Отминава ли кризата при вас или тъкмо напротив?

• 64 329
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 1 110
Може би това е удачен вариант за по-голяма сума, ама сега за 100-200лв - пак си с нотариус?

# 1 111
  • София
Че то кой иска 100-200лв?
Мен всички ме подхващат с четирицифрени суми Mr. Green

100-200лв заем са си чисто подпомагане, то е ясно, че се дават за нещо съвсем належащо и от първа необходимост. Там или помагаш, или се правиш на разсеян.
Аз такива суми бая съм раздала, нито си ги търся, нито някой обелва дума да ми ги връща hahaha
Почнах да си искам по-големите пари, но последното лафче по въпроса, което чух, беше:"Е, ти, пък, виждаш ли колко е хубаво да знаеш, че имаш СПЕСТЕНИ пари. Като останеш без кинти, знаеш, че има откъде да ПОИСКАШ" Joy
Ей това ме втрещи. За моите си пари продумах, да ми ги върнат, пък то се оказа, че ако обеднея безкрайно, щели да ме подпомогнат, щото ми държат спестяванията. Joy
Найс, а?

# 1 112
Ееее, ти ме уби, спестявали ти пари  Joy
Ами аз никога не съм искала и не съм давала големи суми всъщност. Не повече от 300лв са ми били. Но за 4 цифрена - абсурд, не бих дала, особено днес.

# 1 113
Не, положението е ужасно.
Майка ми е на работа от понеделник, утре пак и то от 7:30 до 21:00 и понеделник отново, до не се знае колко...
Разбирайте седем дневна работна седмица.
А уж от 4 бяха в отпуска.
 #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  Това за изкукуригалата и сбабичосана мърлява шефка.  #Cussing out

# 1 114
миличката това всъщност означава ,че работа има и кризата отминава .
Друг е въпроса да майка ти получава коректно пари за извънреден труд.

# 1 115
Аз пък работя в сектор, който захранва строителството, ремонта на пътища и т.н. Не съм толкова навътре в глобалните сметки, но ми се струва, че специално за повечето малки строителни фирми, които преди все току чоплеха някоя и друга сграда, сега не само хляб не остана, ами и тотално повечето просто спряха работа. Останаха по-големите играчи. Май за малките тепърва кризата ще си каже последната дума. Според мен едва ли ще изплуват. Thinking
Само за "пътищарите" работа винаги ще си има понеже май парите се спускат от държавата.

# 1 116
  • България-Швейцария
Останаха по-големите играчи. Май за малките тепърва кризата ще си каже последната дума. Според мен едва ли ще изплуват. Thinking
Само за "пътищарите" работа винаги ще си има понеже май парите се спускат от държавата.
Всъщност това й е целта на 'кризата', да оцелеят само големите играчи.
Парите, които се спускат от държавата са само за определени фирми, близки до властта, но това всъщност винаги е било така, и не само тук.

# 1 117
миличката това всъщност означава ,че работа има и кризата отминава .
Друг е въпроса да майка ти получава коректно пари за извънреден труд.
Там е работата, че тя днес ще блъска до 9 часа за 15лв.  #Cussing out #Cussing out
Толкова съм бясна на тъпата мумия, която и се води за шеф, че ако имаше как щях да напрая всичко възможно да и закрият фирмата.  Crossing Arms

# 1 118
  • София
Толкова пари ми дължат различни хора, че за Коледа мога да поема цяло село вместо Дядо Коледа, ако ми ги върнат.
Изгубена кауза са заемите, дадени на ръка. Това са си подаръци. НЯма какво да се лъжем.
Много, много точно, както винаги.   bouquet И за да не подкрепям материално хора, което могат да се справят сами, ако съм емоционална нужда и имам възможност дарявам анонимно на хора, които наистина имат проблем.

Жоз   Hug Близки или не, много хора са убедени, че ако някой има повече или им се струва, че има повече им е длъжен. Нещо като криворазбрана справедливост, за да имат всички по равно. Слушай Клонка- пари само срещу дУкИмент. Поне няма да си разваляш "приятелствата" и да се разочароваш. Такива "близки" хора могат и да ти се разсърдят ако много настоятелно си искаш парите, та е по- добре, че твоят човек си е сменил телефона. В един филм се казваше "Х долара са много добра цена, за да не видиш този човек никога повече." така приемам нещата и аз.

# 1 119
Нали знаете поговорката за българина и съседа ...с това се изчерпва темата за заемите май! А по новините все съобщават,че кризата отминавала...да ,но не и в Бг!Ние влезнахме в кризата 1 и 1/2 години след Америка ,Англия И Европа,така ,че сега те излизат и се очаква ние да го направим чак след 1 -2 години ,т.е. да се върнат кредитите,стабилното финансиране ,безработицата пак да намалее и дохода да се вдигне!Чакаме!

# 1 120
Останаха по-големите играчи. Май за малките тепърва кризата ще си каже последната дума. Според мен едва ли ще изплуват. Thinking
Всъщност това й е целта на 'кризата', да оцелеят само големите играчи.
Парите, които се спускат от държавата са само за определени фирми, близки до властта, но това всъщност винаги е било така, и не само тук.

..за да се върнем от личното към глобалното-това е.Не е от вчера, просто  с последното правителство Държавата като клиент основен спря да съществува, пак по ред причини, не им е мястото за разискване.За определени фирми.Повечето ги знаем даже. Mr. Green

# 1 121
Нали знаете поговорката за българина и съседа ...с това се изчерпва темата за заемите май! А по новините все съобщават,че кризата отминавала...да ,но не и в Бг!Ние влезнахме в кризата 1 и 1/2 години след Америка ,Англия И Европа,така ,че сега те излизат и се очаква ние да го направим чак след 1 -2 години ,т.е. да се върнат кредитите,стабилното финансиране ,безработицата пак да намалее и дохода да се вдигне!Чакаме!
Ами, хич не мога да кажа , че в Америка кризата отминава, имам чувството че тепърва започва.

# 1 122
Ами, хич не мога да кажа , че в Америка кризата отминава, имам чувството че тепърва започва.
Е то тогава сме го закъсали тука много сериозно! Здраве да е ,че без здраве нищо не струваме!А и здравето е доста скъпо удоволствие да го имаш и често го игнорираме като даденост в кризисни и напрегнати моменти,а колко по трудни биха били те ако и здраве нямаше!Ще се оправим някак си ,но се изисква време ! Thinking

# 1 123
т.е. да се върнат кредитите,стабилното финансиране ,безработицата пак да намалее и дохода да се вдигне!Чакаме!

Старото полежение няма да се върне, не се залуждавайте.

И това , че Англия и Америка излизали от кризата също не е така.

# 1 124
..защото това не е криза , а траен спад на световната икономика

Общи условия

Активация на акаунт