Любовта във Пазарджик е тука - ей я - чука, чука, чука:-))))

• 43 303
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 601
  • Пазарджик
Воистина воскресе!

easter

Много, много здраве и късмет!

Жане, скоро чакаме хубави новини от теб  Hug !

# 602
Христос Воскресе!

# 603
  • Пазарджик
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!
Привет и от мен!Най- после у дома! Hugза всички!

# 604
И от мен Христос Воскресе със закъснение малко  Laughing

Момичета, да се оплача, онзи ден 3 часа обикалях целия град, исках да си взема риза, как да ви обясня, тежарски стоят  Joy /в кръга на шегата  Joy /, по-широки и дълги като цяло за отгоре се носят, спортни мисля че се водеха  Whistling
Дано сте разбрали  Hug
Та търси, търси нищо не намирам интересно, първо исках лилав цвят видя се че няма да намеря, после твърдо се спрях да е едноцветна, е съсипаха ме, толкова прости и грозни модели - ако не са на карета, ще са на райета, ако не тва целите ще са с камъни и брокат опсипани, все едно сме обратни  Joy Joy Joy
И искам да изкажа отвръщението си от продавачката /магазина не знам как се казва/, на ул. Асен Златарев, като вървите от форнетаджийницата към полицията, втория магазин вдясно  Peace
Братовчедка ми беше пазарувала оттам и я беше излъгала с парите, на етикета пишело едно, тя искала друга сума с оправданието, че имало надценки и цените не са валидни, аз обаче на следващия ден посетих магазина и ми продаде едно яке на същата цена, която си пишеше  Close Close Close Close
Освен това е крайно дръпната и непредразполагаща, ако мога така да се изрека, в сряда като си търсех въпросната риза разглеждах в магазина й, и без въобще нищо да съм поискал да видя или купя, просто се загледах в щампата на една тениска, тя мигновено ми я свали, опакова я и ми я чукна на апарата, излязох си без да й платя естествено  Joy
Просто ще ви посъветвам да не посещавате магазана, всеки път съм с още по-лоши впечатления и въобще няма да стъпя повече!

Утре продължавам круиза не съм обиколил няколко места още  Joy
Тц, и в двата търговски центъра търсих, и по пазара, и по други магазинчета, ее няма и няма нищо едноцветно, тва мода ли е кво е ? - В крайна сметка съм на 15, не на 40 да ходя с карирани и раирани ризи  Joy
Утре вечер дано ви се похваля, ако взема нещо  Mr. Green

# 605
И аз съм в подобна ситуация като тръгна да си търся едноцветни по-семпли дрехи. Всичко е ...."ала махалата".... #Cussing out

"Ама то така е модерно сега..."...Абе не ми обяснявайте вашите моди.... Tired

Едноцветни по-спортни ризи. Има едни много хубави, с едно мъничко избродирано конче само над джоба. Ще питам мъжа ми каква марка бяха. Не са нещо скъпо, но са бетон и стоят много красиво.

Я обясни по-подробно за този магазин, да мина да го посетя. Слабост са ми продавачките Flutter

# 606
И аз съм в подобна ситуация като тръгна да си търся едноцветни по-семпли дрехи. Всичко е ...."ала махалата".... #Cussing out

"Ама то така е модерно сега..."...Абе не ми обяснявайте вашите моди.... Tired

Едноцветни по-спортни ризи. Има едни много хубави, с едно мъничко избродирано конче само над джоба. Ще питам мъжа ми каква марка бяха. Не са нещо скъпо, но са бетон и стоят много красиво.

Я обясни по-подробно за този магазин, да мина да го посетя. Слабост са ми продавачките Flutter

А аз пари много имам не са ми те критерия  Joy Но всичко е кич и просто някои като мен, които са фенове на черния цвят и като цяло на семплите неща ...  #2gunfire
Ами нали знаеш на пазара, където продаваха форнети, сега мисля че е баничарница, тръгваш по улицата надясно от форнетите, там има много магазини, втория отдясно, до въпросния магазин има козметика, козметиката е на ъгъла с кафява алуминиева дограма  Joy Joy
Как обясних само  Joy
А точно срещу магазина има магазин за чанти  Heart Eyes

# 607
Сетих се - да. Той е изцяло мъжки магазин. Grinning

# 608
Сетих се - да. Той е изцяло мъжки магазин. Grinning

Ааа, имаше и някакви дамски блузки и тениски, миналата година като минавах мернах, сега не знам.

# 609
да ви похваля аз един магазин за мъжки ризи - дано не говорите за същия Laughing , че не разбрах къде е по описанието "вашия"  Blush
..та
От колоната , покрай гевреците, (от лявата страна се пада) , покрай билковата аптека, покрай двете магазинчета за бебешки дрехи , които са с дървена дограма, преди магазина за бельо на Триумф....
Винаги от там лесно съм избирала ..и продавачката не е от досадните....

# 610
да ви похваля аз един магазин за мъжки ризи - дано не говорите за същия Laughing , че не разбрах къде е по описанието "вашия"  Blush
..та
От колоната , покрай гевреците, (от лявата страна се пада) , покрай билковата аптека, покрай двете магазинчета за бебешки дрехи , които са с дървена дограма, преди магазина за бельо на Триумф....
Винаги от там лесно съм избирала ..и продавачката не е от досадните....

Не е същия,въпросния е на друга улица Joy
Ама ризи, тоест не само от официалните за сако и други ли има  Crazy

# 611
В този, за който говори Гери, също има хубави неща, само че на моя момък са му извънгабаритни.
Тези, за които ти писах са Ralph Lauren. С кончето. Бели, черни, бледорозови(много яко), червени, оранжеви. Напълно едноцветни и много добре стоят. Само дето не знам къде има. Поне колко пране са видели....и не е мръднал цветът или материята. По-скоро са спортно-елегантни. Не са за официален костюм. Но честно казано са малко за по-голям мъж. Ти можеш да носиш по-младежки тип.
Виж и в търговския център срещу бившата Валентина. Първият магазин е мъжки, но не съм влизала отдавна там.
В последния вариант, грабвай някоя кредитна карта от вашите, регистрирай се в ebay.com и поръчвай на воля Mr. Green

# 612
имайки предвид възраста на Калин, дали знае къде е бившата Валентина  Crazy

иначе, ДА..има и спортно-официални ризки  Peace  еее имаи от кичозните де  Mr. Green

# 613
Е па ще пита техните, де Laughing

Я кажете някоя от вас горила ли е раничка на шийката на матката, освен Бъфи?

# 614
Младежо, ти нали все от МОЛ-а пазаруваше Mr. Green
Е па иди си в Пловдив в МОЛ-чето. Там са все маркови стоки - от Китай Joy

Общи условия

Активация на акаунт