ФЕВРУАРИ 2006

• 43 084
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София, България
И малко спам ... Как да си сложа снимка в профила ... иска ми уеб адрес, давам му един от фейсбука - не го иска. Не мога ли директно от компютъра да си кача снимта?

# 631
Не мога ли директно от компютъра да си кача снимта?
Не може Simple Smile
Качи в снимка.бг , после взимаш линка и го пействаш Peace Що да не приема ФБ, аз не съм имала проблеми до сега...

# 632
  • София
Атракшън, взехте ли аквадудъла? И аз днес следобед се разходих до Хипото, нямаше много хора, което ме учуди,  и взех още някои подаръчета за градината и за малката...тая година мисля да не ходя повече в този магазин  Naughty Crazy

Така като гледам аквадудъл групата расте  Laughing

Оле, много хубава находка. Аз обаче нямам ел.книга, но за който има е супер  Peace

# 633
Здравейте!
Гледам обсъждате подаръците аз досега съм купила Нърф, това са едни пушки, плейдох сладоледена къща и един куклен театър със Снежанка и седемте джуджета, обаче последното го видяха, ей много хитри са станали, не знам къде ще крия подаръците тая година.  Wink
Стефи честито викчученца, голяма радост е с тях, обаче като почнат да излизат от колибката и да цъкат навсякъде не мога да ги търпя и бързо, бързо ги разкарах, оставихме си едно, децата го кръстиха Сара и му сложиха нашийник, сега го разхождат, щото с майката не могат да се справят.  Mr. Green
Каката ни се готви за състезание на 12 декември в София. Голяма треска я тресе, че и нас покрай нея  Laughing
Хармони и ние вече имаме поръчки за РД, щото казах, че иначе трябва да направим магазин за играчки.
Честно казано хич не ми остава време да чета на Мони приказки  Embarassed а те с кака му ходят до библиотеката и си взимат разни книжки за четене, но за жалост не успяваме да ги прочетем целите  Embarassed важното е, че имат желание децата. Момчил не знае нито една песен цяла, обаче за сметка на това може да разкаже за какво става въпрос във всяка една, какво да се прави, направо е минал на преразказ с елементи на разсъждения  Embarassed иначе с компа е много в час, сам си влиза в нета сам си намира игрите и си ги избира, при нас наказанието е все лишаване от комп за няколко дни и то детето си ги брои и като му свършат идва с отчет, кога са минала и, че вече може да играе.
Чао за сега от мен!   bouquet

# 634
Здравейте, мами!

Вчера водихме Ивана на "Кой е по-по-най" и ето това е резултата:

# 635
Ауу,Слънчо, браво! Много е красива  Flutter Че и първо място  Peace Кога да я гледаме?

# 636
Здравейте мами   bouquet,
Слънчо голяма сладурана е станала Ивана  Crazy честито, да , кога да я гледаме  Peace,
за книжки почти всяка вечер четем ,от училище Боби го водят всяка сряда на библиотека и си имаме разнообразие, другото което е той разказва на Коки приказките по картинки , много са забавни да ги наблйдаваш,
 имаме сняг ,вчера така красиво валя на големи парцали, страхотна зимна приказка, децата много се радваха, нещо Боби не се чувства добре и днес е у дома, тази година ще сме скромни с подаръците Tired,
Атракция много ги тача тези играчки , тук много ги ценят, особено дървените, които повечето са произведени в България  Thinking,
 това е лек и спорен ден Hug

# 637
  • БГ
Ехааа, Slyn4o, поздравления!!!    bouquet  Браво на Ивана, ще чакаме с нетърпение предаването!!!   Peace

botzi, и ние сме в очакване на снега, но прогнозите, поне за тази седмица, са за дъжд?! Марти постоянно пита кога ще завали сняг, обещали сме му ски-ваканция и той си я търси като наследство!   hahaha

krasykm06, и ние едва ли ще задържим всички кученца, но докато поотраснат и им намерим дом, ще си ги гледаме. Ще стискаме палци на Криси за отлично класиране на състезанието!!!   Peace

Олимпия, чудесна находка, благодаря!   Hug  Браво на дечицата ти, явно много внимават и си ценят играчките, при нас засега Марти чупи играчки, даже напоследък нарочно?!?    Shocked  Ето пример от снощи: взима една количка и я "паркира" близо до проходилката, в която е Калин. Внимателно я донаглася, така че проходилката задължително да мине върху нея, количката беше кабрио и предното стъкло вече го няма!!!  Rolling Eyes  Как е времето при вас?

