Отминава ли кризата при вас или тъкмо напротив?

• 64 346
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 240
Усещам я до мозъка на костите си....
С по-малко от 10лв. на ден как се хранят 4 човека?
За момента поне съм на работа...
Мъжът ми обаче работи за смешни пари,а не виждам да прави нещо по въпроса newsm78
Това май е за друга тема.

# 241
  • София
Мъжът ми обаче работи за смешни пари,а не виждам да прави нещо по въпроса newsm78
И аз доскоро мислено обвинявах мъжа ми, че не взима парите, които би взимал в друга фирма с неговата квалификация. Обаче като започнаха да фалират фирмите от неговия бранш и да ги затварят една по една, си седнах на дупето и дума не обелвам. Поне се радвам, че и двамата работим. И силно се надявам да дойдат по-добри времена в недалечно бъдеще  Peace

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 18:01 от tonkabonka

# 242
Този месец мъжът ми взе рекордно ниска заплата. Не че не я очаквахме,но се зачудих - нали миналата година казваха,че след 1 януари нещата ще се променят. Е да промениха се,но при нас е към по-лошо. А при вас как е?
Нещата още не са станали толкова зле.Пригответе се.Само почакайте да видите как ще е след юни.Сега е нищо.Сега сме добре.След средата на тази година ще настъпи истинският ад.А ние ще носим ада със себе си.Ще стане страшно.Страшно.

Би ли се конкретизирала защо ?
Само почакай.Нека да свърши годината и на Коледа ще се сетиш за какво съм говорила.Не предпириемайте нищо тази година.Само налягайте парцали и стойте на работа там където сте.Не купувайте нищо.Не започвайте ремонти.Стискайте зъби,защото ни чакат и по лоши времена.
Искаш да се конкретизирам.Няма да го направя.Не търся интриги.Не искам да да ме одумват пак тук.Но това което казвам не съм го сънувала.ЧОвекът който го каза на съпругът ми е Човек в БГ с главно Ч.Щом той го каза-така е.Още преди три години ни предупреди за това което сега се случва.Щеше ми се да не знам.Колко безсънни нощи имах...и имам.
Но не се оплаквам.Засега крепим положените и се радвам че послушах Човека като ми каза да не правя ремонт на вторият етаж преди година и половина.Сега щяхме да сме Нула.Добре че не вложихме всичко там...незнам как щяхме да се оправим.Чакхаме кризата и тя дойде.Сега стискаме кисите ,че скоро ще сме пълна нула.

# 243
Този месец мъжът ми взе рекордно ниска заплата. Не че не я очаквахме,но се зачудих - нали миналата година казваха,че след 1 януари нещата ще се променят. Е да промениха се,но при нас е към по-лошо. А при вас как е?
Нещата още не са станали толкова зле.Пригответе се.Само почакайте да видите как ще е след юни.Сега е нищо.Сега сме добре.След средата на тази година ще настъпи истинският ад.А ние ще носим ада със себе си.Ще стане страшно.Страшно.

Само почакай.Нека да свърши годината и на Коледа ще се сетиш за какво съм говорила.Не предпириемайте нищо тази година.Само налягайте парцали и стойте на работа там където сте.Не купувайте нищо.Не започвайте ремонти.Стискайте зъби,защото ни чакат и по лоши времена.
Искаш да се конкретизирам.Няма да го направя.Не търся интриги.Не искам да да ме одумват пак тук.Но това което казвам не съм го сънувала.ЧОвекът който го каза на съпругът ми е Човек в БГ с главно Ч.Щом той го каза-така е.Още преди три години ни предупреди за това което сега се случва.Щеше ми се да не знам.Колко безсънни нощи имах...и имам.
Но не се оплаквам.Засега крепим положените и се радвам че послушах Човека като ми каза да не правя ремонт на вторият етаж преди година и половина.Сега щяхме да сме Нула.Добре че не вложихме всичко там...незнам как щяхме да се оправим.Чакхаме кризата и тя дойде.Сега стискаме кисите ,че скоро ще сме пълна нула.
Само за Бг ли става дума?  Shocked Ужас..

