ФЕВРУАРИ 2006

• 42 887
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Иринополис, страхотна новина!  Hug
Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и едно хубаво и здраво момченце  Laughing

Честита Баба Марта на всички! Мартенското време не закъсня - вчера така днес иначе  Crazy

Всички болни бързо да оздравяват!

# 151
  • БГ
Привет, милички, как сте, болничките възстановяват ли се, Олимпия, пиши ред-два, че не спирам да ви мисля!   Praynig

Еййй, как се надявах днес да се поразходим с бебчо, а то пак вали...   Crossing Arms  за съжаление ще трябва си стоим в къщи.

Краси, благодаря за предложението, но май скоро няма да ме огрее Пампорово, иначе, имаме два хотела на разположение там, а от вашите снимки припознах единия - Мурсалица (на самата писта е), а другият е Перелик Палас (приказно местенце, бях ви пускала снимки оттам).

Еее, Atrakcia, само една снимчица ли?!   Hug  Ох, чудесни са ви момченцата, да са живи и здрави и много да слушкат мама и тати!   Peace  Как мина първият ден на Бужи в ДГ? Много странно ми се стори това, че настояват детето да се яви на определена дата,   Thinking   при нас има задължителна такса от 10лв, (а иначе, таксата за целия месец е 50лв), която плащаме всеки месец и тя един вид е гаранцията и ни пази мястото, ако детето не посещава градината. 

Ей, ги и моите момчета, от снощи:   Heart Eyes

Нинче, Олимпия, чакаме и вашите снимкиии!!!   Hug

# 152
 Как мина първият ден на Бужи в ДГ? Много странно ми се стори това, че настояват детето да се яви на определена дата,   Thinking  
Никак,под карантина са, имат варицела и го върнах.Рано му е на Свил за шарка, на Бужи си му е време, но няма начин.
Явно имат доста отсъстващи деца, пък нали са на делегирани бюджети-така си го обяснявам аз.

Много сладки и твоите мъже  Heart Eyes

# 153
                                                                       ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ НАС!!!

Много сладки братчета видях  Heart Eyes  Heart Eyes
Ние  с моя сладък син вчера бяхме в ИКЕА - само аз и той! Обикновено остава в клубчето там, много му е интересно и забавно. А и дават на всеки родител мобилен телефон (предполагам на принципа на радиостанция са), на който детенце може да се обади когато поиска.  Обаче човекът надуши, че денят е специален - мама е само за него  Mr. Green Няма сестри, няма тати - само той и мама  Laughing
Обикаляхме из магазина, накупихме ДОСТА повече, отколкото бях планирала, ама нали "мамо, много ми харесва...ама вземи и за Джорджи същото, да не плаче..."  Laughing  Всъщност отидохме за преградки за креватчетата им, а излязохме с покупки за близо 90 евро  Rolling Eyes да поясня, преградките са по 9 евро всяка  Embarassed

Сега ми помага да ги монтираме, като преди това пак с фантазия успя да направи от няколко болта тротинетка  Peace Абе ще стане някой изобретател (дано измисли машината на времето и подмладява периодично мама  Mr. Green)

За снимки - моля за търпение, че ми е пълна паметта на компа и трябва да освободя малко, записваййки дискове...А нещо не ми се занимава....

При нас е 22 градуса - слънцеееееееее, супер!!! Направо почва да ми диша лятото във врата  Joy

Прегръдки за всички!!!

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 18:05 от Анонимен

# 154
  • София
Честит празник!

Иринополис, честита хубава новина! Лека и безпроблемна бременност ти желая   bouquet!
Атракция, Стефи, много са хубави малките и големите ви момчета  Heart Eyes Батковците така хубаво са ги гушнали дребните  Simple Smile
Олимпия, страхотна снимка със страхотни деца  Hug Джия е като седнала на трона принцеса  Flutter

Кали казва Р-то отдавна, даже не помня кога започна да го казва хубаво , може би преди 5-6 месеца. За разлика от мене, аз започнах да го казвам след 5 годинки, даже помня когато го казах за първи път, голяма радост беше  Laughing

Днес е хубав ден за разходки  Party

# 155
  • София
Честит празник!   bg bg bg

Много благодаря за милите думи и пожеланията!

Атракция, Стефи, Олимпия - много сладки снимки на дечицата.

Направихме една разходка днес, но много лъже това време. Гледаш го едно топличко и слънчево, а на вън вятър...Добре че успях да сготвя сутринта, преди да ми е започнало гаденето и повръщането, че Рая горката я кара на сухоежбини напоследък. А татето ни пак е в отпуска и си замина на село. Рая обаче, е иска да отсъства от градината и отказа да ходи с него. А добре щеше да ми се отрази спокойствие вечер.

# 156
Ох,мами тази нощ направо преживях ужас.Ники му мина гърлото,хремата и към 2ч.като се започна едно реване.Мамо ушенцето ме боли много,и така повтаря и реве.Сложих капки,и още по-силно почна да реве.Отидохме до спешният кабинет,изписаха по-силни капки и казаха,че грипа го е ударил в ушенчето.Но за сега се въздържаме от АБ.Като сложих ме новите капки ,след 20мин.се успокой и заспа.А аз си поревах,дано всичко се размине само с капките.
Момичета,снимките на децата са прекрасни.Да са Ви живи и здравички.Хайде лека вечер.

# 157
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!

Ох,мами тази нощ направо преживях ужас.Ники му мина гърлото,хремата и към 2ч.като се започна едно реване.Мамо ушенцето ме боли много,и така повтаря и реве.Сложих капки,и още по-силно почна да реве.Отидохме до спешният кабинет,изписаха по-силни капки и казаха,че грипа го е ударил в ушенчето.Но за сега се въздържаме от АБ.Като сложих ме новите капки ,след 20мин.се успокой и заспа.А аз си поревах,дано всичко се размине само с капките.
Момичета,снимките на децата са прекрасни.Да са Ви живи и здравички.Хайде лека вечер.
Моят съвет е хич да не чакате - отивайте пак в спешен кабинет, да погледнат добре ушенцата, мисля си за отит, щом има такава болка  Sad Антибиотикът е неизбежен в случая, иначе е застрашено тъпанчето.
Скорошно оздравяване на малкото юначе  Hug

# 158
                                                                    При нас е 22 градуса - слънцеееееееее, супер!!! Направо почва да ми диша лятото във врата  Joy

А тук май пак почва да ни диша зимата  #2gunfire Като гледам прогнозата и направо се отчайвам  Sad

mama na niki
, как сте? Оправи ли се ушенцето?

# 159
Днес празнува Виолета на tinka81
 Да расте здраво и щастливо детенце!!! И мама да прати някоя друга снимчица  Hug

Ами и при нас паднаха малко Т, около 15-17 градуса е, но ще се оправи скоро  Sunglasses

Мама на Ники, как е малкият?

Аз все пак съм качила част от клипчето, където Костаки играе на Буквенката, ама само началото, където още не е "загрял"  Joy
Ще ви го пусна все пак, но да знаете, че това са му минималните възможности Simple Smile
http://olympia75.multiply.com/video/item/19/08.02.2010.AVI

# 160
Олимпия, не мога да видя клипчето, пише, че трябва да съм ти приятелка  Laughing

Честит рожден ден на Вилито! Да е жива и здрава! А мама Тинка отдавна не се е включвала май   bouquet

# 161
Честит рожден ден на Вилито и от нас!
Ириноплос, Честитта ти бременност! Лека и безпроблемна да е . Скоро да ти отшумява неразположението, за да можеш да се насласлаждаваш на бременността! Аз те разкрих по рано, защото влизах във октомврийския форум да търся една приятелка, та се изненадах много приятно като те видях там, но си траех ти да се похвалиш тук. Grinning
Атракция, Стефи, Олимпия, много сладки и усмихнати дечица. Мнгоо обичам снимки на братчета или сестричета, но моите вече не искат да стоят заедно да ги снимам. Искат поотделно да се снимат, да не си пречет една друга Rolling Eyes
Олимпия, при вас си е направо пролет, не че е било голяма зима, но и от снимката и от температурите, които споменаваш си е ясно. Ние може да се надяваме на такова време към май-юни. Не е студено, около (0) е, но си е зима. Утре отиваме на ски за 1 ден. Този път и аз мисля да се пробвам. krasykm06, аз също не карам ски, това на снимката е татко им, но съм страшно навита да се пробвам, а тук има невероятни усливия и ще е грехота да не се възползвам.
mama na niki, дано се оправите бързо и не се се стигне до усложнения Hug
Маги казва "Р" без проблен, ама аз още не съм се научила Laughing

