Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 408
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Не знам кой какъв е, но такова нещо никога не бих причинила на собствената си сестра. Жестоко е!

Peace- та , ако ще не да ме сърби , а да ме боли !

# 616
^blaze^ мислех да ти напиша, че ще останеш шокирана, но си замълчах  Mr. Green Аз по това съдя, че любовта им е моментна  Peace

Явно приказката, че добрите момчета отиват в рая, а лошите- където си поискат, може да се интерпретира и като "добрите се влюбват в свестни момичета, а лошите- в сестри и прецаква и двете."  Close   Twisted Evil

Не знам кой какъв е, но такова нещо никога не бих причинила на собствената си сестра. Жестоко е!
Така е- аз за това казах, че не одобрих още в началото Лейля да се захваща с Оуз. Вярно е, че и Неджля не трябваше да преспива с Оуз, но кой може да вразуми сърцето си? Момичето опита да стои далеч от него, но не успя. Последствията са за нея и ще трябва да си ги понесе.  Sad

# 617
блазе-Явно приказката, че добрите момчета отиват в рая, а лошите- където си поискат, може да се интерпретира и като "добрите се влюбват в свестни момичета, а лошите- в сестри и прецаква и двете."    
 Peace Peace

# 618
  • У ДОМА
Актрисата която играе Джеврийе- бъдещата свекърва на Фикрет се казва Гюлер Йоктен
филмографията и е внушителна-родена 1941г.
http://tr.wikipedia.org/wiki/G%C3%BCler_%C3%96kten

вижте в реалния живот не е била толкова грозна

А СЕГА!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 01:18 от АЛИ РЪЗА

# 619
блазе-Явно приказката, че добрите момчета отиват в рая, а лошите- където си поискат, може да се интерпретира и като "добрите се влюбват в свестни момичета, а лошите- в сестри и прецаква и двете."    
 Peace Peace

Тук повече иде приказката - " Който си има бълдъза , си има два ..." Ама те и двете много дашни , бе ! ooooh!

# 620
^blaze^ по същата логика кой може да вразуми и сърцето на Лейля и тя го обича..  Peace
Току що гледах рекламата за утрешните епизоди и само не ми стана ясно защо Неджля казва тези неща на Джем  ooooh! А Фикрет Joy ще ме убие.. как го изтръси това.. нз, то ако аз бях на нейно място и аз сиг щях да го направя  Wink

# 621
^blaze^ по същата логика кой може да вразуми и сърцето на Лейля и тя го обича..  Peace
Току що гледах рекламата за утрешните епизоди и само не ми стана ясно защо Неджля казва тези неща на Джем  ooooh! А Фикрет Joy ще ме убие.. как го изтръси това.. нз, то ако аз бях на нейно място и аз сиг щях да го направя  Wink

Какво е изтърсила Фикрет ? Нещо съм изпуснала ! newsm78

# 622
H0uSse_Baby, съгласна съм, че никой не може да диктува на сърцето си, но когато Лейля се загаджоса с Оуз едва ли беше чак толкова влюбена до уши в него- тя просто си го хареса по визия и материално. Ако се сещаш май пак тя беше същата дето в първите няколко серии се захвана с гаджето на нейна колежка- симпатично момче, па и богатичко.  Twisted Evil На Лейля връзките й все тръгват с "чужди" мъже.

# 623
              Поиска от Нахир да се омъжи за роднината и, Тасим ли Таким или
              Ташким беше. newsm78
              Боже ,така и не го запомних , абе за Таксито,така ми е по -лесно. Grinning

# 624
H0uSse_Baby, съгласна съм, че никой не може да диктува на сърцето си, но когато Лейля се загаджоса с Оуз едва ли беше чак толкова влюбена до уши в него- тя просто си го хареса по визия и материално. Ако се сещаш май пак тя беше същата дето в първите няколко серии се захвана с гаджето на нейна колежка- симпатично момче, па и богатичко.  Twisted Evil На Лейля връзките й все тръгват с "чужди" мъже.
Не споря за това, защото в  началото не съм го гледала щателно сериала, но и Лейля и Неджля се блазнят от материалното. Не приемам за правилно, че Лейля тръгна с бивше гадже на сестра си, но Неджля хубавичко и го върна  ooooh!  Wink
А за Фикрет ми стана забавно как си го каза, нещо от сорта: "Той нали си търси жена, да вземе мен".. Това си е извадено от контекста предполагам, но все пак..

# 625
H0uSse_Baby, те и двете са материалистки, но като че ли Лейля все успява да отмъкне гаджетата на другите момичета, а случая с Оуз- та той беше със сестра й- това не я ли възпря?  Twisted Evil От това се дразня- обвиняват Неджля за действието й в хотелската стая, а за Лейля се забравя как крадеше гаджетата на другите. И за да съм честна- "но Неджля хубавичко и го върна" - права си и това ми хареса, макар тя да не го направи с цел отмъщение, а по любов.  Peace

# 626
Чесно казано, за момента по-ме дразнят постъпките на Неджля и като знам занапред какво ще става.. определено ми е по-противна от Лейля, но не твърдя, че Лейля е светица  Peace

# 627
Чесно казано, за момента по-ме дразнят постъпките на Неджля и като знам занапред какво ще става.. определено ми е по-противна от Лейля, но не твърдя, че Лейля е светица  Peace

Peace значи ще сме от двата фронта  Laughing аз съм за Неджля- въпрос на избор. Лека нощ от мен и сладки сънища.  Hug

# 628
Тъкмо ще има разгорещени дискусии  Laughing Лека и от мен  Wink

# 629
  • У ДОМА
ето това зверило я чака  горката Фикрет!!!!!!!!!!!

ама то така е и в живота-хора които не са лицемери,които казват истината колкото и да боли,които са добри и етични,услужливи като Фикрет -винаги биват смазвани от живота!!! smile3518

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 01:12 от АЛИ РЪЗА

Общи условия

Активация на акаунт