Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 378
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
svobod4eto,
12. Във форума писането на кирилица е задължително.
Изключение са само потребителските имена, титлите и подписите, които могат да са на латиница, както и цитати от чуждестранни източници, но придружени с превод или поне кратко предаване на смисъла на цитираното.
Не се допуска заглавия на теми, публикации, както и елементи от потребителския профил да съдържат текст, изписан на друг вид азбука (арабска, иврит, китайска и т.н.), тъй като това води до технически проблеми, проблеми с визуализацията на тези текстове, изисква инсталирането на допълнителни шрифтове и затруднява ползването на форумите на голяма част от потребителите.
ЕДНО ОТ ПРАВИЛАТА ВЬВ ФОРОМА Е НЕ ГО РЕШАВАМ АЗ...и това които не шска да не чете за мен нее правилно всички сме се регистрираме за да четем и спазваме ПРАВИЛА,които са задьлжителни

# 736
Правилно, кирилицата е главното правило в българските форуми и това е общоизвестно. Има безплатни програми, които инсталират фонетичната кирилица, клавиатурата не е от значение.

# 737
Пак ще кажа женения мъж /омъжената жена/ е забанена територия независимо дали бракът е щастлив. Naughty
newsm10 newsm10 newsm10

А пък аз на това ще отговоря, че в момент, в който краката ти треперят, сърцето ти бие толкова силно, че ще изкочи, не виждаш нищо около себе си освен него, светът е спрял да се върти... не се сещаш женен ли е, добър ли е, има ли морал, има ли скрупули... В такъв момент нямаш контрол над себе си, над чувствата, мислите и действията си.
Който не го е преживял не може да го разбере  Peace

И аз подкрепям!Който не го е изживял,който не знае колко силно може да бъде това чувство,толкова,че да си абсолютно безсилен да не му се отдадеш,той не знае.Не че е похвално,да си с женен мъж,не,не е!но е разбираемо,човешко е.Склонна съм да оправдавам грешките на хората,койта са сгрешили водени от  чувствата си,и то силни,такива,каквито наистина не си в състояние да контролираш.Аз съм силно емоционален човек,затова не ми е трудно да ги разбера.Не съм скронна да оправдавам хора,който нараняват,не заради чувства,а заради изгоди и материални блага.

Прави сте. Който не го е преживял, или поне не е преживял толкова силна любов че да трепери в ръцете на любимия, не може да го разбере или да си го представи. А Неджля май наистина обича Оуз, тя се опита да го забрави и беше на прав път, ама той си държеше на своето, че я иска, и си я получи. Тя дори му каза в очите, че не го обича: това означава, че иначе би било грешно, но природата си е природа... Не издържа на чара му...  kiss И все пак като си толкова млад и неопитен, няма как да не се отдадеш на чувствата си - нещо, което родителите и моралистите много често забравят...

# 738
  • София
Rozi-maxi  Hug Tova si e to, toplo balgarsko posreshtane. Kakto nie si go umeem!
Форума има кредор, с който можеш да пишеш на кирилица с фонетика. Тук е обяснено как става.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0

# 739
Много силно намразих Неджля. Не стига че е една безсрамница но днес беше капак на всичко. Лъже собствените си родители и търси пари от тях заради Оуз. Като толкова я обича да и плати паспорта и да потънат в дъното на земята... И също, някои тук я съжаляват и твърдият че и го връща на Лейла. Но помислете, Лейла е женена за Оуз. Миналото няма значение. Оуз сега е женен за сестра и, а тя отиде да спи с мъжа на сестра си. И двамата са за връзване.

# 740
  • София
Аз също не оправдавам Неджля,като видя че Оуз взе сестра й веднага ревна на Джем егати колко е долна ooooh!но Фикрет ми напълни душата,евала bowuu

# 741
включете се в новата тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=471712.0

Общи условия

Активация на акаунт