Ох, Ботци, като гледам това зъзнещо човече и на мен ми става студено, макар, че вчера и днес и тук е студено, но не е като при вас де. Предполагам, че студът при вас не се усеща така както тук, доколкото знам не е така влажен въздуха. Радвам се, че сте добре и децата се забавляват
Слънчо, как ти е профилът във фейса да те добавя и да видя снимките? Браво на Ивана, все така да продължава!
Оли, мерси за стиснатите палци, и аз стискам да се научат децата да карат ски, ние миналата година ги водихме и каката много бързо се научи, но дребния се научи само да стои върху ските, наистина не трябва да са много навлечени, аз лично дори пуловери не слагам под екипите а само памучни блузки.
Радос, аз като бях дете ме годи един боксер, и много се уплаших, обаче после много ги заобичах тия кучета, доказателство е, че вече имам две такива
дано Дианчо не го запомни това нещо и не придобие страх от кучета
Стефи, успех с кученцата, недей тормози децата с писма от Дядо Коледа, те ще слушат
Хайде весел слънчев ден!
При нас пък е слънчево и горещо, нещо се сбърка това време, декември е, броим дните до Коледа, а имам чувството, че е септември?!?!?!? 
И ние за Марти ползваме оверол, като отдолу е с бельо (може да потърсиш термо бельо, много е удобно - нашите са във вид на блузка и клинче), тънко поларче и чорапи или чорапогащник (може и термо, карали сме и на -14 градуса!!!). Марти и тази година е с апрески на Чико, предните две години беше с едни на Колев и Колев, доволна съм и от двете марки!
и съм много нещастна...Онзи ден късно вечерта пазарихме в супермаркета, където имаше едно 2годишно момченце - потно и кашлящо ужасно, съответно моите се залепиха за него, защото се гонеха с голямата му сестричка, та колкото и да обяснявах (накрая даже виках

Много хубави думи за хубав човек!!! Снимките са разкошни, Марги много хубаво семейство сте
Не мога да различа Криси, но ансамбъла го чака светло бъдеще, да знайш!