ФЕВРУАРИ 2006

• 42 882
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на Лъчко и Калоян!Живи и здрави и да слушкат много мама и тати.И ние сме още в къщи,Ники не е оздравял.Доста ми е притеснено,на всички болни дечица да оздравяват бързо.Сега се връщам назад да чета и гледам снимките.
Ние сме с температура,хрема и червено гърло.

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 15:34 от mama na niki

# 136
Добро утро!Как са болните дечица?Ние малко по-малко ,започнахме да се управяме.Днес сутринта нямаше температура,ще видим следобед дали ще вдигне.Иначе си кашля,и хремата му минава по-трудно.Но сме на АБ.

# 137
  • София
 Как сте мами и дечица? Преборихте ли настинките?

Олимпия - зарадвай ни с добри новини. Как са дечицата?

Невенска - много са сладки скиорките ти.

мама Нина - чакаме снимки от купона.

Стефанийка - да, татето ни е машинист в БДЖ. Рая последния път във влака оцветява от Ст. Загора до Пловдив, а после заспа. Мен доста ме притесняваше това пътуване, че тя точно до предния ден беше с разстройство и повръщане, но слава - Богу нямаше проблеми. Иначе рядко се налага да пътуваме с влак.

При нас новото е, че през октомври Рая ще става кака. Много е щастлива от този факт. Постоянно ми дава целувки по корема, и обяснява как ще помага за бебето. И нямала да му се "ядосва" като мечето Рошко на сестричката си от една книжка за Франклин. Вече води преговори как иска да се казва ако е момче или момиче. И ми обяснява как нейната приятелка Мони не искала да се казва. Пита ме колко дни ще стоя в родилното, и аз й обяснявам че ако всичко е наред само 3. Е, да ама Вики от групата й казала, че повече дни щели да ме държат в родилното...и такива работи. 

# 138
Eхааа, честито на каката и на вас , разбира се Simple Smile Лека и безпроблемна !

Ние сме ок и днес се насладихме на деня с посещение на Природонаучния музей, който много харесвам, явно - Сашо също. След това с тротинеткане с гаджето- не моето - неговото и накрая малки и големи по сватовско-форумна линия хапнахме в едно заведение с детски клуб. Децата се хранеха на отделна маса Simple Smile Хубаво беше.

Надявам се всиеки да се похвалят, че са здрави вече ....

# 139
Поздравления, Нинка  Hug Лека и безпроблемна   bouquet

Моите още влачат сополи, голямо чудо  ooooh! Утре пускам Бужи на градина, обадиха ми се,че няма начин да отсъства вече и утре да е на линия.

# 140
Днес празнува Борис на Nin_ka, здрав и весел да расте за радост на мама и тати!!! А пък мама да вземе да драсне 2 реда  Wink

irinopolis  Hug, чудесна новина!!! Хубава и лека бременност ти желая и прекрасно бебенце на финала   bouquet!!! Ех, как се радвам на бременни мами!!!

Ние сме добре. Всъщност, още от петък има значително подобрение при Константин, но ги водех все пак на доктор и двамата - беба продължаваше да вдига Т. Увеличиха й дозата антибиотик, че не я е хванал  Confused, и казаха, че е с отит...За какво ги боцкаха двамата с Превенар??? Уж против отити, бронхити и пневмонии. Дрън-дрън, та пляс!!!
От вчера сме пак навън, на слънчице и топличко, даже Коко игра мач с братовчедите си в двора  Wink, кара колело...вече е добре, но продължаваме с инхалациите. Джиа още пие антибиотик, има само слаба кашлица.

Аз обмислям големи промени вкъщи - да им преместя креватите в стаята за игра и аз да си направя МОЯ спалня  Peace  От това недоспиване и притеснения с болестите и аз съм болна...Винаги е така - успокоя ли се, че са добре, автоматично се разболявам.
Имам нужда от почивка, даже и след разместването има преход между двете стаи и ще ги чувам и ставам да завивам (преобличам, давам вода и т.н.)