# 244
  • София
Значи ние няма какво да се притесняваме, защото няма какво да стискаме  Peace
Всъщност бих дала последните си 2 лв за билет на Дянков до Америка! Той доста сладкодумно обясняваше, че кризата (като с магическа пръчка едва ли не) ще приключи юни месец. Ако не, той веднага щял да си подаде оставката. Като че ли оставката му ще ни сгрее по някакъв начин.
Не искам да излезе, че се оплаквам - на нас ни помагат доста свекърите, да са живи и здрави хората. Нищо не ни липсва, нищо че постоянно вече си правя сметката. Но е гадно да си попрехвърлил 30-те и да очакваш помощ от родители, при положение, че имаш хубава професия и добро образование.

# 245
Джейн, учудващо съгласна съм.И аз чух едни думи преди кризата и аз послушах за Щастие и благодарение на това оцеляхме при съкращение/също предвидено и бяхме Готови за него/Да, сега стискаме, да, по-зле е и ще е.Тепърва.Плаче ми се, че преди година, точно по това време, вместо да събираме пари/които да ни греят при съкращението/ ние не си купихме еднопосочен билет.Тогава сглупихме.Сега ни е невъзможно.

# 246
  • до една звездичка

А каза ли човекът с главно Ч кога ще и се види края?  Rolling Eyes
Или ние няма да го доживеем...  Confused

# 247

Само за Бг ли става дума?  Shocked Ужас..
Къде казах че е само за БГ?И не се пули така.Ще можеш да се пулиш тъй края на годината Peace

# 248

И каза ли човека с главно Ч кои са най-важните фактори ?

# 249

Знаеш ли,затова не сме говорили.Но,септември мин година бяхме на един РД на ........Няма да забравя как дойде при нас и нашепна тихо--Не правете нищо следващата година.И през ум да не ви минава да правите ремонт,да купувате или да продавате.Просто не правете нищо,защото ще стане стршано.Много скоро.Пазете се.Забравете да купувате нещо голямо,чу ли?Просто нищо не правете.Стойте там където сте.
Сериозноста в гласът му беше плашеща.Скоро се видели с мъжа ми-пак по темата е подшушнал нещо.Мъж ми дето вика-не го питам никога нищо,сам си идва при мен и ни в клин ни в ръкав ме предупреди за нещо.Чак ме плаши. Confused
Казал му-Скоро няма да се оправят нещата.Но ще се оправят.Само потрай две години и ще започнем да се изправяме на крака.Само не предприемай нищо.Важно е жената и децата да са ти добре и да имате храна на масата и покрив на главата.
Не съм фенка на човека,но думите му винаги се материализират. Crazy

# 250

И каза ли човека с главно Ч кои са най-важните фактори ?
Пак казвам.Човекът не го познаваме толкова че да му седя на масата и да му задавм въпроси.Въжпитанието не ми позволява да му задавам въпроси.Не съм на нивото му.И никога няма да бъда.Просто мъж ми има щастието да го познава.Случайно.По скоро както той казва-по невидими причини човекът уважава много съпругът ми(върши си добре работата и той го цени).Но,немога да говоря с него нито ми е дружка.Въпроси никога не сме му задавали.Само идва от време на време като се вдидим на коктейл,потупа мъжа ми по рамото,здрави са го...па каже нещо и ни остави замислени.Това е!
Смао не започвайте да ме подмятате като топка сега.Не ми харесват такива игри.Казвам каквото съм чула.Не парадирам че познавам някой важен или знам повече от вас Grinning

# 251
e, то ако е до две години пак ще устискаме някак си. на мен две години си ми звучи оптимистично, ама нали целият ми живот мина в криза, две години ли няма да издържа, ако знам, че после ще светне.

# 252
и на мен Знанията ми са за 2 години Mr. Green
Обаче, ако ви е Малко-може и Още.
2х2х2х2 и му се трупа на човек.Тамън изправи глава и айде нови 2... Stop

# 253
Otkoga broim dwete godini?

# 254
  • Балчик
Здравейте влизам тук и чета със смесени чувства , неприятно ми е но все пак ми се струва , че нещата не са чак толкова зле , както през 1997 година , когато заспивахме с една цена , а се събуждахме с други . Работя като счетоводител в сравнително голяма фирма , постъпленията не са намаля ли с изключение на строителни фирми , с които работим да те наистина го закъсаха , но мога смело да твърдя, че моята работа се увеличи .

Общи условия

Активация на акаунт