Отминава ли кризата при вас или тъкмо напротив?

• 64 440
  • 1 173
  •   1
Отговори
Този месец мъжът ми взе рекордно ниска заплата. Не че не я очаквахме,но се зачудих - нали миналата година казваха,че след 1 януари нещата ще се променят. Е да промениха се,но при нас е към по-лошо. А при вас как е?

# 1
Кризата точно излиза от пубертета.
Мамка и.

# 2
При нас нямаше бонуси както всяка година, но поне и заплатите на падат под 4 цифрени.
Значи някъде по средата.

# 3
Е щом са четири цифрени - трябва да почерпите.
Моята от 400 лв. и едвам стигаща да платя сметките, да остане за храна / добре че готвя на 4 дни веднъж/.
Писна ми от икономии, ограничения, лишения  smile3514

Отминалата ли кризата - за всеки е различно!!!

# 4
А, Смехул, аз говорих за мъжа ми, аз ако трябва да ходя на работа и 400 няма да взема  Tired

# 5
Добре, че има такъв в живота ти......ние сме с хлапето.
Нямам родители, които да помагат и е страшно положението............

Сори, за спама.........ама ми е криво
   Tired

# 6
 Hug 

И аз се извинявам за спама.

# 7
И на мен ми е криво,защото мъжът ми взе 400лв заплата, а сметката за тока - изравнителната -  е 220лв - хайде сега кажете как се живее така.Малкият тръгна на ясла преди още да е станал на 1г - става утре - а аз се връщам на работа от другата седмица,защото не можем да си позволим майчинство от 240лв.  На всичко отгоре в понеделник няма да го пусна на ясла,защото лелките знаят,че сме след РД, а нямаме пари за торта за в градината.... Cry

# 8
  • София
Добре, че има такъв в живота ти......ние сме с хлапето.
Нямам родители, които да помагат и е страшно положението............

Сори, за спама.........ама ми е криво
   Tired

Миличка, много те прегръщам, ще дойдат и по-добри дни, ще видиш.
И в нашия бранш има криза, но малкото поръчки са може би обичайни за тези месеци на годината. Имаме колеги, които бяха пуснати в неплатен отпуск.

# 9
  • София
При нас става все по-зле.

# 10
Не виждам да отминава кризата, а при някой става още по-зле, отколкото беше до сега.
Работа не само, че няма, но и се подиграват със заплащането....като се оправдават всички и навсякъде с "кризата". Вече да се чуди човек има ли я, или на определени хора им е по-удобно така...

# 11
И при нас положението е най-тежко от много време насам.Мъжът ми
втори месец взима рекордно ниска заплата,откакто съм с него за
пърив път носи толкова малко пари,но и на това засега съм благодарна.
Около една трета от нашите познати са още по-зле,защото единият
в семейството е съкратен. Tired
Да се надяваме,че лятото положението ще се подобри,иначе другата
зима ще е още по-тежка от тази. ooooh!

# 12
нямаме пари за торта за в градината.... Cry

Изобщо не е необходимо да носите торта в яслата. Според мен, е напълно достатъчно по една пастичка Балкан за дете, пакетчета солетки, и евентуално за госпожите кутия бонбони. Кофтито е, че без значение дали в Понеделник или Вторник ще заведеш детето, пак трябва почерпка.  Confused
Не знам колко е зле положението, дали можете да заделите едни 12-15лв? В краен случай само за госпожите бонбони, и без това не всички деца ядат пасти, някой са алергични.

# 13
Не виждам да отминава кризата, а при някой става още по-зле, отколкото беше до сега.
Работа не само, че няма, но и се подиграват със заплащането....като се оправдават всички и навсякъде с "кризата". Вече да се чуди човек има ли я, или на определени хора им е по-удобно така...

И в Пловдив е така.Работиш цял месец като луд.Даваш всичко от себе си,и накрая ти хвърлят 200лв.и се оправдават с кризата.

# 14
  • София
   Всяка зима съм в криза, но тази съм хептен зле.

Общи условия

Активация на акаунт