Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 746
  • 741
  •   1
Отговори
# 90

Това от кой филм е ? Гледай я ти кака кави ги знае! Mr. Green
Това маи не от филм

Е , от къде е тогава ? Документален филм ли е снимала ?! Laughing
ми маи да smile3532

# 91
Е , от къде е тогава ? Документален филм ли е снимала ?! Laughing

Неееее това ще да е някаква реклама на презервативи Joy Joy Joy

По- скоро - за шампоан против пърхут - като гледам как мяташе коси! Laughing Laughing Laughing
 Magosniwa ,  Hugблагодаря ти !
smile3532

# 92
  • Варна
Аз като гледам си викам ,че е реклама на душ гел , като гледам как се мие.  Joy

# 93
От филм е май се казваше Три ябълки откъснати ,или нещо такова не помня как се казва точно. Али Ръза трябва да помни.

Ами , не знам три ябълки ли са откъснати , четири ли , ама онзи и скъса ....ританките ! Joy

# 94
  • Варна
От филм е май се казваше Три ябълки откъснати ,или нещо такова не помня как се казва точно. Али Ръза трябва да помни.

Ами , не знам три ябълки ли са откъснати , четири ли , ама онзи и скъса ....ританките ! Joy
rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 95
  • У ДОМА
сценката която  видяхте е с Bennu Yildirimlar от филма-Gökten Üç Elma Düştü -три ябълки падат от небето -2008г. Филма предизвика доста скандали в Турция

# 96
Сигурно е предизвикал ! Като знам , заради една нищо и никаква гореща сцена в "Забранена любов " , където Къванч награби Берен в зимната градина , каква солена глоба са платили ...направо се чудя , как са ги оставали тези сцени !

# 97
  • У ДОМА
все пак Турция е най -демократичната страна  в ислямския свят!!!

# 98
все пак Турция е най -демократичната страна  в ислямския свят!!!

И , въпреки това , е твърде смело за техните разбирания! Peace

# 99
  • У ДОМА
Bennu Yildirimlar

ПРЕКРАСНА СИ  БЕННУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!!!!!

# 100
  • У ДОМА
истинския актьор като нея може да изиграе всичко!!!!!!!!!прекрасна актриса!!!!!!
браво Bennu newsm20!!!!!!!!!!!!!!!1

# 101
видях клипчето  Shocked  Shocked Shocked Shocked Shocked ужас сигурно в турция имаше голем скандал

# 102
От няколко дни се опитвам да гледам епизодите на Листопад в youtube и въпреки че не разбирам Турски горе долу схващам какво се случва. Обаче съм малко объркан. Като напиша примерно Листопад епизод 56 ми излиза нещо съвсем различно и не е този епизод който го даваха по Бтв в петък. Да не би да се използва друга номерация тука в България? Също искам да попитам, развитието което е написано в първата страница на тази тема кога ще се случи? Примерно: Към кой епизод (тук в Бг) Оуз ще влезе в затвора и кога ще се опита да отвлече Ферхунде? Simple Smile

# 103
  • У ДОМА
в България сериите не отговарят по номерация на оригиналните!!!!!!!!
БТВ разкъсва сериите по отвратителен начин!!!!!!!!!!
ако търсиш сериите в youtube ще напишеш- yaprak dokumu bolum 56- например
на български сериите можеш да ги търсиш в- vbox!

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 02:41 от АЛИ РЪЗА

# 104
в България сериите не отговарят по номерация на оригиналните!!!!!!!!
БТВ разкъсва сериите по отвратителен начин!!!!!!!!!!
ако търсиш сериите в youtube ще напишеш- yaprak dokumu bolum 56- например
на български сериите можеш да ги търсиш в- vbox!

Виждам че по Турската номерация има повече от 140 серии... Колко общо ще бъдат по българската номерация, ако изобщо се знае?

И също, не знам някой дали ще знае, но епизод 57 тук в БГ на кой номер епизод би трябвало да отговаря в Турция? Питам, за да се ориентирам горе-долу колко още епизоди ще дават, докато се случи това което прочетох за случките по нататък.

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 03:12 от lfccl05

Общи условия

Активация на акаунт