ФЕВРУАРИ 2006

• 42 880
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
"Браво !" на всички  Cry.... много болни, много нещо.... Сашо ни зарази и нас. Та и ние сме в кюпа.
Обаче съм на работа, че не върви след Сашо да си взема още болнични, а и имам да наваксвам. А тати е неплатена , тъй че се лекува у дома.

Хубави снимки от много весели РД видях Simple Smile

# 121
  • БГ
Дааа, много болнички, защо така?!  Confused  Ние горе-долу сме добре. Марти ходи на градина, татито на работа, а аз с Калин сме си у дома. В неделя и ние имахме здравословен проблем - след едноседмично лечение с инжекции и една шепа лекарства, заради секването, мъжа ми взе, че вдигна висока Т, която не успяхме да смъкнем с нищо в продължение на 12 часа!,   Shocked   така и не разбрахме от какво и защо, нищо чудно да е странична реакция от някое от лекарствата?!   ooooh!

Олимпия, какво е трябвало да преживеете, ох, дано не ви се случва повече!   Praynig  милите дечица!  А за отношението на децата към чуждите играчки, какво да ти кажа, мисля че проблема е в родителите. И у нас е имало подобни ситуации - родителите на гостенчето стоят наблизо и не му правят забележка, а въпросното поврежда или чупи поредната играчка, а Марти плаче неутешимо, ние се чувстваме безпомощни и чакаме с нетърпение "купона" да свърши.  Rolling Eyes  Когато ние гостуваме някъде, обаче, ситуацията е различна - постоянно го наблюдавам и се намесвам в подходящия момент, в резултат - не сме имали инциденти до момента.

krasykm06, много хубави снимки и от двата РД видях!   Peace  А и детските ви стаи много ми харесват, отделно ли спят двамката?

irinopolis, ще гледаме ли снимки от планината? Как е Райчето-Зайчето?   Heart Eyes

Желая на всички болнички бързо възстановяване, а на здравите - никакаво разболяване!!!   Hug

# 122
Здравейте  Hug
Пожелавам бързо оздравяване на мами, дечица и бебенца   bouquet
При нас положението хич не е по-добро и съм много притеснена. Въпреки инхалациите, сиропите и другите лекарства, Константин все още вдига Т  Cry Джиа и тя е капризна, кашля, плаче и само бие и дере брат си...Той милият - все едно котка го е драла, ама не смее да си го върне...и така само се дразнят, реват, сополивят, кашлят...Аз съм на края на силите си, а мъжът ми днес замина за северна Гърция, след това ще замине към София. Идва ми да ревна, ама толкова съм се калила да не съм слаба, че нямам сълзи даже  Mr. Green Май ще си пийна едно, барем ми се отпуши ревът  Laughing
Страх ме е, че в понеделник ще ни вземат в болница...Това означава, че всеки ден ще пътувам 1 час, за да отивам за деня при Костаки, а вечер ще се прибирам при беба...Свекърва ми ще стои нощем при него....Оооох, много ми е тежко самата мисъл...
Извинете, ама няма къде да "изпуша"...

# 123
  • София
Привет на всички!

Бързо оздравяване на всички болни дечица и родители!

Стефанийка, аз още миналата седмица качих снимките, но забравих да дам линк. Ето http://irinopolis.multiply.com/photos/album/51/51.

Рая е добре. Вече повече от месец тяхната група е разхвърляна по останалите групи. Сега Рая е с нейните наборчета/ че беше в групата на родените 2005 основно/. Но когато идва музикалната госпожа, дечицата от нейната група седят на столчетата и са публика, защото сегашната й група вече почти месец репетират за тържеството за баба Марта и празника на мама. Занятия с тетрадките също не им водят - оставят ги да си рисуват, докато госпожите се занимават с дечицата от "тяхната" си група. Иначе Рая ходи с огромно желание на градина. Дори когато баща й почива през седмицата и я кара да си спят до късно, и да се гледат двамата, Рая почва да води пазарлъци да си я водим на градина.

Олимпия - доно Коки скоро свали Т и започне да се възстановява. Искрено се надявам, да не се налага да го взимат в болницата. МНого  Hug и целувки от нас, а на теб - кураж.

# 124
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на
Лъчето на mama nina и Калоян на mama-eli!!!
Да са живи и здрави, много щастливи и обичливи!!!

mama nina, чакаме с нетърпение снимките от вашето парти!   Hug  ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!    bouquet

Олимпия, дано се разминете с болницата!   Praynig  Желая скорошно оздравяване на душичките ти, а ти не падай духом, кураж, мила!   Hug

irinopolis, благодаря!   Hug  Невероятни пейзажи, а снега, ах снега ... искам и аз там ... Райчето направо сияе, сигурно е била на върха на щастието, а и компания си има.  Flutter  По повод пътуването ви до Банско, ако знаеш Марти откога мечтае да се качи на истински влак, а ние само обещаваме ли обещаваме. Дано вече тази пролет баба му избере маршрут и най-после да осъществи тази му мечта!

