Боя за коса - blond 11 (Клуб на блондинките)

• 68 749
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета. )))
Аз искам да попитам дали някоя от вас се е боядисвала с Палете делукс 204 - Gold Gloss Almond. На кутията е доста светла, но тъй като не използвам блондори, а ще боядисвам директно върху моята (естествено руса, но не чак толкова светла и бяла като вашите) едва ли ще стане точно такъв цвета. )
Все пак ме интересува как е боята като качество и др. )
До сега съм взимала 2пъти на Лореал, но за подсилване на цвета, тоест почти същият като моя.
Палете по никакъв начин не ти препоръчвам  Naughty

Аз ще се боядисвам в неделя с Гарние 9. Дано да стане ОК. Ще се намацам след това с маската на Орзен с мед и ще пусна снимки и отзиви Simple Smile
Айде и после снимка.Аз съм много доволна от цвета,потъмни се косата точно както искам  Peace

# 616
GodaiVa, а така....) какъв е проблема с тях?
да знам да не се захващам изобщо, че утре мислех да се мажа....))))
иначе от Лореал съм супер доволна...ама днес нещо ме беше обзел свидлък, и не ми се даваха 17лв за боя. )

# 617
иначе от Лореал съм супер доволна...ама днес нещо ме беше обзел свидлък, и не ми се даваха 17лв за боя. )

Аз съм използвала на Лореал Екселънс и бях изключително доволна,обаче поради финансовата криза гледам да се ограничавам до нещо антикризисно
  hahaha Laughing

# 618

Аз съм използвала на Лореал Екселънс и бях изключително доволна,обаче поради финансовата криза гледам да се ограничавам до нещо антикризисно
  hahaha Laughing

И аз тях ползвах, но в магазина нямаше номера, с който се боядисвам и за това взех Палете. ))))

# 619
Аз днес исках да си взема Велатон,обаче там където ходих нямаше руси нюанси. Shocked Исках да я пробвам тази боя,защото гледам тук я споменавате и се правите с нея,но уви...нямах късмет.Не ми се обикаляше и затова си взех Гарние и то 7.1-пепеливо рус.Знам,че ще стане тъмничко.Но си спомням,че преди 1 год. като се правих с този номер като ми се отми и стана супер цвят.Дано и сега да стане така. Whistling Утре или в неделя ще се направя и ще покажа.

Момичета,а защо се разрежда боята с вода? Смисъл за какво се прави това,за да не е силен оксиданта ли? newsm78 Blush

# 620
Sassie, Addri ще чакаме снимки.

# 621
Здравейте момичета. )))
Аз искам да попитам дали някоя от вас се е боядисвала с Палете делукс 204 - Gold Gloss Almond. На кутията е доста светла, но тъй като не използвам блондори, а ще боядисвам директно върху моята (естествено руса, но не чак толкова светла и бяла като вашите) едва ли ще стане точно такъв цвета. )
Все пак ме интересува как е боята като качество и др. )
До сега съм взимала 2пъти на Лореал, но за подсилване на цвета, тоест почти същият като моя.
Палете по никакъв начин не ти препоръчвам  Naughty

Аз ще се боядисвам в неделя с Гарние 9. Дано да стане ОК. Ще се намацам след това с маската на Орзен с мед и ще пусна снимки и отзиви Simple Smile
Айде и после снимка.Аз съм много доволна от цвета,потъмни се косата точно както искам  Peace

Палетето е много силна #CrazyОня ден на една приятелка и изгоря косата Rolling Eyes

# 622
Добро утро блондинки morning
Деската, вчера ми изпадна още едно картонче от боята на ЕСНО- номер 10,79- nicre ultra blond. Мисля, че беше по-светъл цвета от другия номер Thinking Всъщност ти какво направи? Боядиса ли се вече?

# 623
Някой да е ползвал тази боя http://www.fara.bg/bg/catalog/c:%D0%B1%D0%BE%D1%8F-%D0%B7%D0%B0- … s:fara-express-10 (харесват ми 605 и 610),някой да има впечатления?610 дали няма да е много тъмно newsm78

# 624
И на мен ми харесва 605, обаче се си мисля, че няма да мога да се справя за 10мин.
Моята грива само 20мин. и е мазането.

# 625
  • Добрич
момичета здравейте
извинявайте че така нахлувам във вашата темичка,но искам един съвет от вас
от седмица някъде съм на кичури,и сега видях една маска на лореал за руси кичури,от сйта златна рибка,има ли такива сред вас които са я ползвали и дали сте доволни
благодаря на всички предварително Simple Smile

# 626
Охх, направо се чудя дали да рискувам с Палетте, или не.
Ама май ще пробвам, надявам се да не си опропастя косата. ))

stani_jelkova, аз не съм ползвала точно тази, но една на клиз кур. Но предполагам на лореал ще е в пъти по-хубава. ) така че взимай смело. ) задължително за кичурите ти трябва някаква маска, или балсам, защото стоят доста по-сухи от другата коса. )

# 627

Според мен можеш да се боядисаш с Палетето. Аз се боядисах преди няколко дни и нищо ми няма на косата. Дори си стои много хубава. Peace Както вече бях споменала, аз лично нямам лоши впечатления от Палетето- то може и да си е до коса, де Rolling Eyes

# 628

Според мен можеш да се боядисаш с Палетето. Аз се боядисах преди няколко дни и нищо ми няма на косата. Дори си стои много хубава. Peace Както вече бях споменала, аз лично нямам лоши впечатления от Палетето- то може и да си е до коса, де Rolling Eyes

Ами ще пробвам тогава, пък каквото стане. )
Само да те попитам още нещо, от последното боядисване, боята беше малко по-светла от естественият ми цвят. Съответно корените ми са израснали и в упътването на палете пишеше, че първо само корените да боядисам, да стоя така 20мин и после цялата коса?
Но се чудя дали така да направя, или да я боядисам направо цялата?

# 629

Ами ще пробвам тогава, пък каквото стане. )
Само да те попитам още нещо, от последното боядисване, боята беше малко по-светла от естественият ми цвят. Съответно корените ми са израснали и в упътването на палете пишеше, че първо само корените да боядисам, да стоя така 20мин и после цялата коса?
Но се чудя дали така да направя, или да я боядисам направо цялата?
Ами аз я боядисах направо цялата, зящото нямах много време. Пък и никога не съм се боядисвала първо корените, а после дължините-мацотя направо цялата коса.

Общи условия

Активация на акаунт