Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се разви бременността на Анни?
Какви са преживяванията на майките по време на бременност и какви са техните притеснения?
Какви са мненията за комплектите за изписване и какви са плановете за бъдещи покупки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се разви бременността на Анни?
-
Какви са преживяванията на майките по време на бременност и какви са техните притеснения?
Майките споделят опит със сън, коластра, контракции, киселини и парене в ребрата. Те също така обсъждат покупките за бебето и избора на лекар за раждането. Майките споделят своите притеснения относно бременността, като например безсънни нощи, коластра, контракции, киселини и парене в ребрата. Те също така обсъждат своя опит с пазаруването за бебето и избора на лекар за раждането.
-
Какви са мненията за комплектите за изписване и какви са плановете за бъдещи покупки?
-
Къде мога да намеря интересни модели за детско гардеробче или скрин?
-
Как да избера подходяща подложка за бебешко легло?
. гледам да се разхождам 30-60 мин на ден, но и доки ми каза да почивам повече, заради скъсената шийка и не смея да шавам много.
. харесах си 2-3 модела на Грако и Джордани, но не мога да ги видя на живо и да ми обяснят за тях, а и мисля че е много важен сервиза и ремонта, защото ако нещо се случи какво правим? моичкият си е харесал една на Чиполино. там имат 2 год. гаранция и ти дават заместваща количка докато ти поправят твоята и за него това е много важно. аз се въздържам, защото все пак са китайски
Сигурно поспивате повече през деня ,знам ли....Аз не мисля ,че като се родят бебчовците темата ще опустее.Аз съм решила да си вземам лаптопа с мен в спалнята с бебето и при всяка свободна минута да с информирам какво става с вас
Ама колко време преди раждането. 

И моите болки са ужасни, а вечер едва спя, добре че вече не ходя на работа, та си доспивам след като заведем Йони на детска