Отминава ли кризата при вас или тъкмо напротив?

• 64 331
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 1 095
Още веднъж ви благодаря, девойки.

Оттеглям се, защото ми и докривя...

# 1 096
  • София
а, има го и в друг вариант - не сте умрели за тези пари, щом мъжът ти има хубава работа! да се чудиш и маеш, как мъжът си седи на работа и му плащат само да си прекара времето там, ей така, да си чопли носа!

жози, след любовните уроци, паричните най-много тежат!  Sad

# 1 097
Жози, като разказа тази история, та се сетих и аз за една....
Тя е просто уникална.....)

Студентка съм, 18-19г, запознавам се аз с един "пич", страхотна работа, високо платена (и тогава вземаше над цитираната сума от 3000лв тук)  Laughing.
Решава да ме заведе на място Х на почивка, което за него е безплатно, включително и храната. А за второ лице се доплащат 50лв за храна на ден. )))))
Оказва се, че господина нещо няма толкова пари в него и аз съответно си плащам без много да се замисля 50те лв, щял да ми ги върне.  Laughing
След това ще ме изпраща той на автогарата в София, но телефонът му звъни, разговор....и изведнъж се оказва, че му тряват спешно 200лв. )))) Тегля аз от най-близкия банкомат и му ги давам...)
Така и не видях парите повече, нито него. )  Laughing

# 1 098
  • Пловдив
Чудя се как имаш сили да го разказваш с усмивки.... Мнооого лош урок, съжалявам, сигурно оттогава си се научила да не даваш пари на слабо познати.

# 1 099
Във връзка с кризата имам един такъв въпрос.

Вярно, че много народ закъса и не може да плаща вече това и онова. Но как вие приемате факта да дадеш някому назаем пари почти колкото една заплата, преди почти година, този някой да ти обещае да ти ги върне в рамките на 2-3 месеца, това да не се случи, да се отложи, после пак, далият парите да проявява все той разбиране, и накрая имащият да дава дори да си смени телефона и да не еб...а да информира даващия???

Колкото и тъпо да звучи,аз имам познат,който се държи точно по този начин. Sick Впусна се в необмислени постъпки и завлече целия свят.И на нас имаше пари да връща,но се издължи.На всичкото отгоре човека,който му даде пари е много свестен (то иначе няма да му даде парите-2000 лв.) и ми е приятел,а този е в родата...Накрая се оказа,че няма да върне парите,защото няма от къде и си смени телефони,адреси и т.н.Сега далия пари е виновен и лош в очите на тоя.То да не знаеш на кой да подадеш ръка в тия времена значи... #Cussing out

# 1 100
Чудя се как имаш сили да го разказваш с усмивки.... Мнооого лош урок, съжалявам, сигурно оттогава си се научила да не даваш пари на слабо познати.
Не е слабо познат. Хич даже.

# 1 101
Това се отнасяше за Mirama май, ама си е принципно вярно. На слабо познати или на прекалено близко-познати - избягвам...Пари на гадже или бивш - още повече... Wink

# 1 102
  • Пловдив
Имах предвид, че си го познавала слабо, макар да ти е бил гадже. Ти си знаеш подребности де и дали е така.

# 1 103
Не е въпросът в зависенето. Слава Богу, не завися от такава сума. Но ето, в момента пръскам пари за зъболечение и явно се отива към вадене. Добре би било да ги имам И тези пари, но майната му...

Извинете, че ви обремених, адски съм кисела в момента, комплексно е...
Болна тема ми е зъболечението тази година,дадохме  900 в Пловдив  лева да спася един зъб с гранулом и 2 месеца лечение,и още 590 лева за коронка след това и пломби 3-малки ,почистване на зъбен камък и сода терапия само за тази година и отделно още 300 лева мъжът ми . Ако нямахме заделени и той не работеше така здраво такива пари не се покриват с платените на  касата  Sick Mr. GreenЗа какви цени говорим ,не е истина просто!

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 17:24 от tanyatais

# 1 104
е, не го спасих моя, вече нямах нерви. Изваден е от 2 часа и съм по-малко кисела, но оттекла.

Извинете за офф-а.

# 1 105
е, не го спасих моя, вече нямах нерви. Изваден е от 2 часа и съм по-малко кисела, но оттекла.

Извинете за офф-а.
Ох, Hug знам за усещането и гадорията е че след толкова пари хем те боли,хем и зъб нямаш,имам такава случка преди години -искрено съчувствам,но и държавата не помага при такива случаи,а само те оставя да плащаш или да останеш с чене на 50 Sick

# 1 106
  • София
Аз пари на заем не давам. Аз подарявам.
Това ми е отговорът, като ме попитат.
Всички занемяваха първоначално, но аз обяснявам - при на заем - срещу документ, ама официален - нотариус и както си му е редът.
Иначе - това е подарък. Mr. Green
Все викаха "ама, ти доверие нямаш ли ни?"
Е, имам, де, какво общо има тук доверието? Заемите са си заеми, те могат да се изискат по законен ред.
Пари, дадени на ръка срещу уверение, че ще бъдат върнати, се наричат подарък. Mr. Green
И се обиждаха, не щели подаръци, искали да ми ги върнат. Добре, де, аре при нотариус, щото запис на заповед не ми е най-сигурното документче, а те - нъцки, не им се занимавало... Mr. Green

Толкова пари ми дължат различни хора, че за Коледа мога да поема цяло село вместо Дядо Коледа, ако ми ги върнат.
Изгубена кауза са заемите, дадени на ръка. Това са си подаръци. НЯма какво да се лъжем.

# 1 107
Аз пари на заем не давам. Аз подарявам.
Това ми е отговорът, като ме попитат.
Всички занемяваха първоначално, но аз обяснявам - при на заем - срещу документ, ама официален - нотариус и както си му е редът.
Иначе - това е подарък. Mr. Green
Все викаха "ама, ти доверие нямаш ли ни?"
Е, имам, де, какво общо има тук доверието? Заемите са си заеми, те могат да се изискат по законен ред.
Пари, дадени на ръка срещу уверение, че ще бъдат върнати, се наричат подарък. Mr. Green
И се обиждаха, не щели подаръци, искали да ми ги върнат. Добре, де, аре при нотариус, щото запис на заповед не ми е най-сигурното документче, а те - нъцки, не им се занимавало... Mr. Green

Толкова пари ми дължат различни хора, че за Коледа мога да поема цяло село вместо Дядо Коледа, ако ми ги върнат.
Изгубена кауза са заемите, дадени на ръка. Това са си подаръци. НЯма какво да се лъжем.

# 1 108
Права си Клонка, за заемите дадени на ръка, аз вече казвам има банки- тегли си кредит, на ръка давам само дребни суми.
Един приятел има една приказка- на заем давам толкова колкото мога да прежаля.

# 1 109
По темата--при нас се усеща, че отминава, което може само да ме радва. Имам чувството, че бяхме стигнали дъното.

Общи условия

Активация на акаунт