# 162
Олимпия, много се впечатлих от тази буквена игра. Я, кажи, от къде се взима?

# 163
  • БГ
Добро утрооо,    Hug   как сте мами и дечица?

Днес май ще ни се размине разходката, ей, хич не ми е приятно в края на седмицата времето да се разваля, тогава сме всички заедно и ми се искаше да излезем и да сме колкото може повече време навън, но уви...   Rolling Eyes

Олимпия, и незагрял, личи си, че Коки се справя отлично с Буквенката, браво на детето!    bouquet 

mama na niki, как е ушенцето на Ники?  Praynig

# 164
Privet na vsichki mami i dechica  bouquet
Chestitta baba marta!

Chestit 3 mart na vsichki!da znaete kolko dobre se chustva chovek v chujbina,kogato te pozdravqvat za takav praznik,svarzan tqsno s rodinata Sad

Irinopolis,chestito ti bremennost,neka mine lesno i bez preblemi.Dnes sutrinta mi zvani moqta priqtelka(jivee v nashiq blok) i mi kazva,"Nina snoshti rodih",chakahme q kam 8.03,no snoshti i  iztelki vodite i rodila,momchence,2 po red,malko i sladichko...ta tq si izkara bremennostta bez problem i do poslednite 10 min. beshe na razhodka,predi da i iztekat vodite,pojelavam ti i na teb takava bremenost Peace
stefi,mnogo sa sladki dvete ti momcheta,bebcho mnogo mi prilicha na teb,ama i na tati ima neshto....,a kato cqlo s Marti mnogo si prilichat,da sa vi jivi i zdravi dechicata.
atrakciq,imash prekrasni sincheta,mnogo da vi radvat i slushkat Hug
Olimpiq,Djordji e golqma krasavica,i s bati sa golqma kartinka,golemi sladuri.I nie mnogo obichame Ikea Peace

sega da vi kaja kakvo izjivqhme tezi dni:Veche prigotvqme Luchko za gradinata na esen,registrirahme go,i trqbvashe da napravim vaksinite,bez koito ne moje da vleze v gradinata,iskaha dokument za tqh,otivam na lekar da go bocnat i da popalni dokumentite,obache tq za da si vzeme parite ot inshuranca,kazva,trqbva da mu napravim 3 dnes,i az takava sam bodala,mislq da prikluchim za gradinata i ne obrashtam vnimanie ,che shte go bodat 3pati,zapochnahme 1ta,kasa se da reve,2ta-oshte poveche,i na tretata,zapochva da se napava i zaekva ot rev i kreshetene,kakto i da e,uspokoise sled 10min. izlizame i sqdame v Dunkin donats da hapne deteto i kato go poglejdam lichicete,okolo ochichkite i slepoochiqta palen s drebni lilvi tochici,spukani kapilqri,ochichkite lilavi ot rev,naprovo se izplashih,maika mi me uspokoqva,maja mi kato go vidq -poshturq,kak davash da mu pravqt 3 na vednaj,shte ubiete deteto,shte smenqme lekarkata nai0veroqtno,mnogo go izmachihme Lucheto,stresira se mnogo i sega se plashi ot nai-malkoto neshto.. Cry
Inache RD mina chudesno,igraha si decata,shturqha,hapnaha si dobre,shte napravq novo albumche i shet vidite snimkite,shte vi pokaja kak se bqhme postarali s maika mi da posreshtnem gostite na Lucheto.
Otnosno gradinata razhodiha ni da q razgledame,imat golqm zaden dvor i dori basein za lqtoto,mnogo zanimavki i igri,nadqvam se Luchko da premine lesno prez perioda na rev v nachaloto,shet mi se skasa sarceto,kato go ostavqm tam ,znam si se az Cry
OK,momicheta ,dano ne sam vi otegchila,otivam da napravq albumcheto i da vi pokaja snimkite.
chao i celuvki na vsichki Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт