ФЕВРУАРИ 2006

• 43 074
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!   bouquet
Ох, Ботци, като гледам това зъзнещо човече и на мен ми става студено, макар, че вчера и днес и тук е студено, но не е като при вас де. Предполагам, че студът при вас не се усеща така както тук, доколкото знам не е така влажен въздуха. Радвам се, че сте добре и децата се забавляват   bouquet
Слънчо, как ти е профилът във фейса да те добавя и да видя снимките? Браво на Ивана, все така да продължава!
Оли, мерси за стиснатите палци, и аз стискам да се научат децата да карат ски, ние миналата година ги водихме и каката много бързо се научи, но дребния се научи само да стои върху ските, наистина не трябва да са много навлечени, аз лично дори пуловери не слагам под екипите а само памучни блузки.
Радос, аз като бях дете ме годи един боксер, и много се уплаших, обаче после много ги заобичах тия кучета, доказателство е, че вече имам две такива  Crazy дано Дианчо не го запомни това нещо и не придобие страх от кучета  Praynig
Стефи, успех с кученцата, недей тормози децата с писма от Дядо Коледа, те ще слушат   bouquet
Хайде весел слънчев ден!

# 646
  • БГ
Добро утрооо, маминки!!!    Hug  При нас пък е слънчево и горещо, нещо се сбърка това време, декември е, броим дните до Коледа, а имам чувството, че е септември?!?!?!?   #Crazy

Такааа, за ски-ваканцията, Олимпия, мила, както и радос и botzi са писали, в името на децата и тяхното щастие - ще изтърпим студа и снега, аз, обаче, да си призная честно, обичам снега, ама само когато е бял, което, за съжаление, в градски условия се среща за няколко часа, а виж ... по пистите..., е направо приказка!!!   Peace  И ние за Марти ползваме оверол, като отдолу е с бельо (може да потърсиш термо бельо, много е удобно - нашите са във вид на блузка и клинче), тънко поларче и чорапи или чорапогащник (може и термо, карали сме и на -14 градуса!!!). Марти и тази година е с апрески на Чико, предните две години беше с едни на Колев и Колев, доволна съм и от двете марки!   Peace

# 647
Благодаря на всички за съветите относно обличането на мъниците за ски  Hug
Моите дребоси са болни  Sad и съм много нещастна...Онзи ден късно вечерта пазарихме в супермаркета, където имаше едно 2годишно момченце - потно и кашлящо ужасно, съответно моите се залепиха за него, защото се гонеха с голямата му сестричка, та колкото и да обяснявах (накрая даже виках  Embarassed), обикаляха целия супермаркет с кашлящата си компания. Резултатът не закъсня още вчера - малката се събуждаше от суха кашлица, а тази нощ вече и влажна, раздираща кашлица+сополки. Много ме е яд, че не бях по-настоятелна и да си ги бях напъхала хлапетата в пазарската количка. Сега нямаше да се чудя на кой лекар да ги водя...
Само преди 3 седмици бяха болни и тримата, с една суха кашлица само и им мина за 4 дена само със сиропче - Требон N.
Ами ако ходеха и на ДГ? Ами трябваше постоянно да са болни...пфууууууууу...

Константин не иска да тренира  Rolling Eyes Искал само да гледа...Не го заведох, за да не се чуства под натиск. Татко им идва след 2 дена, надявам се той да му въздейства. Снощи го навивах малкия, че Джорджи догодина ще ходи на градина и ако има момчета, които я нападат, тя ще казва "Ти знаеш ли, че брат ми знае Тае Куон До? Ще те набие ако ме закачаш"  Laughing И Костаки ухилен до уши, светят му очичките и се радва, подскача на един крак и вика"Мамо, аз ще им правя една хватка, те ще литнат във въздуха и ще се блъснат един в друг"  Joy  Joy  Joy Яко сме във филма след костенурките-нинджа  Joy  Joy  Joy

Ходихме на 28.11 на Disney on Ice - невероятен спектакъл на лед с героите на Дисни!!! Всички от клуба на Мики Маус, Феноменалните, Бъз, Стич, Снежанка....Щом обработя снимките, ще пусна и ще разкажа по-подробно  Peace

Хубав ден, отивам на "док(т)ора" (Джиа)  Wink

# 648
  • София, България
Ехо, неделно добро утро Simple Smile

Не знам дали сте пазарували от тези сайтове с отстъпките (мисля че в България са 4-5 вече), но в работата веднъж си поръчахме обяд и останахме много доволни, а последната им оферта е за дечковците.

Вижте в линка по-долу (жалко, че късно се сещам да ви я пусна, офертата е валидна само до довечера), но ако някой се включи преди това може да я разгледа.

http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/

Стефанийка, и аз обичам само белия сняг. Аз "карам" ски от около 10-тина години (откакто се запознах с Жоро всъщност), но миналата зима за пръв път ходихме в Алпите. Да ви кажа струваше си всичките години мъки да се науча дори само защото видях тая невероятна планина. Ако не караш никога няма да имаш повод да отидеш на такова място, и може би никога няма да видиш тая красота ... Ето едно албумче със снимчици от там:

http://www.facebook.com/album.php?aid=48208&id=1058455859&l=92f9fe02c8

# 649
CHESTIT,NIKULDEN,DA E JIVO I ZDRAVO IMETO NA VSICHKI,KOITO PRAZNUVAT!

# 650
Честито на празнувашите именяци, моряци и банкери Wink Здраве и пълни мрежи всякакви пожелавам !

# 651
Честито на празнувашите именяци, моряци и банкери Wink Здраве и пълни мрежи всякакви пожелавам !
Честито и от мен, живи и здрави!   bouquet

# 652
Честито и от мен на всички именници! Hug  bouquet

# 653
  • БГ
Ехооо, къде изчезнахте всички?   Hug  При нас все още е есен, няма зима, няма студ, не че ни е лошо, ама колкото и да украсявам не ми става по-коледно?!   newsm78

радос, чудесни снимки, искрено се забавлявах четейки написаното под тях!   Laughing  А Деян какво прави там? Гледах клипчето с участието му в Кой е по-по-най, голям сладур е!   Hug

Олимпия, как са слънчицата ти, отмина ли кашлицата?   Praynig

Тони, Краси, как е във Варна, украсиха ли центъра? На Никулден по телевизията дадоха репортаж от Бургас, ееех, чудесна елха, коледна украса, светлини, а при нас ... нищо, вече трета година едни и същи лампички в ужасно синьо!?!   Shocked  Искрено се надявам да се постараят още мъничко, та да ни е по-уютно, по-коледно, ето ви малко снимки от града:                             
http://www.facebook.com/album.php?aid=48208&id=1058455859&l=92f9fe02c8#!/album.php?aid=43406&id=100000590516353

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 16:39 от stefaniika

# 654
  • София, България
Наистина всички изчезнаха Simple Smile

Ако са ви харесали снимките от Алпите, ето и другия албум (тук сме в един от най-големите курорти във Франция - Вал Туран) ... Не вярвах, че може да е по-красиво от нашия си курорт (Вал Сени), но беше

http://www.facebook.com/album.php?aid=49169&id=1058455859&l=9e53d52346

Мами от София, ще ходите ли в неделя, на коледното детско парти на БГ мама. Аз мислех да заведа Деян, но не можах да разбера как става номера със записването и дали има още места. Ако не там, мисля да го заведа в някакъв нов търговски център (Galaxy Trade center) на безплатен куклен театър.

http://www.galaxytradecenter.com/

Ааа, и още нещо се сетих, ако се чудите кое филмче да изтеглите за децата, ние от няколко дни сме в Бетовен серия (за щастие има 6 филма) и Деян много им се кефи Simple Smile

# 655
Момичета ние се върнахме от София, ей тук можете да ивдите клипче на ансамбъла ни, дано ви хареса.
http://www.youtube.com/watch?v=TcPjrD731sE

# 656
Здравейте, милички  Hug

По-късно ще разгледам всички снимки, към които има линкове!

Сега да изклюкаря за нашата Harmony Broken - една талантлива мама-фотографка, известна като Дамаянти тук във форума, описва нашата "колежка"  Laughing http://damayantiart.blogspot.com/2010/12/blog-post.html
Само мога да се ядосвам, че нямах време тази година да я видя в Софето и да пообщуваме!

Ще се включа щом приспа малките  Peace

# 657
Сега да изклюкаря за нашата Harmony Broken - една талантлива мама-фотографка, известна като Дамаянти тук във форума, описва нашата "колежка"  Laughing http://damayantiart.blogspot.com/2010/12/blog-post.html
Страхотно  Heart Eyes

# 658
Засрамихте ме .... и тя и вие  Embarassed

# 659
  • София
Сега да изклюкаря за нашата Harmony Broken - една талантлива мама-фотографка, известна като Дамаянти тук във форума, описва нашата "колежка"  Laughing http://damayantiart.blogspot.com/2010/12/blog-post.html
Страхотно  Heart Eyes
smile3501 Много хубави думи за хубав човек!!! Снимките са разкошни, Марги много хубаво семейство сте  Heart Eyes!

Краси, голям напредък имат момичетата, супер синхрон Grinning Не мога да различа Криси, но ансамбъла го чака светло бъдеще, да знайш!

Радост, страхотни снимки  bouquet И нашите курорти са много красиви, но бих карала там заради безкрайно дългите писти...

На детския купон беше хубаво, всичките деца влезнаха, нямаше чакащи отвън. Дядо Коледа раздаваше подаръци, които бяха изтеглени с томбола, което не беше много редно, доста деца останаха без подарък. Иначе всичко друго беше супер организирано, имаше музика, игри и т.н.
На форумския купон в събота беше мнооого якооо  Mr. Green Заболяха ме краката от танци и хора.

Общи условия

Активация на акаунт