Любовта във Пазарджик е тука - ей я - чука, чука, чука:-))))

• 43 305
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Момичета в Пазарджик правят ли някаде кръвен тест за бременност или трябва да ходя до София newsm78Закъснява ми 9 ден вчера правих тест отрицателен а цикъл още нямам newsm78

# 361
Като забременях с Петя и исках да си направя такъв тест и във всички болници ме гледаха като гръмнати! В Св Екатерина ми казаха да си купя един от аптеката и те щели да ми го направят! Имаха в предвид обикновен тест за бременност!Така и не разбраха какво искам!
Ако нещата са се променили дано момичетата ти помогнат!
Стискам палци!

# 362
Като забременях с Петя и исках да си направя такъв тест и във всички болници ме гледаха като гръмнати! В Св Екатерина ми казаха да си купя един от аптеката и те щели да ми го направят! Имаха в предвид обикновен тест за бременност!Така и не разбраха какво искам!Ако нещата са се променили дано момичетата ти помогнат!
Стискам палци!
Това не е виц нали Rolling Eyes

# 363
# 364
Мечтание, правят навсякъде ама трябва да се обясняваш кво точно искаш Mr. Green Иначе аз съм правила в бялата къща и в пловдив също. Нема сми до Сф да ходиш Hug Дано е това, което искаш - стискам палци.

# 365
Извинявам се,че се намесвам във темата ви,но в Пазарджик не правят такъв тест,за бялата къща не знам,защото не съм проверявала там,но и мен в Хигия ме питаха дали знам,че в аптеките продават тест за бременност,това беше само преди няколко месеца,иначе на Мечтание и писах къде правят в Пловдив.

# 366
Ами за бялата къща говоря за преди 2,6 г. Със сигурност правеха, едва ли сега не правят. Иначе във всяка частна в Пловдив го правят. Абе почти съм сигурна, че и в Св. Екатерина го правят, ама не знаят, че се води така Mr. Green Утре ще питам.

# 367
Гаранция в БЯЛАТА КЪЩА го правят  Peace

Мечтание, нали знаеш че самият тест е неколкодневен...за да се проследи нивото на хормоните...То за това време на вагинален ехограф ще ти кажат вече....
Пожелавам ти, .......да е това което искаш   Hug

# 368
Честит Рожден Ден на МаритУ   love001 newsm51

Да си жива, здрава, обичните ти хора все радост да ти носят..тази година с "добра новина" да ни зарадваш и семейния бизнес повече от печеливш да е!     bigdance2  newsm18  Tada   ura  Drunk  smile3510  bdbaloni happy bd  hbday

п.с. ЧЕСТИТ ДЕН НА МАМА, на всички които празнуват
 Hug

# 369
честит 8 март, момичета  bouquet  bouquet  bouquet

честит рожден ден на Марито  bouquet  bouquet  bouquet

# 370
  • Nearby
Честит Рожден Ден на Марито!!!  bouquet
Много поводи за усмивки,здраве и късмет Simple Smile

Честит 8-ми Март на всички!

# 371
Честит празник скъпи майчета! Пожелавам ви да сте обичани, уважавани и желани от децата и половинките си целогодишно!

Честит рожден ден на Марито!

А това за изследването - не е виц за съжаление! Embarassed

# 372
  • Buffyworld
Мари, честит рожден ден ! да си жива и здрава, много щастлива и обичана !  bouquet

Честит 8 март на всички жени, които чувстват , че имат празник.
Аз лично мисля, че това е изкуствено създаден празник и не го обичам. Нека никой да не се засяга. Това е моето мнение. Не съм обичала никога този празник. Дори бях забравила, че е днес и  съм забрявила да купя на майка ми и свекърва ми цветя. А мъжът ми от сутринта се майтапи с мен , че тя природата си знае работата, та точно днес да завали сняг.  Grinning

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 10:44 от _Buffy_

# 373
# 374
  Марито,  newsm51 !

Днес денят ни да е обич,раздадена,усетена,истинска,събрана в погледа плах и думите докрай неизречени ...

Писмо до татко

Здравей, татко!
Откраднах си мъничко време,
за да ти пиша, че аз съм добре.
Задъхана следвам мечтите големи
и нищо не може по път да ме спре.
Не съм Ви забравила. Мисля Ви много!
И знам, че Ви липсвам - това ми тежи,
но трябва да стискаме зъби, за Бога!
Човек, в слабостта си, най-често греши...
Така - ти ме учеше някога, татко,
когато се плашех от черния мрак,
когато ядях до преяждане сладко
или се препъвах във къщния праг.
Тогава ми казваше - „Горе главата!
Стъпчи изкушение, болка и страх!“
Ти стискаше ласкаво-силно ръката ми
и аз се преборвах набързо със тях.
Пораснах щастлива при теб и при мама.
Разбрах що е вярност, любов и уют...
Готова съм вече! И никога няма
да ме изплаши човешкият студ!
Така е при мене... Пиши, как сте Вие?
Намери ли евтини, сухи дърва?
Мама - лекарства редовно ли пие?
Пушиш ли още следобед лула?
Изпращам Ви малко пари. Да си имате.
Не ми се сърди и не питай защо!
Студено е вече навън. Иде зимата...
Купи си обувки, на мама - палто!
Целувам те силно и моля те, татко,
не се притеснявай! Аз съм добре!
Ще дойда по Коледа, макар и за кратко...
Обичам те:
Твое голямо дете.

Хубав да е денят ви!  - http://www.vbox7.com/play:cf0f3761

Общи условия

Активация на акаунт