Да похваля Константин - казва Р от около 10-ина дни  Laughing Малко по - американско, ама си е р  Wink Вече изчисти и гръцките букви, които казваше грешно и се успокоих, че няма нужда от логопед. Иначе вече чете срички на бг и гр, много съм доволна. Утре ще ви покажа и какви фигури прави от дървени геометрични фигурки - изключителна фантазия!!! 
Подредили сме 5-те комплекта Плеймобил върху кораба, който направих за РД и пада голяма игра! Утре ще намеря време за снимки и ще пусна малко, да видите майсторлъка ми  Laughing Няма да ми се смеете много, обещайте!

Още щях да пиша, ама забравих какво...
Лека нощ и до утре  Hug

# 141
Честита бременност, irinopolis , браво, много се радвам! Дано всичко върви безпроблемно  Praynig

Олимпия, много лекарства при вас, много нещо. Все пак -радвам се, че вече децата са по-добре и че Коко казва Р. А ти наистина вземи размести и си почини, че много ти се събра и на теб  Tired

Atrakcia, от сополите наистина няма отърване. На мойта малка имам чувството, че вече са и хронични-какво е това чудо, незнам. Пуснахме секрет, та утре ще видим какво е положението  Whistling

# 142
Честита Баба Марта, живи и здрави!   bouquet

Не ни върви на нас с градината - заведох Бужи сутринта, те в карантина, имат варицела. Ма като все да ме убеждава сестрата да го пусна, така или иначе бебето може да се зарази и в магазина...  Shocked Върнах го, струва ми се твърде рано да се шари Свил, а Божидар съм го навирала преди в болни и не е лепвал шарка, баш сега ще вземе да цъфне.

# 143
  • БГ
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

irinopolis, честито!!!   Hug  Ех, че се радвам, желая ти лека и безпроблемна бременност!  Peace

Олимпия, браво на геройчетата, а мама да се стяга, че време за разболяване за нас няма! Поздравления за успехите на Коки, умничък ти е той!   Peace

Ние сме добре. През уикенда отидохме на гости на майка ми в Пловдив. В събота времето не беше много за разходки, но добре че има МОЛ-ове и детски кътчета, та не скучахме.  Party  Марти днес е на градинка, стана с голям ентусиазъм сутринта, нямаше търпение да тръгва, тържеството щели да имат. Вързахме си мартенички за здраве, а той не пропусна да пита има ли предвидени и за госпожите в градинката!  Laughing

Хайде, желая ви една чудесна нова седмица, изпълнена само с положителни емоции!    bouquet

# 144
Я да ви покажа моите момчета

# 145
Честита Баба Марта, да сте бели и червени румени засмени

Честит рожден дан на Борис, да е жив и здрав и да радва мама и тате!

Иринополис, на теб честита бременост, дано всичко мине по вода!   bouquet

# 146
  • Габрово
Честита Баба Марта и от нас с Антония!
Честит рожден ден Борис и на всички, които сме пропуснали да поздравим! Много здраве и щастливо детство!
Хубаво е, че болните дечица вече са по-добре.
Irinopolis, лека и безпроблемна бременност и на финала здраво и хубаво бебче!

# 147
Честит рожден ден на Борис,да е жив и здрав.Много да слуша и радва мама и тати.
Иринополис,много се радвам.Пожелавам ти лека бременност,и на финала едно прекрасно бебче.
Честита Баба Марта!Живи,здрави и щастливи.

# 148
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Честито на всички рожденници,които съм пропуснала да поздравя! Да са здрави и много щастливи.
Иринополис,много се радвам за теб. Честито! Hug Лека и безпроблемна бременност ти желая,както и живот и здраве едно здраво и хубаво бебенце.
Радвам се,че всички болни дечица са оздравяли. Hug
Олимпия,чакаме снимкиииииииии. Grinning

# 149
Честита Баба Марта! Всички мами и дечица да са бели и червени, румени, засмени  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт