Отговори
# 450
Честит празник на всички влюбени и на всички именници

Ани 2002 много се радвам за вас.

Хубав ден на всички и весело изкарване на празника. Simple Smile

# 451
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВЛЮБЕНИТЕ!!!!!!
Нека всички получим много любов и красота в този ден !!!!!!!!! Ние минаваме без подаръци, че нали събираме пари за бебчо  Crazy А и днес е Сирни заговезни и довечера сме канени на вечеря при свекърва ми, та и празничната вечеря и червеното винце ми са осигурени, без да му мисля  Laughing

Ани - радвам се, че новините за малката ни бебка са хубави, още малко и ще я гушкаш, гушкаш и аз си мечтая, толкова е страхотно  baby_neutral Hug

За киселините - моята доки ми изписа Талцид, но аз повърнах от 1-то хапче и сега не смея  Sick Сестра ми ми каза да глътвам по 1-2 сурови бобени зърна, с чаша вода, дали си въобразявам и аз не знам, но от това ми минава  Peace Пък и ми се струва най-безобидно  Hug

# 452
  ЧЕСТИТ ТРОЕН ПРАЗНИК И ОТ МЕН! Bibi е казала всичко, което бих ви пожелала, така че от мен само - ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ и ПРОСТЕТЕ, ако с нещо съм засегнала някого! 
Ани, чакаме с нетърпение още снимки на малката хубавица! Да се повторя и аз за помпата - виж бялото кръгличко нещенце - трябва да е с релефната част нагоре!
Сексът и при нас е мираж от август, но още малко остана и...
И ние довечера сме при свекитата, та ще си похапна на воля, иначе снощи и ние бяхме ергени, та ходихме на кръчмичка за малко, след като пак обикаляхме строителни хипермаркети! Вече така ми писна, но май гадната част е на път да свърши и да започваме да се обзавеждаме, че време не остана! Напоследък и моята бебелушка много се натиска надолу, а нощес имах и леко болезнени контракции, като менструална болка, но само една, слава богу! Само се надявам да поизчака до средата на март, че да я посрещаме на новото място!
Хубав ден на всички! Heart Eyes

# 453
Честит празник и от нас! С пожелание за много истинска любов и много истински мигове чак до другия 14 Февруаи  Grinning
Ани страхотно е това за Ивето, още малко и ще си е при вас в къщи. Така и така ще сменяш помпата, не че разбирам нещо то тях де, но вчера четох много хубави отзиви за продуктите (и помпата) на Tomee Tippee http://www.tommeetippee.co.uk/product/closer_to_nature_breast_feeding_kit/
Английски са и са на добри цени... newsm78 че и аз вече започнах да се чудя коя марка да предпочета................ newsm78
Нашия Коко тази нощ и до сега не ме остави на мира....няма такова въртене, ритане, побутване, голяма е скица. А и цяла нощ сънувах, че ми е дошъл реда да раждам, и представете си, сънувам, че първо ще роди froh от нашия форум и после аз  newsm78 newsm78 newsm78 Какво беше това чудо не знам  Laughing Laughing Та така се събуждах 100 пъти от страх да е родя.....................луда работа.
Сега на всичкото отгоре чакам цяла тумба от гости-роднини....................готвя, ама хич не ми се занимава............
Весело изкарване на празниците, кой каквото ще празнува!

П.П. Аз си позволявам от около месец и нещо по 50-60 гр. червено вино вечер, ама само домашно когато има. Четох, че помага за хемоглобина. Преди това си пиех по половин чаша бира от време на време. Не мисля, че е проблем или ще се отрази. То аз и преди бах една голяма пиячакаааааа, не ти е работа  Joy
А да, забравих да споделя за хемоглобина - моя док ми беше изписал да пия Феро Фолгама и витам С, два пъти на ден. Резултата не закъсня - от 96, сега е 112 за месец и малко.

Вяра пиши как си като можеш!
Ивета пиши и ти, как си?

Целувки на всички сладки тумбачета.

# 454
Здравейте и Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан на всички!    bouquet
Пожелавам ви много любов и разбирателство! И нека ви слушат съседите, ама любовни звуци да чуват! Wink  Heart Eyes
Ани, радвам се, че Ивет расте добре и дано скоро си е вкъщи! И аз се учидих колко бързо са ти свършили лохиите.  Peace
При мен продължиха поне месец, а после още известно време ме беше страх заради епизотомията, нямах желание и задължително чаках да ми даде разрешение АГ-то, защото ме предупеди, че е шила втори път някаква мацка, заради ранен секс.  Confused
Усмихнат ден на всички!   bouquet

# 455
Здравейте мамчета Hug
Честит троен празник и от мен  bouquet  bouquet  bouquet
И простете ако с нещо съм засегнала и аз някого.
Ние вчера ходихме да се почерпим след изтощителното за мен обикаляне по бебешки магазини.За днес също искат да ме избутат от къщата, но ще видим Rolling Eyes.Вчера много се изморих.
На всичко ви където и да празнувате много любов пожелавам Hug

# 456
  • гр.София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОЙТО КАКВОТО ПРАЗНУВА!!!

Ние мислим да ходим на кръчма.Ще хааапнееем ще пийнем по малко.

За секса ние от октомври сме на сухо.Опитваме се ужким туй онуй ама не е същото.Надявам се нещата да се променят.
Наистина след раждането 45дни не трябва да се прави секс на мен лекаря след спонтанния аборт ми каза"45 дни секс само от кръста нагоре"

Весело изкарване на деня ,момичета.

# 457
  • София
Честити празници и от мен! Пожелавам ви да сте вечно опиянени от любов и хубаво, старо вино!!!
Простете и на мен ако с нещо съм обидила или засегнала някой.   Hug

Ани, много се радвам за вас! Как хубаво се развиват нещата. Пу-пу - дано скоро се приберете в къщи и разходките да са към близкия парк, а не в посока на болницата! Да нацелуваш принцесата и от мен!  Heart Eyes

Момичета, аз пък направих беля и сега вече седмица се чудя какво да правя... Прещипах нерв и положението не се оправя въпреки гимнастиката и почивката, която правя. Не знам дали мога да се мажа с някакви загряващи мехлеми, за да отпусне? Масажистите като разберат, че съм бременна и не ме искат  Crossing Arms Ама не мога така да го карам до края?!??! А и както искам да раждам нормално - то направо ще си е мисия невъзможна  Tired 

# 458
И аз ви искам прошка ако нещо съм сгрешила!

wave, ужасна работа! На лекар ходи ли? Знам, че има противовъзпалителни мазила, които могат да се ползват от бременни. Не можеш ли да ходиш на физиотерапия?

# 459
  • София
Марги, в сряда съм на лекар мила и тогава ще питам за мазилата. Пробвах при 2-ма масажисти, но... думичката "бременна" им подейства като тамян на дявол. Предполагам, че и при останалите ще е така (освен ако не извадя някакъв супер късмет, в което много се съмнявам). А и след перипетиите на Alex Shu съвсем съм се отчаяла!

Добре, че болката не е много силна и се търпи. Затворила съм се в къщи, но... вече ме хващат дребните.  Whistling 

# 460
Момичета, аз пък направих беля и сега вече седмица се чудя какво да правя... Прещипах нерв и положението не се оправя въпреки гимнастиката и почивката, която правя. Не знам дали мога да се мажа с някакви загряващи мехлеми, за да отпусне? Масажистите като разберат, че съм бременна и не ме искат  Crossing Arms Ама не мога така да го карам до края?!??! А и както искам да раждам нормално - то направо ще си е мисия невъзможна  Tired 

Недей да се мажеш без да си се посъветвала с лекар.  Naughty В смисъл - дали да е загряващ или охлаждащ. Има голяма разлика. И разбира се, дали е позволено заради тумбаците?
Иначе е адски гадно  ooooh! Просто не ти завиждам.
Трябва ти не толкова масаж, ами пак масажист, ама който така да те огъне, че да изпука и да се освободи нерва. Ако се интересуваш - ще ти дам номер на невероятен масажист. Уникален, наистина!!
Дано се оправиш скоро.

# 461
  • Варна
Момичета, честити ви празници! Пожелавам ви много да се обичате и разбирате с половинките и както казва Биби, винаги да гледате в една посока!
Валето, честит имен ден! Жива и здрава!
Прощавайте ако някога съм засегнала или обидила някого.
Ани, прощавай, че те питам такива работи, но ми е много интересно - на теб казаха ли ти дали можеш или неможеш да правиш секс и толкова скоро след раждането не се ли усеща някакъв дискомфорт?  Embarassed Embarassed Embarassed Не си спомням дали беше споменала дали имаш шевове.
Аз съм чувала, че много лесно се забременявало веднага след раждане  newsm78
Момичета, моят таз чувствително се е разширил. Не го виждам така с просто око, но от две-три седмици ми стягат бикините, а едни дънки, които преди месец си ги носих без проблем сега немога да доближа даже копчето.
Данче, покриваш се тези дни, не пишеш.
Весело изкарване на всички!

# 462
Валето, честит празник!

Преди няколко дни се зададе въпрос защо за бебета се препоръчва прах за пране нон-био. Със закъснение отговарям - това са прахове без биологични компоненти, т.е. без ензими. В случая "био" не е равнозначно на "органик". В повечето прахове има животински ензими, които най-често причиняват кожни раздразнени.

Приятна вечер на всички!

# 463
Честити празници на всички - кой каквото празнува Heart Eyes Аз чак сега свързвам защо любимия днес ми направи закуска Grinning
Валето, честит имен ден!
При нас в петък пристигна бебешкото легло и вчера го сглобихме,  порадвахме му се и го разглобихме за още 2 месеца да си поседи в кашона, че и без това няма място  Confused Радвам се, че пристигна за 3 дни от Австрия и всичко е ок.
Ние днес ходихме до селото на мъжа ми и за първи път на 30 години видях на живо Кукери /или дервиши, както ги наричат/ беше много забавно!
Хайде лека вечер и прощавайте ако има нещо!
 Hug

# 464
  • Sofia
Здравейте!
Весело празнуване - каквото и да празнувате Simple Smile.

Искам да попитам мамите, които са в UK  - можете ли да ми препоръчате online магазин с добри цени - специално шишета и други "такъми" от този род. Имам възможност да си поръчам и да ми доставят до една позната, а цените сравнени с BG са доста по ниски. Благодаря предварително.
А за малкото талисманче Ивет - все така бързо да наваксва и скоро да си е при мама и тате!

Общи условия

Активация на акаунт