ФЕВРУАРИ 2006

• 43 120
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Хелоуу и от нас Flutter!

Руми, честито ви ново жилище! Да е изпълнено само с хубави емоции   bouquet!
Аз съм добре, вече ми е малко тежичко, не мога да стоя дълго време права, започват да ми се подуват краката. От време на време имам киселини, но това са нормалните неща, още малко остана. Кали има готовност за бебето, казва с кои играчки ще му дава да си играе и какво да яде, казва че ще помага, ама аз не й вярвам много  Laughing

Стефи, блазе ти за кроткото бебе, дано и нашето да е такова  Grinning.

Олимпия, Джия много ми хареса с тия панделки. Отдавна не бях виждала дете с такава прическа  Hug

Като мерки Кали е същата като Бужи, 102см и 16кг. 27 номер обувки.
Знае да брои до 40, някои буквички от азбуката, може да пише някои думи. Много е добра с ориентацията, отлично се ориентира в обстановка, като магазини, улици и т.н. А от днес има силен интерес и към карти. Разглежда картата на София и от първия път ми показа къде се намира "църквата със златния покрив, където бяхме на Великден" Аз ей така се опулих  Shocked и веднага реших, че трябва да я запиша да тренира ориентиране. Определено го е налучкала Ал.Невски, но това е много добро налучкване  Crazy
И тя има кофти моменти, заяжда се, нервира се, кара ни се, иска да е нейното  ooooh!

Това е засега от нас!   bouquet

# 271
Здравейте, момичета  Hug
Не съм ви чела, по-късно ще го направя...
Моля ви, стиснете ми едни палци днес към 13ч, много ми е важно...

# 272
Ааааа, щом е за стискане на палци веднага се включвам  Praynig

Здравейте, сладурчета! Аз все хвърлям по едно око, но не пиша... Някак напоследък се боря със себе си и за душевния мир в семейството. Подреждам си големия хаос в душата, в живота си, в ума си... Мисля, че имаме голям напредък след случилото се с нашия тати през есента, и полека лека оставихме нещата зад гърба си. Радваме се на всеки миг заедно и си измисляме разни екскурзиики /от които 2 изпуснахме заради моя изпитна сесия  Mr. Green /. С нетърпение всички чакаме лятната ваканция и децата да се разтоварят на село /те и сега бяха там за априлската, но тя беше кратичка и изпълнена с домашни за писане/. Аман с тия домашни, трябваше да четат роман и да преразкажат любим момент от него, дотук добре, няма лошо. След ваканцията обаче, г-жа Класната иска да се направи презентация на книга  Shocked /все пак са 2ри клас/. Поне да го бяха учили в часовете за компютри, но и това не е взето като материал. Дефакто, домашното е за мен и се чудех дали да й се обаждам и да й кажа: Добър ден, разбрах, че имам домашно, и се обаждам да разбера подробностите!  Laughing Какви са тези изисквания, домашни и т.н. просто не знам...

Както и да е, нямам търпение Еликс да се похвали в скоро време с новото човече! Стискам палци и на теб, мила, ти ще се справиш чудесно!
Нещо в последния момент мернах, че ще има нови попълнения с бременни мамита   bouquet Леко бременеене!!!

Пожелавам ви хубави мисли в дъждовното време - нека дъждът да изпъди всичко лошо и да се наслаждаваме на живота!  Hug

# 273
В 13,05 стискам все още.Айде, да разказваш  Hug

Здрасти, рибката  Grinning

# 274
  • София
Аз пък издебнах момента, да вляза във форума докато съм на работа.

Олимпия, ако вече не е късно, стискам палци и аз  Hug

Рибката - какви презентации, какви 5 лева. Това да не им е дипломна работа на дечицата. Ей, тия учителки изкукаха вече.

Мен нещо ме е стегнала шапката напоследък. Снощи за няма нищо се разсърдих на половинката. А и като почна да мисля за разни работи, и чак ми се реве. Ама то нормално де. И без това мъжо само ме подиграва, че докато съм била бременна с Рая, постоянно съм ревяла. Сега поне гледам да си рева скришом.

# 275
Олимпия, мина ли зора? Да стискаме ли още  newsm78

# 276
Здравейте, милички  Hug
Хубавото време - направо жегата да си кажа, че беше 30-1градуса днес и все още сме по къси ръкави - ме кара да се чувствам добре...иначе новините са кофти...Потвърдиха ми вчерашната диагноза - а именно средноголяма миома  Sad  А аз от 3-4 месеца се самобичувам, че съм направила коремче от биричката, дето си пийвам вечер....то пък какво било...

Както и да е...я кажете най-любимия герой на детето ви кой е? За някои разбрах, че е Бен Тен  Wink

# 277
  • София
Неприятно е това Олимпия, но не се притеснявай, ще я отстранят с операция. Ако не ти прави кръвоизливи или други проблеми, мисля че даже не е наложителна операция. Моя приятелка скоро я оперираха имаше 7 миоми, различни като големина, които й правеха страшни кръвоизливи. Но вече всичко е нормално и няма проблеми  Simple Smile
Блазе ви за хубавото време, вярвам ти, на татко един приятел се върна преди 2 дена от Атина много почернял  Crazy
Любими герои имаме много - понитата, Том и Джери, Барбароните, Ким суперплюс и още десетина  Laughing

# 278
Олимпия,  Hug Ще се оправиш, няма начин  Peace

И ние сме с Бен 10, бакуганите и някакви дракони, луда ставам,ей, трансформирал се, ставал на хипопотам, на чудовище  Crazy

# 279
  • София
... трансформирал се, ставал на хипопотам, на чудовище  Crazy
  Joy  Joy  и на американски дракон най-вероятно  Joy

# 280
Олимпия, съжалявам за диагнозата  Sad  Hug Дано не ти създава проблеми и всичко се оправи  Praynig

На Ивана са й любими всякакви принцеси, Уинкс, Снежанки, Спящи красавици и тем подобни  Confused

# 281
Здравейте дами,

Олимпия, бъди спокойна, важното е че е доброкачествено, че е малкият дявол. Лечението е според това даи създава проблеми или не. Коремчето го приеми като чар  Ще се оправиш –понякога става от само себе си или с лекарства, друг път със скалпел, е още си млада, за да изчезне сама с критическата  нои това е опция 

У нас са на мода Бен Тен, Бакугани, Гормити, всякакви зловещи неща. Сашо все иска да е от лошите .....

Хубавото време тука е само в спомените ми  от лятото и в надеждите ми напред 

Напоследък съм уморена, претоварена и направо неадекватна – много забравям и все ми се спи. Ще имам едно ходене към Северна България по натам и едно кръщене скоро, като за последното много се вълнувам.

Леко бременеене на Иринополис и Щастлив нов дом на Руми !

У нас няма нищо ново освен битовизми, но понякога и липсата на новини е добра новина!

# 282
Олимпия, ще се оправят нещата, стискам палци!

Ей го и на мен ще ми махат жлъчката май месец или първата седмица на юни.
Калин ще го оперират началото на септемри в Пирогов. Има диастаза на коремните мускули.
Ще минем под знака на ножа тази година, дано всичко мине по мед и масло. Praynig

Хармъни, да не идваш до Плевен?

Любимите герои се менят ден в ден. От героите на Ледена епоха, до момичешките любимци, на които им се оцветява памперса в студена вода  Mr. Green

Мерки споделяме  Laughing
Митко е 107см., 19 кг. и 28-ми номер обувки.
Лошият период, за който говорите ми е много познат, но Слава Богу отмина. Може би от 4-5 месеца вече не прави така, както ви чета.

# 283
Диски, да Simple Smile

"Ша цилувам" ръка на Атракция, щото съм голяма бяла и водоплаваща птица, имаща склероза . И вече много ме е срам от мен си.  Embarassed

Всъщност по бабинство и дединство съм плевналийка, но сега нищо не ме свързва с града освен един братовчед, 2 възрастни лели и споменът за нашата съборена къща до Кукления театър. А .. забравих и по сватовска линия - ще взимаме моме плевенче. Откак се родил Мой Сашо  се е залюбил с Правдина (Правда_Z) Княгина Калина и се шегуваме , че ще се женят. Пък кой знае ... знае ли се ?! Simple Smile

Планирам да ходя до Вилата на кака ми близо до Плевен и на гости до Свищов, където останаха мнохо студентски спомени.

Нашият "лош период" е на приливи и отливи....

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 16:05 от harmony_broken

# 284

"Ша цилувам" ръка на Атракция..

Щеш или по-точно кой на кого  Grinning И смей да дойдеш до Плевен и да не се обадиш  Whistling

Оф,да ви се оплаквам от Бужо - много гадно се държи съ Свил, напрежението ескалира, както и моето търпение.Злоба, зъби му се, скърца със зъби, посяга му!!!, страх ме е да ида до тоалетната, да не му направи нещо. Що прикаьки изприказвах, ми ни с добро става, гледам да не се карам много, за някой шамар си мислех, но ще стане по-зле. Грозен и лош бил, да не го гледа, да  не реве, да не гука, да не се смее, страшна работа. Помоощщ Crazy

Общи условия

Активация на акаунт