Отминава ли кризата при вас или тъкмо напротив?

• 64 441
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 15
Ужас, момичета не зная как се справяте!!!  Cry
Като ви чета - нямам право да се оплаквам, излиза, че при мен още не е дошла.

# 16
При нас става по-зле. Мъжът ми през януари беше една седмица в неплатена отпуска, което се отрази на заплатата. Аз не мога да си намеря работа, а на старата по обективни и непреодолими причини не мога да се върна. До април съм в платен отпуск, но после въобще не знам какво ще правим, ако още съм без работа. Може би ще се запиша на борсата, но колко ли ще получавам  newsm78 .Поне не ни вдигнаха наема от Нова година, както очаквах.

# 17
  • София
Мъжът ми от юни си търси работа и ходи на 1 интервю. Не е някакъв олигофрен, бил е на отговорна позиция в голяма верига повече от 6 години и пак не може да си намери работа. Добре, че поне с ръцете си може да работи и от тук от там заработва по някой лев, но е много лошо положението. Миналия месец се наложи да си продаде една много ценна за него машина, която не се знае дали някога ще може да си купи пак. Само работа и здраве си пожелах и за рождения ден, и за Коледа и за Нова година. Дано поне не стане по-зле.

# 18
Казаха, че месеците след нова година ще са най-тежки, не знам откъде си чула, че ще се подобрява. Подобрение дават уж лятото, но лятото винаги е бил умрял сезон, та аз го очаквам наесен. Дано поне другата зима да е малко по-добре.

# 19
На мен кризата не ми се е отразила засега освен психически. Гледам да не правя големи харчове. Не мисля, че тази година ще има подобрение. Трябва първо на запад да излязат от кризата и след някоя и друга година може и ние да излезем. За съжаление с тази изнасяща се към Китай икономика не виждам как ще стане.

# 20
Хм, криза казвате .......Thinking  А когато в другите раздели се хвалите с нови придобивки, коли и почивки в курорти в Бг и чужбина, тогава май няма криза Wink

# 21
Е надали тези, които ги е ударила кризата се хвалят.

# 22
Е надали тези, които ги е ударила кризата се хвалят.
Като гледам, бая много са хвалещите се. Ако се поразрови човек, 100%  ще намери от потребителите, пишеши в тази тема Wink

# 23
  • София
При нас отминава, чисто в личен план. 4 месеца си търсех работа, почнах две наведнъж. Без почивен ден. Заплащането е мизерничко, но все пак, има светлина в тунела. В такива случаи и малко пари са добре дошли. Бяхме много зле.

# 24
  • София
Аз за късмет,изкарвам кризата по време на майчинство,така че все тази.
Но и в сферата ,в която работя най-слабо е  засегната от финансовата криза.
Но я усещам по мои приятели,познати и роднини.Повечето минаха на половин работен ден,само и само  да им се запазят местата,други бяха съкратени Confused.
Просто има браншове,в които най-силно се усети метлата.

# 25
Кризата е за пореден път да се разграничат още по-ясно богатите от бедните...)
Средна класа няма просто, а сега пък съвсем...

# 26
  • София
Аз за късмет,изкарвам кризата по време на майчинство,така че все тази.
Но и в сферата ,в която работя най-слабо е  засегната от финансовата криза.
Но я усещам по мои приятели,познати и роднини.Повечето минаха на половин работен ден,само и само  да им се запазят местата,други бяха съкратени Confused.
Просто има браншове,в които най-силно се усети метлата.

Да, аз бях в недвижимите имоти преди да родя и просто тям не можах да се върна. Но, важното е човек да е гъвкав и да има контакти и късмет.

# 27
  • София
А в малките градове най-силно се усеща.Пиша го,защото съм ти градска Wink и имам лични наблюдения,какво става там.

# 28
А в малките градове най-силно се усеща.Пиша го,защото съм ти градска Wink и имам лични наблюдения,какво става там.

Какво да става, положението е трагично. Освен работа за продавач-консултанти и търговски представители, друго няма...
От 4месеца си пускам CVто буквално навсякъде....до сега имам 3обаждания...)))))

# 29
Нямам криза....нито сега, нито 2009, в бранша, дето сме, такава НЯМА.

Има стрес, обаче, много, и късане на нерви. И....взех, че пропуших, след 8 години отказване.

Общи условия

Активация на акаунт