Отминава ли кризата при вас или тъкмо напротив?

• 64 339
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте влизам тук и чета със смесени чувства , неприятно ми е но все пак ми се струва , че нещата не са чак толкова зле , както през 1997 година , когато заспивахме с една цена , а се събуждахме с други . Работя като счетоводител в сравнително голяма фирма , постъпленията не са намаля ли с изключение на строителни фирми , с които работим да те наистина го закъсаха , но мога смело да твърдя, че моята работа се увеличи .
През 97-ма кризата беше в Бг,сега е  мащабна,това е страшното.Преди си казвах "Майната му,заминавам",ама сега къде?  Tired

# 256
  • София
През 97-ма кризата беше в Бг,сега е  мащабна,това е страшното.Преди си казвах "Майната му,заминавам",ама сега къде?  Tired
Права си. Тогава народът се изнесе по чужбина. Слугуваха хората, но поне печелеха.
Свекър ми работи в Испания във фирма за превози. Плащат му само част от заплатата. Фирмата му дължи вече около 10 000 евро. Кога ще ги вземе и изобщо ще ги вземе ли - никой не знае  Sad

# 257

А каза ли човекът с главно Ч кога ще и се види края?  Rolling Eyes
Или ние няма да го доживеем...  Confused
И каза ли човека с главно Ч кои са най-важните фактори ?
Пак казвам.Човекът не го познаваме толкова че да му седя на масата и да му задавм въпроси.Въжпитанието не ми позволява да му задавам въпроси.Не съм на нивото му.И никога няма да бъда.Просто мъж ми има щастието да го познава.Случайно.По скоро както той казва-по невидими причини човекът уважава много съпругът ми(върши си добре работата и той го цени).Но,немога да говоря с него нито ми е дружка.Въпроси никога не сме му задавали.Само идва от време на време като се вдидим на коктейл,потупа мъжа ми по рамото,здрави са го...па каже нещо и ни остави замислени.Това е!
Смао не започвайте да ме подмятате като топка сега.Не ми харесват такива игри.Казвам каквото съм чула.Не парадирам че познавам някой важен или знам повече от вас Grinning

Аз съм по-оптимистично настроена от вашия човек може би защото не знам това ,което той знае  Grinning
Мисля падането ще спре към средата на годината пълното възстановяване естествено ще отнеме години.
Август-септември 2008 я усетихме в транспортния бранш, тъй че още няколко месеца ще ги изтърпим.Надявам се  Praynig

# 258
Здравейте влизам тук и чета със смесени чувства , неприятно ми е но все пак ми се струва , че нещата не са чак толкова зле , както през 1997 година , когато заспивахме с една цена , а се събуждахме с други . Работя като счетоводител в сравнително голяма фирма , постъпленията не са намаля ли с изключение на строителни фирми , с които работим да те наистина го закъсаха , но мога смело да твърдя, че моята работа се увеличи .
През 97-ма кризата беше в Бг,сега е  мащабна,това е страшното.Преди си казвах "Майната му,заминавам",ама сега къде?  Tired

И това е така.Колегите на мъжа ми бяха съкратени или със замразени или с намалени заплати в страните от ЕМЕА.

# 259
Брой ги от днес! LaughingИ аз започвам! Mr. Green
Сега по темата-при нас кризата не е отминала само,защото не е идвала.Опъваме краката според чергата.Нямаме лишения.Не се и глезим с излишни раходи.Но и не сме спряли да живеем качествено.За мен е веажно да сме здрави,че напоследък много здрави си отидаха Tired
Кризата не я мисля!Щом навремето сама се оправих с дете-сега сме двама.Пак ще се справим.Макар че за сега аз само помагам в харченето Laughing
Слагайте розовите очила момичета и се усмихвайте! SunglassesНещата ще се оправят...ама кога!? Thinking

# 260
Брой ги от днес! LaughingИ аз започвам! Mr. Green
 SunglassesНещата ще се оправят...ама кога!? Thinking
Когато му дойде времето Wink

# 261
  • Linz
Напротив. Все по-зле става. През последната година доходите ни намаляха с около 80%.

# 262
  • Балчик
И въпреки всичко , не бих казала че нещата не стоят така остро , както тогава . Дали си в България или не все е било трудно.

# 263
Слагайте розовите очила момичета и се усмихвайте! SunglassesНещата ще се оправят...ама кога!? Thinking

Да, наистина като се замисля... По времето на Жан Виденов май беше не по-леко. Поне от моята гледна точка. Сега сигурно специалистите лесно ще открият разлики с положението тогава. Но... щом тогава сме оцеляли...  Rolling Eyes  За мен обаче разликата е, че тогава бях много по-малка и някак несериозно гледах на нещата. Пък и студентка - поначало си по-ведър. А пушехме Арда качак, надяната на капачка от химикал наместо филтър. Пиехме кафе втора цедка. Толкова малко неща от храните си позволявахме. Но отмина. Някакси.

# 264
Напротив. Все по-зле става. През последната година доходите ни намаляха с около 80%.
Toва важи и за нас. Трябва да се прибираме за да си сменим документите и досега винаги с нетърпение очаквах да си отидем до България. Сега виждам в това пътуване само разходи. И не ми е много ясно как ще се справим с тях.

# 265

Да, наистина като се замисля... По времето на Жан Виденов май беше не по-леко. Поне от моята гледна точка. Сега сигурно специалистите лесно ще открият разлики с положението тогава. Но... щом тогава сме оцеляли...  Rolling Eyes  За мен обаче разликата е, че тогава бях много по-малка и някак несериозно гледах на нещата. Пък и студентка - поначало си по-ведър. А пушехме Арда качак, надяната на капачка от химикал наместо филтър. Пиехме кафе втора цедка. Толкова малко неща от храните си позволявахме. Но отмина. Някакси.

Лишавала си себе си.Ако до теб има две деца, които трябва да лишиш кои точно очила ще наденеш?По виденово на наем оцелях сама.Ако имах деца тогава съвсем отговорно си казвам, че щях да се намирам до кофите.

# 266
  • Linz
Зимата на 97-ма за мен беше много по-лека. Даже ме забавляваха цените- в кафенето на СУ сутринта пиех кафето на една цена, а на обяд- на друга. И на барикадите беше весело. Сега обаче като съм семейна и с деца, нищо положително не виждам, даже и светлината в тунела я няма Confused

# 267
Чудно ми е как ще излезем от кризата, като в тая страна икономика няма. Няма производство, няма земеделие, нищо няма.  За 20 години всичко беше разграбено и разрушено. И сега управляващите се чудят как да напълнят хазната, за да могат да си натъпчат гушите. 
Нали хората трябва да имат някакви приходи, за да могат да пазаруват и да върви и търговията и всичко. Как да стане това, като няма къде сериозно да се работи. Не става само с алъж - вериж. Ставаше до време, сега вече няма накъде.

# 268
Чудно ми е как ще излезем от кризата, като в тая страна икономика няма. Няма производство, няма земеделие, нищо няма. 

За сметка на това има консултантки, Златки и подобни, експертки, бизнесменки, футболни съпруги, патки.
Има ейчари, девелъпъри, координаторки по проекти /голям праз!/.

# 269
Е, и? Мен това какво ме топли?  Какво топли и децата ми, които тепърва ще трябва да живеят в тази безумна обстановка?

Общи условия

Активация на акаунт