Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се разви бременността на Анни?
Какви са преживяванията на майките по време на бременност и какви са техните притеснения?
Какви са мненията за комплектите за изписване и какви са плановете за бъдещи покупки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се разви бременността на Анни?
-
Какви са преживяванията на майките по време на бременност и какви са техните притеснения?
Майките споделят опит със сън, коластра, контракции, киселини и парене в ребрата. Те също така обсъждат покупките за бебето и избора на лекар за раждането. Майките споделят своите притеснения относно бременността, като например безсънни нощи, коластра, контракции, киселини и парене в ребрата. Те също така обсъждат своя опит с пазаруването за бебето и избора на лекар за раждането.
-
Какви са мненията за комплектите за изписване и какви са плановете за бъдещи покупки?
-
Къде мога да намеря интересни модели за детско гардеробче или скрин?
-
Как да избера подходяща подложка за бебешко легло?

И понеже синът ми не е на градина,че боледува и си го изкарвам на него
От сутринта не съм спряла да му викам.Всичко ме дразни и с никой не ми се говори,ужас,за първи път ми се случва.И това не е всичко.Преди малко от Технополис ни доставиха една миялна и ми я оставиха пред вратата и съм стояла близо час на отворена врата,за да не хване крачета(че в нашия вход сме си осиновили едни наркоманчета)Гледат ме сама бременна жена и не ми я вкараха вътре.Аз викам„Добре де става въпрос за 50 санта,аз ще си я добутам по на вътре.А те „Сори ама безплатната доставка ви е до вратата

и аз се надявам да сме овне
.
но се осъзнах и слава богу че хич не харесвам ролята на нервна капризна избухлива и лигава жена 

Но както беше написала Галя, мисля, имам чувството (като си говорим кой какво си е мислил за раждането), че или ще ида супер рано и ще ме върнат 1-2 пъти, или пък много ще чакам да ме боли, мислейки си че не е достатъчно и че ще трябва повече. За някои неща имам много нисък праг на болка, но за други...
(лелее, преди да го спомена бях позабравила, че имаше и такова нещо
) Вие разбирате ли, че няма такава болка!! В кръста. Всеки път съм си мислела, че СЕГА вече се разполових на две. Краката чак са ми се подсичали и съм падала. И незнам защо, но си мисля, че и като раждам там яко ще ме боли. Супер слабо място ми е кръста. И затова ще се моля на колене за упойчица.

Аз затова казвам,че американците може да се усмихват лицемерно, ма поне не ти се мръщат и не ти говорят грубо. Пък и са доста по-солидарни и мъже и жени