Любовта във Пазарджик е тука - ей я - чука, чука, чука:-))))

• 43 304
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Страхотни сте на снимките.

Гери, живи и здрави да са ти всичките сладури днес и да си изкарате страхотен празник.

Не ми се ходи в здравната тема - да ви питам тук: Някоя мама да е пила FOLACID / фолиева киселина/ ?
Лекарката ми го предписа 2 пъти по 1, но на флакона с големи букви пише: една таблетка дневно.....???  newsm78

# 511
  • Buffyworld
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ !!!
ДА СТЕ ЖИВИ , ЗДРАВИ , УСМИХНАТИ И ОБИЧАНИ !!!  bouquet

# 512
Всяка от нас, която е ПЛАНИРАЛА бременост е пила Фолиева киселина поне три месеца преди бебеправенето, и поне три месеца след като е имало положителен тест - по едно на ден  Peace
 Аз продължих да си я пия, докато родих...А после като започнах и Центрум Матерна да пия - видях че и в нея има...

Стела балгодаря ти   bouquet

# 513
Здравеите. Влизам да ви почерпя , защото имам имен ден. Пожелавам весел празник и на всички именици днес , които носят имена на цветя .

# 514
  • Между два свята...
Честито на всички именници! специално за Камелия на Нина Hug

# 515
Честит празник и от мен  bouquet да сте живи и здрави!

# 516
Малее, очите ми останаха в тая шведска маса Rolling Eyes, ухааа....
Гери, трябва да се слагат зеленчуците в леко подсолена вряща вода с цел да се запазят витамините. Само че трябва да врат и похлупени, а не готвят така Tired

Честит празник на всички цветя!!! Нека красят домовете ви със здраве, щастие и много любов!

За фолиевата - 2 на ден ми се вижда много, но...не знам какво да ти кажа. Ако докторът има съмнения, би предписал това, но най-вероятно си връзват гащите.

# 517
Момичета имам един въпрос свързан със скъпия ни град  Peace

Знаете ли какво ще се прави на мястото на старата автогара, съборили са сградата и нещо са разкопали вече  newsm78

# 518
Търговски и/или офис център. С 25 годишен наем на ползване на земята hahaha hahaha

# 519
Честит имен ден на всички, които носят имена на цветя!
Страхувам се да не пропусна някого,за това поздравите са за всички Hug Hug Hug Hug

# 520
Честит празник имащи повод да празнуват днес!

# 521

Знаете ли какво ще се прави на мястото на старата автогара, съборили са сградата и нещо са разкопали вече  newsm78

Така наречен МОЛ  Peace !

# 522

Така наречен МОЛ  Peace !

За дрехи ли  Peace
Ау най-после няма да ми се налага повече да ходя до Пловдив за тия неща  Joy

# 523
То пък какво ли свястно има в Пловдив Tired

# 524
  • Buffyworld
То пък какво ли свястно има в Пловдив Tired

Да и е прекалено скъпо  Sad

Общи условия

Активация на акаунт