Писмо до дядо Коледа все още не сме написали и до ден-два ще реша дали да не приложа метода на harmony_broken - писмо от дядо Коледа!!!   Thinking

# 638
  • София, България
Ей, Слънчо, супер, много е сладка принцесата, кажи наистина кога да я гледаме, че ние някои съботи пропускаме. Иначе и ние водихме Деян, но не спечели нищо (при все че и конкуренцията не беше особено голяма) ... Пя "На Варна морето, сините вълни ...", може да сте го гледали, даваха го преди две три седмици Simple Smile

И ние ходихме в Хипото когато беше намалението ... или бяха изпокрили нещата, или не знам ... нищо не можах да харесам (търсех обувки, но нямаше никакви)

Атракция, мерси, сега пак ще пробвам с линк от фейса Simple Smile

А, и още нещо се сетих - едно куче нападна детето днес на една катерушка, уж нашега отначало, но нашия се уплаши и се затича и кучето му скочи на гърба и го събори на земята. Веднага изтичах и го гушнах, но то продължи да скача около мен и да се опита да докопа крачетата на детето ... А собственичката му безуспешно обикаляше около нас и се опитваше да го хване ... За щастие нямаше други поражения, освен скъсан анцунг и това, че детето много се уплаши ... Дано не добие някакъв страх от кучета ...  newsm78

П.П. Много съм зле явно, уж успях да сложа снимка, а сега не само че снимката я няма, а и звездичката ми изчезна ... Явно с линкове от фейсбук не става, защото казва, че не отговарят на размерите ...

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 23:04 от радос

# 639
Мале, Радос, направо се ужасих от случката с кучето  Shocked Пак добре си запазила самообладание, аз да съм се побъркала от ужас  #Cussing out Не разбрах Деян избрали ли са го да участва, ако са го избрали кажи точната дата, за да го гледам в нета. Вярно че при момчетата конкуренцията не е чак толкова голяма, но при момичетата е безмилостно жестока  Confused При нас имаше около 15 момчета и 50 момичета  #Crazy

Ивана ще я дават на 05.02.2011г, но дотогава има много време, така че пак ще ви подсетя  Simple Smile

И ние ходихме до Хипото и и аз като Еликс се учудих, че няма хора. Ние бяхме и с двете деца и нищо не можах да разгледам, но все пак взехме някои неща  - намалението си струваше определено  Peace

# 640
  • София, България
Слънчо, то кучето не беше голямо, аз първоначално наистина си помислих, че само си играе, обаче като скочи отгоре му, и взе да ръмжи ...  Shocked

Избраха го Деян (те бяха само 5 момчета и всичките ги избраха), но го оставиха за накрая, и той се изнерви, и забрави песента (тя не че е голяма песен, но той и не можа да я изпее както трябва). Предаването е от 13.11.2010 г. ние сме на 42-та минута.

# 641
Slyn4o  Hug, веднага, веднага, веднагаааааааа още снимки на Ивана с тази рокля!!! Като приказна фея е!!! По поръчка ли я шихте, хайде, покажи я  Wink С какво се представи - песничка или стихче? Притесняваше ли се?

радос  Hug, настръхнах от разказа за кучето! Моите много обичат животните, но подхождат с голяма предпазливост към тях. Хем искат да галят кучета и котки, хем им треперят ръчичките да не ги хапнат или одраскат  Laughing
Някой ден като (по-точно ако  Mr. Green) живеем в по-голяма къща и с по-голям двор, ще вземем куче, въпреки алергиите на мъжа ми. Той и без това липсва по много време, ще държим кучето навън в къщурка, и без това не падат Т никога под 10 градуса.

Марти постоянно пита кога ще завали сняг, обещали сме му ски-ваканция и той си я търси като наследство!   
.....
Как е времето при вас?

Стефи  Hug, при нас е 24 до 26 градуса, децата играят на двора по тениски още  Sunglasses Само за един ден беше облачно и ветровито, на другия ден още от сутринта слънцето запече пак.
Кажи ми сега за ски-ваканцията - аз като любител на топлото време нямам идея как да облека децата на ски-пистата  Embarassed Купихме им цели ски-екипи на Decathlon, ски-ръкавици, обаче още не сме взели апрески (ако някой знае къде има в София, драснете 2реда, моля) Не знам и как да са облечени отдолу, за да не се изпотят... Embarassed  Ще ходим на 2 часа път от Атина в някакъв курорт, за да видят сняг, горките  Laughing Искат да направим снежен човек, постоянно питат кога ще вали сняг  Rolling Eyes Ама тук вали веднъж на 4-5 години и то само за ден-два...Лелеееееее, сега се замислих, че и аз трябва да се опаковам, за да не ми затракат зъбите  Rolling Eyes Оф, мразя студаааааааааа!

Краси  Hug, стискаме палци за състезанието на красивата ти щерка, с медали и самочувствие да се завърне във Варна  Hug

Като спомена датата 12.12 - тогава е коледният базар на Бг-мамма и ако не се е променило нещо инфото - има и детски карнавал тогава, пак от Бг-мамма  Peace Софиянки, ще ходите ли?

Константин днес ще направи първата си тренировка по Тае Кwon Do, много съм развълнувана. Вчера гледахме как тренират другите деца, днес ще вземе участие (надявам се). Треньорът каза, че за да напредва добре детето в този спорт, е хубаво да ходи 3-4 пъти седмично. Добре, че е на 10минути път с колата от нас!
С плуването за съжаление няма да стане, защото басейнът е открит, но не се топли достатъчно. След 15.12 дават застудяване и няма смисъл да взимам карта. Месец март ще ги водя и двамата, тъкмо Джиа ще има навършени 3годинки, за да я вземат и нея сама в басейна, без мен. Лелееееееее, как лети времето - още малко, и ще имам деца на 3, 5 и 18 години !!!!!!!!!!!!!!!!!

# 642
Избраха го Деян (те бяха само 5 момчета и всичките ги избраха), но го оставиха за накрая, и той се изнерви, и забрави песента (тя не че е голяма песен, но той и не можа да я изпее както трябва). Предаването е от 13.11.2010 г. ние сме на 42-та минута.

Мале, какъв сладур е Деян  Heart Eyes И теб те видях  Wink Не мога да повярвам, че е имало толкова малко деца тогава  Shocked Мислех, че винаги е лудница  Confused То всъщност кога са били записите?

Slyn4o  Hug, веднага, веднага, веднагаааааааа още снимки на Ивана с тази рокля!!! Като приказна фея е!!! По поръчка ли я шихте, хайде, покажи я  Wink С какво се представи - песничка или стихче? Притесняваше ли се?

Оли
, роклята на Ивана я купувахме за последния й Рожден ден, не е по поръчка. Тя много си пада по такива принцески неща и беше голям мерак за тази рокля.
Ивана си е родена за сцена! На всички тържества в градината винаги е била главната героиня и винаги тя ги е откривала.Въобще не й пукаше, дори не мога да кажа, че в началото осъзнаваше какво се е случило. Но аз много й говорих, защото исках да осъзнае, че е победителка и че това е голямо постижение! Пя една песен, която научи в градината преди 1 година, но много си я харесва. Преди предаването Къци Вапцаров минаваше през всяко дете и го караше да изпълни малко от това, което е подготвило за казва или пее. После се връщаше и казваше кои е харесал. Единствено Ивана, като я чу как пее, я избра от раз. Всички други деца се налагаше да ги кара да почват втори път, за да говорят по-силно, а Ивана направо счупи микрофона като викна  ooooh!
Във фейса съм качила още няколко снимки и там я има и в цял ръст  Peace

# 643
  • София, България
Слънчо, чакаме с нетърпение изявата Simple Smile Наистина ни подсети, че до февруари има много време. Нашия запис беше в края на септември и ни казаха, че ще го дават на 16.10. Не знам по каква причина го дадоха чак на 13.11. Иначе момченцата бяха малко, момиченца имаше доста.

Оле, апрески има почти във всички магазини за обувки (включително и в Хиполенд) Но според мен може и с обикновени ботуши да ходите (стига да не пропускат). Ще ги записвате ли на ски училище или само ще шляпате в снега? Нашия изкара миналата зима един курс (една седмица) ски училище - целодневно. Сутрин ги качват, вечер ги връщат. Тази година пак ще го запишем. Иначе под грейките не ги навличай много, че се потят. Чорпогащник отдолу (според мен няма нужда да е термо) и отгоре - тениска с късо ръкавче и пуловер.

# 644
Привет от снега и студа  cold
замръзнахме , температурите са -6 през деня , но децата адски се радват ,постоянно искат да си играят на вън и да правят ангелчета в снега,снощи в училището на Боби дойде дядо Коледа и помощник джуджетата му, те пристигнаха с велосипед ,а той с кадилак, много вълнуващо пяха, танцуваха, подаръци, сладки и игри на двора,незнам как не премръзнаха Rolling Eyes, но си струваше премеждието, много ги забавляват по всички параграфи,
Слънчо ще кажа само  smile3501 на Ивана , харесвам по отворените деца , може да е бъдеща световнно известна звезда Hug Wink,
Оли как мина тренировката на Костаки, Боби мислим да го запише на джудо  Rolling Eyes, той иска футбол ,но тук ги вземат към 5 5и половина год. та да видим как ще се споразумеем Thinking,
Стефи скоро си мисля ,че снега ще дойде и в България Peace, като гледам прогнозите Flutter, това да научим децата да карат ски много ми се нрави, ама ние с мъжо сме инвалиди в тази област, трябва да се прежалим в тяхно име ooooh!,
лек ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт