ФЕВРУАРИ 2006

• 43 118
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честито възкресение Христово! Да сте живи и здрави!

Ние днес се разходихме в Зоопарка. Рая беше много щастлива, и само изброява какво животни е видяла.
ето снимки http://irinopolis.multiply.com/photos/album/52

Иначе вчера му удари голям рев, когато баща й й набори яйчицето. А тя избира кой с кое яйце да се чукне.

Сега е в чуденка, дали утре "гаджето" й от градината ще е там утре. Че нали е ваканция, и може да си седял у тях и някой да го гледал.

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 20:41 от irinopolis

# 256
  • София
Сега е в чуденка, дали утре "гаджето" й от градината ще е там утре. Че нали е ваканция, и може да си седял у тях и някой да го гледал.
  Дано да е там и да не се разочарова  Grinning
Като става дума за гаджета, ние по набори не си падаме, само по батковци...и по-специално по един, който е с 8г. по-голям от нея. Като го зацелува е като прахосмукачка  Crazy Ама и той й угажда, гушка, борят се, носи я на конче и изобщо голяма любов са.
Един друг батко пък ни е комшия и него много си го обича, но като я питаме колко точно, тя казва:Ами, като за 5 целувки  Laughing демек не чак толкова...
С други познати батковци само флиртува, няма сериозни намерения  Joy

# 257
  Дано да е там и да не се разочарова  Grinning
Като става дума за гаджета, ние по набори не си падаме, само по батковци...и по-специално по един, който е с 8г. по-голям от нея. Като го зацелува е като прахосмукачка  Crazy Ама и той й угажда, гушка, борят се, носи я на конче и изобщо голяма любов са.
Един друг батко пък ни е комшия и него много си го обича, но като я питаме колко точно, тя казва:Ами, като за 5 целувки  Laughing демек не чак толкова...
С други познати батковци само флиртува, няма сериозни намерения  Joy
Хахаха, направо ме разби Кали  Joy  Joy  Joy
А и Рая - големи изживявания на тази крехка възраст...Снимките от Зоо-то са много готини, а последната  Heart Eyes  Heart Eyes

Я кажете, с какви мерки са вашите деца?
Константин е 114см, 18кг и носи обувки 27-28 номер...

# 258
Я кажете, с какви мерки са вашите деца?
Константин е 114см, 18кг и носи обувки 27-28 номер...
Божидар е 102см, 15 кила, обувки 27 някъде.
Пооправи се от месец-два пупу, иначе беше направо кльощав. Сега му предстои ново тръгване на градите, следователно пак ще влачи болестите и пак ще позаслабне, ма кво да се прави  Rolling Eyes

# 259
Привет, отдавна не съм писала, се бях овъртолила в дела и документи ... но ще наваксам.
За протокола Сашо е 113, 19-20 кила и носи 30 номер обувки

# 260
  • София
Олимпия, разгледахме с Рая снимките на Джорджи от РД. Много е сладка - пу-пу. А и какви сладки курабийки сте си направили, ммм

За протокола - Рая е 17-18 кг, не знам точно, че ми се е изхабила батерията на кантарчето. Висока е 104 см, а обувките са 28 номер. 

# 261
Олимпия, много интересна тема си се сетила да подхванеш  Wink  bouquet

Ивана е с абсолютно същите мерки като твоя хубавец- 114см, 18 кг и 28 номер обувки. Като гледам май е повече като момчетата на височина  Confused

# 262
Олимпия, разгледахме с Рая снимките на Джорджи от РД. Много е сладка - пу-пу. А и какви сладки курабийки сте си направили, ммм 
Хаха, доядоха ли му се курабийки на коремчето  Laughing Да пускам ли рецептата  Wink Много са лесни и бързи, с лек вкус на лимон  Peace
Снимките от РД не са всичките, не ми остана време да ги кача, ама на който му се гледат, ще пусна и линк: http://olympia75.multiply.com/photos/album/42/2nd_Birthday_of_Georgia

Ивана е с абсолютно същите мерки като твоя хубавец- 114см, 18 кг и 28 номер обувки. Като гледам май е повече като момчетата на височина  Confused
Какво казваш - и висока, и красива - пу-пу  Hug
Кажи 2 думи за РД на твойта Мелитка - как мина, разбра ли тя, че нещо става в нейна чест?  Laughing Може и снимчици да пуснеш, но не по-малко от 5 броя  Mr. Green

# 263
Ха, явно Бужи  е изтърсака на темата, горкото ми то  Crazy

# 264
Ха, явно Бужи  е изтърсака на темата, горкото ми то  Crazy
Споко, ще дръпне изведнъж...Аз съм била 20кг в първи клас - на 7г и половина. Чак на 12години изведнъж израствам за едно лято с цели! 12см!!!

Как се държат вашите деца след РД? Константин ни пили нервичките на всички, направо луднахме...Заядлив, ревлив, не ни пуска да излизаме от къщи без него, хваща ни за краката и се влачи по земята; ако сме се измъкнали все пак, излиза на балкона и започва да вие на умряло, защо е изоставен (за пример - Джули отива на фитнес или разходка с приятелки, като преди това се бори да се откопчи от него, накрая успява, заключва отвън и той изпада в истерия)...и това при условие, че винаги има някой с него....Не ни дава да ходим до магазина, до съседите, до външната баня, да хвърлим боклука...Чуе ли да се хлопва външната врата, пита кой е излязъл и като стрела слиза долу, понякога бос и тича по стълбите да стигне излезлия...Закачва му се на крака, крещи, пищи : "моля тееееееее, не си тръгвай, какво ще правя без теб"  Crazy Това е по 6-7 пъти на ден....

# 265
Oлимпия, същата работа, нерви нямаме вече, да не влизам в подробности,че ще пиша 2 страници. Оная седмица се оплаквах на Дикси, тя рече, че Бужи изглеждал кротичък и добричък  Mr. Green

И да се допълня - пак не обича Свилко, скърца му със зъби, посяга да го удря  Shocked, вика му ,че е лош и грозен......

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 07:32 от Atrakcia

# 266
Привет на всички!  Hug

Ето ме отново след дълго отсъствие.

Irinopolis – колко приятно ме изненада само. Желая ти лека бременност!!!! Рая радва ли се?

Еликс, при теб почти не останало... Как се чувстваш? Кали тръпне ли в очакване?

При нас новото е, че се преместихме на по-широко и вече сме в ерията на училището, в което искахме Габи да бъде записана догодина.  Не можах да повярвам колко неща сме насъбрали през последните няколко години. Все още имам кашони за разопаковане. Сега съм в един продължителен процес на подреждане като използвам възможността да се освободя от непотребните вещи.

Олимпия, ние сме същата история.  Габи постоянно реве за щяло и нещяло. На моменти ни се води, ни се кара. Четейки коментарите ви, честно казано се поуспокоих малко, че не сме единствените.... На моменти ми е доста трудно да комуникирам с нея. Все си повтарям, че трябва по-умело да я водя, но като не издържа й се развиквам, а на нея малко й трябва да изпадне в нова, по-голяма драма.
За мерките – Габи е някъде около 114-115 см и 16,5-17кг. За обувки – номер 9.

# 267
  • БГ
Привет, милички!!!   Hug  Тук съм, чета си ви, но нещо не се организирам добре тези дни и време за писане не остава?! Иначе, добре сме, Марти си ходи на градинка, тати на работа, а ние с Калин си правим каквото си искаме,   Mr. Green   а той ми е душичка - гука, смее се, хапва си добре, спинка, засега не ми създава никакви проблеми. Излизаме предимно следобед, че моя милост гледа да посвърши нещо от домакинската в предиобедните часове и така, живота си тече по инерция.   Peace  На 15-ти сме на мерки и теглилки, струва ми се, че доста е пораснал, да видим какво ще каже док!

mama na niki, щеше да е хубаво да се видим и запознаем, но нищо, следващия път!  Hug  Хайде, като дойдете пак, да пием по кафенце на Чилаут, а децата да си поиграят на надуваемите пързалки, пуснаха ги в петък!   Peace

Rumyana, честит ви нов дом, да си го ползвате със здраве!    bouquet

Олимпия, чудесни снимки, браво на Джия, помощничката на мама!   Heart Eyes

По повод тръшкането, инатенето, отговарянето и още много от този род, Марти може и медал да получи!   Close  Еййй, опасно е това момченце, като си науми нещо и докато не стане на неговото не отстъпва и това е! Засега проявява търпимост към Калин, но докога ли?   Thinking  На моменти усещам и ревност, гледам да не го оставям насаме с бебето, че знам ли какво ще му скимне, иначе, няма против да ми подава всичко, което му поискам, в помощ за беб, но и той постоянно търси помощ - за обличане, за събиране на играчки, че дори и за хранене!?!   Shocked  Гледам да не изпадам в истерии когато нарочно се опитва да ме изкара извън нерви, но понякога не се издържа.   Tired  Интересно е поведението му когато е само с един възрастен, е, няма такова послушно дете - говори тихо, върви послушно, държи се за количката, няма инатене и глезене, дете-мечта!   ooooh!  Нооо, появи ли се още един възрастен, преобразяването е мигновено!!!
За протокола мерките му са: ръст около 110см, 17-18кг, обувки №27!

Хайде, чао от мен с пожелания за чудесна нова седмица, изпълнена само с положителни емоции!!!    bouquet

# 268
Кажи 2 думи за РД на твойта Мелитка - как мина, разбра ли тя, че нещо става в нейна чест?  Laughing Може и снимчици да пуснеш, но не по-малко от 5 броя  Mr. Green

Голям срам-забравих да снимам  Embarassed Embarassed Embarassed А и нещо орагнизацията по РД не тръгна на добре от самото начало. Исках да е в един парти клуб (първия открит във Враца), където, обаче, ми скъсаха нервите и не стана работата. В крайна сметка беше в една кафе-сладкарница навън, събрахме се 10-ина майки с бебета от 8 до 18 месечни, ядохме по една паста и пийнахме по сокче и това беше. Мелита идея си нямаше за какво сме се събрали  Laughing

На Ивана й отмина кофти периода, за който говорите. Сега мога да кажа, че сравнително добре се държи  Peace

# 269
  • София
Irinopolis – колко приятно ме изненада само. Желая ти лека бременност!!!! Рая радва ли се?

Радва се, целува ми корема и му говори нещо постоянно. А вчера каза, че искала бебето да е момиче, за да сме станели 3 жени в нас и да побъркваме баща й по цял ден.  smile3521

Руми, честит нов дом. Само хубави моменти в него.

Иначе се сърди за щяло и не щяло. Ако не стане на нейното се врътва и си отива в стаята, и то след като затвори вратата по - рязко от нормалното, казва че нямало да яде, тръшка се и ляга по пода. Преди малко се разрева, че нямало да се мие а щяла да ляга веднага. Защо - за да не изпуснела началото на Листопад. е, рева, рева и все пак стана на моята, но с 3 реда сълзи и два сополи. Сега й се правя на сърдита и съм я оставила сама в стаята й.

Малко ми е гузно да постъпя така, особено след като днес "са се разделили" с Васко - гаджето. Едно друго момиченце се завърна след 2 месеца отсъствие, и Васко й казал, че ще се жени за Лили, а не за нея. И за това утре няма да ходи с рокля, защото за кого да се гласяла, като с Васко вече не били заедно.

Често повтаряно от нея е "престани", и "уффф, тате или уффф, мамо".
 Такива работи при нас.

Общи условия

Активация на акаунт