Невролог Варна

• 15 435
  • 14
  •   1
Отговори
Порових се из темите,но не намерих препоръки за добър невролог/за възрастни/ във Варна,ако някой може да помогне ще съм благодарна.

# 1
  • Варна
И аз търся.....
Някой да има впечатления от д-р Валентина Христова и д-р Новаков? И двамата работят в МЦ "Санита". Hug

# 2
Д-р Стефан Тодоров - терапията. На частно приема в "Европа".

# 3
Д-р Стефан Тодоров - терапията. На частно приема в "Европа".

Днес са го приели в болницата по спешност!

# 4
да попитам това стефан тодоров психиатъра ли е?защото аз го знам като такъв,една моя позната ходи при него.незнам може и невролог да е.ами какво му се е случило,минало ли е всичко.на мен също ми трябва невролог,но като знам на нея колко пари и взима всяка седмица за да и помага.....се замислям.

# 5
Не, това е невролога. Знам, че има психиатър със същото име. И аз не знам какво се е случило. През лятото го виждах често на плажа. Дано е добре. Прекрасен лекар е.

# 6
Нещо със жлъчката или бъбреците , камъни. Говоря за невролога, който приема в "Европа", а преди и в "Хипократ". Работи в Терапията.

# 7
Да, той е. Дано се е оправил.

# 8
а Стефан Тодоров прави ли ЕМГ и доплер или само преглежда?колко му е прегледа?благодаря,дано се оправи по-бързо човека.

# 9
Само доплер. За цената не знам, не съм ходила отдавна.

# 10
Здравейте
Навсякъде прочетох много добри отзиви за доктор Тодоров , по всякъкви начини се опитвахме да се свържем с него но неможахме никой му няма номера . Разбрах че засега не приема клиенти , но ми трябва спешно понеже мъжи ми е много зле . Ако някой има визитка с номера му или нещо друго и ако може да каже номера му  ще бъда много благодарна . Наистина ни трябва много спешно

# 11
Проверихте ли в Европа? В краен случай - 14 етаж на терапията.

# 12
Преди няколко месеца ми се наложи да ми правят ЕМГ. Д-р Новаков ме изпрати при д-р Резашка-Василева, кабинета и е в Чайка срещу стария стадион. Беше много отзивчива, прегледа ме изключително прецизно и съм доволен. Работи и със здравната каса.

# 13
Здравейте!
Д-р Стефан Тодоров е оздравял и отново работи в Европа. Посетих го преди 2 седмици. Доплер прави и май е 40.00лв. Часове ги дават по телефона.
Надявам се да съм била полезна!

# 14
Преди няколко месеца ми се наложи да ми правят ЕМГ. Д-р Новаков ме изпрати при д-р Резашка-Василева, кабинета и е в Чайка срещу стария стадион. Беше много отзивчива, прегледа ме изключително прецизно и съм доволен. Работи и със здравната каса.
Тази за мен определено не е наред с главата.отидон малко след 18 понеже нямах др възможност.държа ме 2 часа като в кабинета и беше студено и ме държа гола докато си пишеше глупостите на компютъра.Търпях,търпях и накрая я питах тр ли да стоя гола на студа докато тя се прави,че пише.В др стая беше тъмно,но се чуваха странни мъжки гласове и накаря чак ме хвана страх.Едвам се отървах да изляза.Накря ме изкара мн зле,а досега никой не ми е казвал,че съм чак толкова зле.Отидох при друг ,който като видя нейната ЕМГ се изсмя и каза,че няма нищо такова.друг път при нея няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт