Отговори
# 630
Ето ме и мен. Голямо будуване е било нощес  Whistling И аз съм понякога в тая групичка. Някоя нощ може да заформим направо четворка белот в някой от онлайн саитовете за игри  Mr. Green

Въпрос - ако лекарите кажат, че е голямо бебето примерно и затова трябва секцио, или сме с тесен таз или нещо друго - тогава плащаме ли за секциото? В тоя случай не се ли води по медицински причини?

За родилните домове - Емили ми разказа за Втора градска - какъв ремонт са и направили и колко е хубаво. И направо се залитнах натам. Ама после се замислих - това, че е все едно като хотел НЯМА по никакъв начин да ме направи по-спокойна, при положение, че не познавам никой там, не съм стъпвала до сега там. Всичко ще ми е непознато - и обстановка и доктори..
Затова си реших - мизерия, не мизерия - ТК си е мойто място. ЖК ми е там, една позната акушерка имаме там, коридорите съм ги обхождала доста вече и ми е ясно какво да очаквам. И си представям, че като се почне с истинските болки вече, последното което ще гледам ще са плочките и дали дамаската на магарето (така ли се казва) е розова и нова (като във Втора градска).
Но това съм си аз. Всеки най-добре си се познава.
Каквото и да сте избрали искам всички да сте добре в крайна сметка.

# 631
Здравейте коремчета Heart EyesБлагодаря ви за съветите, повечето ги прилагам LaughingЗа свеки да кажа пак, тя много ъкъли дава, но и аз и мъжът ми сме на принципа,, даааа... дообре'' и после си правим каквото си знаем.Та си остава само с раздаването. За креватчето милото е на едно мнение с мен/май съм ви оставила с друго впечатление/. Тия дни постоянно му повтарям,че за мен е голям стрес да идем при техните и няма да ми е спокоино.Отговора е- е няма начин, а и нали е само за седмица -две. Абе ще го видим тоя въпрос. Казах му,че ако е сменен радиатора/ просто е много малка стаята и трябва да се премести/ след родилното си отивам в нас с бебето и ще си спим на спалнята двечките Mr. Green Накрая мойчкият ми се скара,че много объждаме бебето и му е свито сърцето и от сега да ми е ясно- купуваме само комплекта за изписването.Много го е страх да не стане нещо в последния момент.След това цяла нощ сънувах кошмари. Накрая ме пита - ти доверие имаш ли ми- викам НЕ  hahaha Все ще оплеска нещо, така си мисля аз Thinking нали е мъж, въпреки че е досата оправен
Иначе днес се сабудих с дразкащо гърло и температура 37,6. Успяхме да ви прочем до 40 стр,но сега отиваме да полегнем с бебаната, че пак ме рита в ребрата.
Ани много е сладка Ивет и какви сладурски бузи е пуснала. Садуранка- пу пу .Да я нацелуваш много.

# 632
  • София
Добър ден мами! Hug

И аз се присъединявам към будуващите през нощта, а през деня мога да спя нон-стоп, което е невъзможно...така ще е до края знам си, така бях и предишната бременност...Вече ми се е натрупала доста умора... Tired

На всичкото отгоре днес съм с доста повече контракции от когато и да било, а трябва спешно да изляза да свърша една работа, пих магнезиий и но-шпа, та ще видим. Нещо много ме стяга кръста, още през нощта започна...Но няма пак да мога да дойда на срещичката ни и да се запозная с някои от вас. Явно като се родят бебоците ще се видим... Simple Smile

Приятен ден! Sunglasses

# 633
Най-сетне се добрах до моята докторка  Peace Записвахме тоовете на бебето вси4ко е ок. Като килограми сме 2300 ве4е.  Mr. Green Mr. Green много се зарадвах,4е все имах 4увството 4е е малка . За съжаление доки каза да сии збера дата за секцио след 18-ти март  newsm78 ,защото бебита неще да се обръща Confused  сега съм си записала 4ас за понеделника при мооя си генеколог да си му 4уя мнението и ще решавам после .Ина4е каза секцио с избор на екип 900лв. в Тина Киркова Money

П.С. А някой знае ли цената на секциото при Иво Тодоров от клиника братя Тодорови ?

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 13:31 от Excellent

# 634
Здравейте момичета,
Аз от една седмица съм с болки носко долу.Контракции били,днес бях на преглед.Сега трябва да си почивам и пия магнезий.Ще ви хвърлям по едно око,но няма да се застоявам много на компютъра.Трябва да се устиска още месец  Laughing Laughing Laughing
  Целувки на всички и се пазете!  Hug Hug Hug

# 635
  • вече в прегръдките на любимия, и само там

Myriam http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5 тук е програматаза лекциите на 9 месеца и телефона за записване. Аз ще ходя също този петък, може да се засечем.
Утре ще опитам да наснимам най- готските покупки и ще ги сложа в албумчето. Дребната се опитва да се разболее, та ще я следя  Rolling Eyes
Хубава вечер, по- скоро сладки сънища  Hug

мечо пух, и аз ще ходя този петък, наистина може да се засечем, но моля те кажи ти как се записа, на стационарния телефон, който е даден в програмата ми казаха, че не записвали, обадих се на един мобилен на сайта на 9 месеца, който е посочен за записване, но ми дава, че е изключен

