Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 781
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
А само на мен ли ми се струва, че и има нещо на очите на Лейля? Кривогледа ли е, лениво(мързеливо) око ли има, ама на моменти така ми се изглежда Thinking

# 196
# 197
А да ви върна малко назад в сериала:
Когато правиха ремонт с онзи забавен майстор с безспирните си приказки, та той пееше нещо много смешно.
Някой да има клипчета на тези моменти?
http://www.youtube.com/watch?v=FStpO315B7U
Това е оригиналът.
Аааа, много ме кефеше тоя майстор. Като че ли беше се появил от някакъв паралелен приказен  свят.  Simple Smile Но не си спомням какво пееше. Освен да търсиш в старите епизоди във вбокса...
Това ли е оригиналът? Музиката ми напомня на един пакистански DJ , нашумял преди 5-6 години.

# 198
http://vbox7.com/play:346aade1

Намерих епизода Joy
23 епизод е

# 199
А само на мен ли ми се струва, че и има нещо на очите на Лейля? Кривогледа ли е, лениво(мързеливо) око ли има, ама на моменти така ми се изглежда Thinking
Малко гледа като теленце..... Laughing

# 200
Жесток хит е тоя майстор!  Peace "Мога да си пея и да работя, мога да пия чай и да си пея!"  Joy
А Ферхунде с козметичната маска му изкара акъла на добрия човечец. Joy

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 12:38 от soya-fen

# 201

Не малко,ами много  Laughing.Айшето,по-умно гледа детето.Ама то и така трябва,с тези глупости дето ги върши,остана и умно да гледа.

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 12:52 от rozi-maxi

# 202

Не малко,ами много  Laughing.Айшето,по-умно гледа детето.Ама то и така трябва,с тези глупости дето ги върши,остана и умно да гледа.
smile3532 smile3532

# 203
  • Варна
За новия епизод по канал д ми се струва че ббОуз ще купи къщата на Али Ръза от съпруга на Ферхунде  Thinking Така мисля понеже със съпруга на Ферхунде си говореха нещо с Оуз а и Оуз показва някакъв документ на Лейля и тя се зарадва.[/color]

# 204
ББ: Сигурно ще им върне къщата  Wink

# 205
  • Варна
ББ: Сигурно ще им върне къщата  Wink
дано  Praynig

# 206
  • КиТ

Да,сигорно,най - накрая да го приеамат в семейството,а не да го гледат на криво постоянно Peace

# 207
  • Варна

Да,сигорно,най - накрая да го приеамат в семейството,а не да го гледат на криво постоянно Peace
Обаче Али Ръза дали ще приеме  ббкъщата от Оуз  newsm78 нали е горд.[/color]

# 208
Ееееееееее,с ващо ББ,не ни изкушавайте де   Laughing.Ще прочета едно ББ и отиди,ще ги подпукам всичките  Laughing,и после няма да ми е интересно  Rolling Eyes  Hug.

# 209
записвам се да ви следя

Общи условия

Активация на акаунт