# 125
  • София
Честит рожден ден на ЛЪЧКО и КАЛОЯН! Бъдете много щастливи мили дечица!

Стефи - Рая не може да се оплаче от возене с влак - дори миналата седмица се прибрахме от Стара Загора с влака. Но влакчето от Добринище до Септември си е истинска атракция - теснолинейка, а местата през които се минава са много красиви. Но и самото пътуване е мноооооооооого дълго. Ние сме го ползвали само от Добринище до Банско - има няма 10-15 мин път.

Олимпия, Атракция, Еликс как са дечицата?

# 126
                                             Честит рожден ден на Лъчето и Калоян!!!
С най-добри пожелания от нас с Костаки   bouquet

Забравили сме и РД на нашите майчета ribkata и magica   bouquet

Това е за  Hugвас

При нас Константин има подобрение, но Дребосъчка хич не е добре...утре пак сме на доктор....
Как са другите болнички?

# 127
  • Пловдив
Здравейте, мамчета, Hug
отдавна не съм се включвала, но и нас болести ни налегнаха...но първо
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, които съм пропуснала! Да са здрави и щастливи, да слушкат много и растат бързо!

И в Пловдив има доста болни дечица - повечето са с усложнение бронхит. Моята беба, племенникът и другата братовчетка са от тях. Има и друг вирус - с разстройство и повръщане, него не сме го хванали за сега, а за капак в градината има скарлатина.
Накратко след като Руми ходи 3 дни на градина преди Нова година - направи гноен отит, пукаха й тъпанчето и бях като Олимпия - не можах да ревна, само дето смъкнах 5 кг за 5 дена и не спях по цели дни и нощи от притеснение. В крайна сметка направихме болницата вкъщи, нали свеки е мед. сестра, та идваше и биеше инжекциите и сложи 1 система за оводняване. Лабораторията пък е срещу нас, та...направо си направихме една болница вкъщи. Януари я пуснахме пак на градина и след още 3 дена Руми направи бронхит е това беше, спрях я. Да, ама се върна племеника от Германия и се видяха за малко, на следващия ден той болен, а ние след 3 дни, та сега пак сме болни и вече ми писна...
Айде стига толкова съм се оплаквала, като мине ще пиша пак. И вече само хубави работи!
Бързо оздравяване на всички!

# 128
  • София
Честит рожден ден на Лъчко и на Калоян! С пожелание за весели игри и много лудории!!!

Кали вече е почти здрава, само сиропа за кашлица си пие и витамините, но пък мен ме хвана и баща й също  Confused . То всъщност нямаше начин. Аз нищо не пия, само чай с лимон, дано не се налага и дано ни размине по-бързо. Тоя вирус е много упорит. Имам чувството, че ни повтаря, преди Нова година нали пак бяхме болни...уффф аман. Утре ще ходя до личната заради едни документи и да ми каже как да действам ако се наложи  Tired

Олимпия, браво че Коко е по-добре, дано утре и дребната е по-добре!

irinopolis, страхотни зимни снимки, децата много са се забавлявали  Party  Знам я теснолинейката, но никога досега не съм се возила, сигурно е голям купон  Grinning

Стефи, как е бебо, кротък ли е, има ли колики?

# 129
Честит 4-ти рожден ден на Лъчко и Калоян! С пожелания за много здраве и безгрижно детство!
irinopolis, снимките наистина са страхотни, много е красиво. Рая много е пораснала.
Олимпия, Дано оздравеете бързо и не се наложи влизане в болница. От собствен опит съм забелязала, че когато децата са болни и аз почна да се отчайвам че вървят на зле и не се подобряват. Хуквам по спешни болници и 100 пъти при доктора, точно тогава е най-тежкия момент и след това изведнъж започнат да се подобряват и се чудя защо съм се претеснявала толкова много. Дано и при вас е така. Да започват да се оправят, че и ти да се успокоиш малко и децата да се почувстват по добре! Hug
Катерина78 Много сте хубави всички на снимката от аватара ти. Много сте си препатили и вие, дано няма повече такива болести! Hug
Споделете, записали ли сте децата на някакви спортове или занимания, танци, музика и т.н? Аз сега съм на тази вълна. Тук обаче има страшно много предлагания към къмюнити центровете и отделно разни школи и клубове и  се чудя за кое е малка и за кое и е време да почне. незнм и към какво ще прояви интерес, а не изкам да давам пари на вятъра, ако не се занимава след това сериозно. Във детските градини учат ли ги вече да пишат букви и колко добре се справят вашите деца? Маги засега има интерес към ските. Тази година се справя много добре, вече сама се спуска по малък наклон. Записахме я на кънки, но почва другия месец със учител, че с нас май я е страх и не иска да се пусне. Бях се замислила също за нещо като гимнастика или бойно искуство. Тук почват много малки и ги учат на дисциплина. Неините връснички вече ходят на какво ли не, но аз едва сега се занислям, досега смятах че е малка.
Ето и снимки на малките скиорки (на Мони много и хареса): http://nevenskata.snimka.bg/children/koleda-i-rd.467016.17531288
http://nevenskata.snimka.bg/children/koleda-i-rd.467016.17531395