# 636
  • София
cveta80 - да се пазиш, малко остана  Peace
За спането през нощта и аз съм зле, преди 12 ми е трудно да заспя, между 3 и 4 съм будна, а сутрин ставаме за училище в 7  Sad
За отсъпване на място в превозно средство изобщо не става и дума, а аз не се и натискам. Явно съм си цялостно пухкава и не ме разкриват. За това не ме е яд толкова. Но виж онзи ден/нали не виждам в краката си заради корема/ стъпих накриво и паднах на колене. Та стоя си аз на земята насред Екзарх Йосиф и да не мислите, че някой ми помогна  #2gunfire Една жена ме изгледа глупаво за момент и отмести поглед, сякаш си каза тази пък какво си стои на земята. Аз успях да се вдигна и си продължих, но определено ми стана ужасно тъпо  #Cussing out
Както и да е, днес качих снимка на моята Алиса/надявам се  Joy/ и снимки на част от покупките  Heart Eyes Този път хич не ми пука и си пазарувам ако нещо ми хареса. Пък каквото има да става то ще  си стане  Peace
Ани да нацелуваш Иветка, милото мишле  4470
Мyriam  - записах те - но като Мириям, да знаеш  Joy в петък на ет. 3, Заведението с детския кът, ще се видим там  Peace телефонът ми го има при вестителките  Hug

# 637
metchopooh , по някога хората са толкова несъобразителни и груби, тъжна работа. Аз ходя с едно огромно яке, което си купих в началото на миналата бременност с идеята да може да се побере още един човек в него освен мен. И каквато съм квадратничка от всякъде, няма никакъв шанс някой да разбере, че съм бременна, камо ли да ми отстъпи място или ред на опашка. Виж, като се съблека и изпъча гордо корем, ми личи и от време на време получавам съчувствие, но не много често, та да не се разглезвам.

Тини-Мини, Биби, сега видях, че априлките започваме убедително да се пренасяме към друг подфорум, ориентиран към хубави летни планове и ми стана забавно. Щях да пиша там, ама съвсем щяхме да го обърнем на априлско лафче, та реших да се въздържа и да се огранича до нашата си темичка. Иначе ще ми е интересно да разменяме идеи, при положение, че ще бъдем горе-долу на едно дередже и вероятно с близки изисквания към условията като затръгваме на почивка.

# 638
galeto много неприятно с това повръщане....дано по-скоро мине....какво каза Аг по този повод?
Аз днес си уредих нещата с отпуската за 1 4 дни.
Занесох кутия бонбонки на каките от личен състав и те съкратиха 10-дневният срок.... hahaha hahaha hahaha
Накупих си и много мартенички, че едва ли ще ми се отдаде възможност да отида пак сама до центъра.
Дребното си е поръчало мартенка (така им вика) с принцеса и една с вещица със зелена коса....е купих русалка..... hahaha hahaha hahaha
На мъжо взех мартенка с морков.....много веселяшка.....
Мацката дето ги продаваше ми вика:
-Вземете си за вас със щъркел,за да ви навести, а и ще е актуална за състоянието в което сте....
И аз в същият майтапчийски дух и казвам:
-А мен отдавна ме е навестил, ама и мъжа ми има вина за да ми е голям корема....
 hahaha hahaha hahaha

# 639
  • Sofia
sladkish4e, браво за отпуската  Peace
За разбирането, аз вече даже се учудвам когато някой се сети  ooooh! в това отношение май никога няма да се променят нещата, то си е до възпитание...

# 640

За разбирането, аз вече даже се учудвам когато някой се сети  ooooh! в това отношение май никога няма да се променят нещата, то си е до възпитание...
Абсолютно си права. Peace
Аз с Кал като бях в 7-ми месец и отивахме до Несъбър при един АГ, че светилата в София  не можеха да разберат от какво ми намаляват околоплодните води, та качваме се ние в автобусчето от Сл.бряг до Несебър , а то 40 градуса, жега, бутаница, аз с подути крака и едвам стояща(тогава нямахме още кола)....
И само една германка-леля на около 60 години ми стана... ooooh!
Даже ми стана неудобно.... Tired
А, автобусът беше пълен предимно с млади хора....но всеки се правеше на приятно разсеян....

# 641
Приятно изкарване на мамите, които ще ходят на срещата!!! Аз, за съжаление, пак не мога да дойда...  Weary
Вие си изкарайте мноооого весело и ще чакаме снимки!!!  Hug

# 642
Сега и аз се замислих върху въпроса на Мили ванили относно секциото по медицински причини.
При мен ако се наложи секцио ще си плащам 100 % ,защото клиниката е частна и не мисля ,че ще ми спестят сумата Confused
Но какво се прави ако трябва да извадят бебето по спешност например (Да не дава Господ Hug)
Тогава пак ли се плаща секцио?

# 643
Хубаво изкарване довечера и от мен! Пък как ми се идва с васссс да обсъдим количките и болниците на живо Simple Smile))
Да се присъединя към трудно спящите  Tired Днес ми пристигна възглавницата Спелта, но ми се струва тежичка...Да видим през нощта как ще процедирам с нея...Simple Smile
Отивам да погледна темата за окръжна за някоя новина  Laughing

# 644
EliMeli, да споделиш и ако си доволна, поръчвам и аз! Сега си поръчах от Abubu няколко дрешки и веднага ми се обадиха и казаха, че утре към 13ч. трябва да си при мен вече!  Laughing
Момичета, които пият магнезий - докога са ви казали да го пиете? Днес забравих да питам т.нар. ми лекарка в ЖК, а имам някакъв спомен, че в 9ия месец вече не се пие! newsm78
milli_vanilli, аз мисля, че се плаща дори и да е по спешност, но не съм сигурна!
Данче, за кърменето /по спомени, но не много скорошни/: мисля, че се дава едната гърда да се изпразни докрай и ако бебето е гладно още се продължава със следващата, а ако не е - на следващото хранене се започва с втората! Ако има напрежение във втората гърда, малко се изцежда, но само колкото да спадне напрежението, а не докрай! Това си спомням, но дано да се включат по-компетентните от мен дами!

Общи условия

Активация на акаунт