера ще пиша какво е станало и дали имам още коса Laughing
И аз се отказах от Палетето засега.Първо ще се обезцветя с няква супра на Линеа Био(препоръчаха ми я) и отгоре Аромата.
 Wink

Общи условия

Активация на акаунт