# 130
Zdarveite,momicheta.Blagodarq na vsichki vi,che vapreki bolestite,koito sa vi nalegnali,se setihte za moeto rojdenniche,Blagodarq vi mnogo  bouquet

Pojelavam na vsichki vi,mnogo zdrave i krai na bolestite,ili pone da se razminavat po-leko.
Olimpia,vsichko s dechicata shet e nared,shet ostanat samo pritesneniqta sled vsichko izjivqno,kuraj i te pregrashtam silno Hug
elix,i ti se pazi,dano chaqt ti pomogne i barzo da se opravqte  bouquet

Haide,nikakvi bolesti veche
celuvki na vsichki

# 131
Честит рожден ден на Лъчко и Калоян, да са живи и здрави!
Ех, че не приятно е това с болестите, ние също сме така, аз и Криси, тя снощи заспа в 5часа след обед и откара до сутринта, иначе няма температура, само леко кашля, дано да й се размине.
Невенска, на много хубаво място живеете, браво на малката скиорка и ние водихме нашите деца на ски преди две три седмици, но аз не мога да карам като теб и за съжаление Момчил беше само с учител, общо взето само се научи да ходи със ските. Криси обаче доста добре се научи на рало за краткото време и дори се спускаше по малко по-голям наклон.
Ей тука съм качила и малко снимки, на който му е интересно
http://www.facebook.com/album.php?aid=2035803&id=1180765511

Иринополис , чудесни зимни снимки  Hug

Кате и вие доста сте препатили, дано вече сте излезли от тоя цикъл на болести и да влезете в нов изпълнен само с радости и игри!   bouquet
Олимпия, много целувки и прегръдки на Джия, бързо да се оправя!  Hug
Стефи, благодаря за милите думи и ние много си харесваме стаите, децата много се забавляват горе, но за съжаление спят само в едната стая и на едно легло. Мисля лятото да пробвам да ги разделя, да видим  Rolling Eyes  Вашият татко как е? Дано тази Т е била инцидент!  Hug

# 132
ЧРД на Лъчко и Калоян,живи и здрави!  bouquet
Олимпия,  Hug
Ние сме зациклили на едни зелени сополи,няма махане  ooooh!Гадна и упорита работа.
Ще гледам снимки,после ще пиша пак.

# 133
  • БГ
Привет, милички!   Hug  Радвам се, че тук-таме има вече подобрения, дано до края на седмицата всички сте здравички!!!   Hug

irinopolis, вашият тати в БДЖ ли работи, а как издържа Райчето при по-дълги пътувания във влака, не й ли доскучава? Спомням си, че Олимпия беше споделила за пътуване Бг-Гърция, че и с двете дечица! Аз също съм пътувала с теснолинейка, последно преди 10 години! от гара Септември до Велинград, голямо пътуване, голяма атракция! Тогава работех в едно частно училище в Пловдив и водихме деца на зелено училище във Велинград, едва ли някога ще забравя преживяното, то не бяха разходки в движение, музика до дупка, снимки, шашкане - оле виж и т.н.!   hahaha  Те не бяха се качвали на влак, пък камо ли на теснолинейка, та и за тях си остана незабравим спомен!   Mr. Green

elix, Калин е добре, пу-пу-пу! Яде и спи, има колики, предимно вечер, но като цяло е спокойно бебе!  Peace Ти как си, имаш ли някакви неразположения, добре ли се чувстваш?

nevenska, krasykm06, страшни скиорчета си имате!!!    bouquet  Ей, много съжалявам, че тази година ще пропуснем ските, аз както и да е, ама Марти и татито - жалко! До преди седмица-две имахме някакъв шанс, но след секването на кръста на татито - няма как! Може би ще отскочим на планина, просто за да сменим обстановката, но дай боже здраве, пък ще видим! Краси, ясно е, че сте били на ски в Пампорово, в кой хотел отседнахте?

# 134
Да там бяхме, Апарт хотел Лъки, хареса ни, ако искаш подробности ми пиши на лични.

Общи условия

Активация на акаунт