Отминава ли кризата при вас или тъкмо напротив?

• 64 493
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 435
Съгласна съм, но примерно наема ни е 300 евро + сметките = ...
Не се хваля или нещо такова!

Е?
Някой на сила ли те закара на този наем?
Всеки си носи главата и преценява докъде може да се разпростре със сметките. Просто някои си правят сметка само на своите пари, а не на тези на майка си и на баба си.

# 436
Все бях чувала от този и онзи, викам си-аз не съм в час нещо, объркала съм се.....ама не,шокирах се този път воистина. Laughing

# 437
  • София
Все бях чувала от този и онзи, викам си-аз не съм в час нещо, объркала съм се.....ама не,шокирах се този път воистина. Laughing

Не си, не си. Ама сега ще бъдеш веднага обвинена, че си егоист, стисната и от теб няма да стане добър родител, щом нямаш 20 бона да правиш подаръци  Joy

# 438
Ами аз не от това точно-имали-дали...а от това, че подобни хора пишат в подобна тема....та те какво точно са усетили, като са на пълна издръжка? Thinking

# 439
  • София
 Grinning

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 20:38 от tonkabonka

# 440
Моето мнение всеки да помага, когато с каквото може при нужда.
Това е за мен семействто.

# 441
  • Асеновград
Имаме фирма за дограма.Заради кризата се наложи да съкратим доста хора, в момента работим много слабо.Вече е борба просто да оцелееш, на границата на затваряне.
При нас имам чувство, че нещата стават по зле.
Дано скоро се оправят нещата.

# 442
  • София
Не си, не си. Ама сега ще бъдеш веднага обвинена, че си егоист, стисната и от теб няма да стане добър родител, щом нямаш 20 бона да правиш подаръци  Joy
Що така злобничко? 20-те бона ли са ти трън в очите? Ми имали са хората - дали са ни. Нямали сме - взели сме ги. Ужасявайте се, шокирайте се - явно си нямате друга работа.
Няма да те обвиня в нищо, ти явно си знаеш качествата по-добре. Гузен-негонен бяга, както се казва.
Никога не пиша толкова рязко, но за да го направя сега - има защо!

За да се научиш да си мериш приказките. Особено в тема, в която имаше постове от хора, които гладуват.
А не да се хвалиш съвсем безочливо как ще ходиш на Кушадасъ, щото свекър ти смятал, че това е помощ. Може би от първа необходимост.
Без извинение.

# 443
Ох, вече си предсатавям семейството на tonkabonka като в един труски сериал, в който всички целуват ръка на свекъра, а той щедро раздава подаръците от първа необходимост  Sunglasses tonka, нищо лично  Peace Simple Smile

# 444
Ох, вече си предсатавям семейството на tonkabonka като в един труски сериал, в който всички целуват ръка на свекъра, а той щедро раздава подаръците от първа необходимост  Sunglasses tonka, нищо лично  Peace Simple Smile

Joy
Стига бе! Не всеки е способен сам да се издържа, това е ясно!

# 445
  • София
Joy
Е то при соц-а не беше по различно.Целуваш ръка на сватята/свекъра,който със заделените пари от Либия(примерно),ти е купил я панелка,я Жигулка и всички са щастливи.

# 446
Жалко е, че докато едни хора гладуват други имат милиони и ги разхищават! Това е положението в България.

Колкото до тонкабонбонка - имали са хората възможност помогнали са, това е.

Съгласна съм, но примерно наема ни е 300 евро + сметките = ...
Не се хваля или нещо такова!

Е?
Някой на сила ли те закара на този наем?
Всеки си носи главата и преценява докъде може да се разпростре със сметките. Просто някои си правят сметка само на своите пари, а не на тези на майка си и на баба си.

Аз не правя сметка на парите на хората, нито съм искала, казвам просто, че хората имат възможност и дават.

# 447
Абе то помощ, помощ - ама темата е за кризата, а не за подаръци тип 5 звезди в Мармарис  Wink

# 448

Тука взе да става доста интересно Laughing

А по темата-изобщо не ни отминава кризата ooooh!
Работи само мъжа ми ,с ипотека сме ,но поне засега им плащат редовно Peace
Не са много ,но поне са редовно.

# 449
Заглавието на темата е: "Отминава ли кризата при вас или тъкмо напротив?"

Е тонкабонбонка, може да се похвали, че е отминала кризата и отива на почивка...какво толкова?!

Общи условия

Активация на акаунт