Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 766
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • София
да бих казала. Лъжата ражда или друга лъжа или нещастие. Мисля, че е по-справедливо и спрямо Лейля да е наясно с кого живее. Така би могла да има по-реалистична представа какво да очаква от съпруга си и ако прецени да се махне навреме.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Скоро много неща ще и се изяснят на Лейля  #Crazy ще прогледне
Какви очаквания може да има от мъж,който в офиса си мисли за Джейда, в къщи мисли само за Неджля......а за съпругата си няма време/ Жалко за нея, защото тя се чувства нещастна и самотна/
Тези подаръчета, които и прави Оуз,в никакъв случай не я правят щастлива, това не може да замени една усмивка,един поглед ,жест,ласка , а това  толкова много и липсват.Но така е и в живота,оценяваш нещо едва когато го загубиш. Naughty

# 16
--------------------------------------------------------------------------------
Цитат
--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: Хенриета-Анна в Събота, 06 Февруари 2010, 09:53
Знаете ли,че познавам жена от турски произход която е проста като Хайрие (и е на нейните години) и в същото време гадна интригантка като Ферхунде,все си вре носа в чуждите къщи и все чуждите хора са криви,тя е най-хубава.Снощи като чух Хайрието как искаше да се отърве от Неджля,все едно тази жена ми беше пред очите.

Аз пък познавам такава българка.Свекърва ми.

Аз пък познавам такава българка.Свекърва ми.  Twisted Evil
Относно анкетата, аз бих казала на мъжът ми, но в случая Хайрие е права.

# 17
хоп-троп,поредната страхотна тема   bouquet

# 18
да бих казала. Лъжата ражда или друга лъжа или нещастие. Мисля, че е по-справедливо и спрямо Лейля да е наясно с кого живее. Така би могла да има по-реалистична представа какво да очаква от съпруга си и ако прецени да се махне навреме.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Скоро много неща ще и се изяснят на Лейля  #Crazy ще прогледне
Какви очаквания може да има от мъж,който в офиса си мисли за Джейда, в къщи мисли само за Неджля......а за съпругата си няма време/ Жалко за нея, защото тя се чувства нещастна и самотна/
Тези подаръчета, които и прави Оуз,в никакъв случай не я правят щастлива, това не може да замени една усмивка,един поглед ,жест,ласка , а това  толкова много и липсват.Но така е и в живота,оценяваш нещо едва когато го загубиш. Naughty

Леиля е живяла в лишения цал живот, както проследих и в серияла маика Хаирие нее от наи-добрите маики нито ведняж не забелязох някаква ласка от неина страна кьм децата си.Леиля се опитва да поттисне самотата с изкуствена усмивка на лицето.В един момент всичко това ще избухне и нервната криза щее напьлно обеснима.... Човек не цени хубавото, докато не го изгуби...Оуз ще оцени Леиля,но вече щее кьсно...

# 19
http://vbox7.com/play:e5e1262b ето някои от наи-новите нещя които ще се случат

# 20
# 21
# 22
Докато си гледках в турския сайт какво ще става в понеделник, изведнъж се сетих за майстора, дето ремонтираше покрива, какви ги ръсеше и ме напуши смях. Вие спомняте ли си го? Като попадна на Ферхунде, се стресна и възкликна: "Ааа, стой далеч от мене!" като че ли тя беше зъл дух. Grinning Grinning Grinning Не знам дали го помните, ама много точни и весели неща ръсеше.  Laughing

# 23
Докато си гледках в турския сайт какво ще става в понеделник, изведнъж се сетих за майстора, дето ремонтираше покрива, какви ги ръсеше и ме напуши смях. Вие спомняте ли си го? Като попадна на Ферхунде, се стресна и възкликна: "Ааа, стой далеч от мене!" като че ли тя беше зъл дух. Grinning Grinning Grinning Не знам дали го помните, ама много точни и весели неща ръсеше.  Laughing

smile3521 - той с Хайрието не си поплюваше ! Баш на място всичките ги слагаше ! Peace

# 24
Искам да попитам защо имената на героите на първа страница са написани на турски език?

# 25
защо Седеф излъга майка си, преразказа случката с Оуз в своя полза, за да не излезе виновна ли?

# 26
# 27
И аз тука.Не съм чела предишните теми. Blush

Загледах филма късно и не разбрах:Защо Ферхунде и Шефкет са се оженили?

Любимата ми актриса е Ферхунде.Тя е едимствената,която ми харесва на външен вид,а и как умело си играе ролята.Уникална е!

Ако бях на мястото ха Хайрие,щях да кажа на Али реза.Така като се крие става още по-лошо.Вместо да изпише вежди,ще извади очи.

# 28
Хайрие има като цяло най-лошата роля, според мен. Тя е представителка на тъпите, прости, ограничени и неработещи жени. Фурнаджийска лопата е и действията й винаги са предвидими, характерът й е плосък. Не спря да се радва, че ще продават къщата, кючеци игра, гривни си купи, иначе все повтаря - пестете, пестете... Хич не я харесвам като персонаж, все прави глупости, глупава е  Twisted Evil

# 29
Хайрие има като цяло най-лошата роля, според мен. Тя е представителка на тъпите, прости, ограничени и неработещи жени. Фурнаджийска лопата е и действията й винаги са предвидими, характерът й е плосък. Не спря да се радва, че ще продават къщата, кючеци игра, гривни си купи, иначе все повтаря - пестете, пестете... Хич не я харесвам като персонаж, все прави глупости, глупава е  Twisted Evil
Peace Права си и на мен тази жена не ми харесва 

Общи условия

Активация на акаунт