ФЕВРУАРИ 2006

• 43 087
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Последнох купувах ЛОК на 13 или 14 лв , глистера май на 8,  но това преди 2 г. - просто купих доста.

# 616
ЛОК-а струва 14.70лв и няма как да сте го вземали по евтино,както и пастата  12.30лв голямата обаче. Това са цените с 30% отстъпка и ако се отиде намясто,където се пазари цената идва малко надолу заради пътя.А като влезе при нас наистина мисля,че цените ще са по ниски. Аз давам от година и половина детските мултивитамини и витС,чесъна на Чечо и съм много доволна,защото предната зима изобщо не ми е боледувал.Разминавали сме се само със сополи и кашлица...... Laughing Я аз да питам,защо сега не си подновите покупките от там щом наистина сте били доволни?  Laughing

# 617
Аз бих. Както казах, цените са ми стари и понеже наоколо нямам представител постоянен- като набарам някой, че ще зарежда - поръчвам повече неща накуп. Например бях заредила 4 Глистера и тъй от всичко дето ползвам - по няколко. Имам още от някои продукти. Редувам Глистера с друга паста- например, а ЛОК ползвам за основното почистване. Ежедневното ми е с Доместос и Меглио Simple Smile

Не знам как са откъм перилни препарати.

Извинете за офф-топика.

# 618
  • София
И аз бих си купувала, но нямам представител наблизо, даже мислех че са изчезнали тотално  Laughing Не знам и какви нови продукти има вече...
Тони, ти на какво ниво си в с-мата?

# 619
  • БГ
Бреййй, не е за вярване, темата живнала!!!   Peace   Браво на нас!!!   Hug

Тони, и ние ползваме продуктите на Амуей от незнам си колко години, свеки беше дистрибутор и в къщи здраво се зареждаше, даже в банята все още имам две туби - ЛОК и препарат за килими. От пастата и четките за зъби също бяхме много доволни. Успех в бизнеса!   Peace

elix,   Hug  пее той, постоянно и навсякъде, не само под душа, нещо много насериозно се е взел!   Laughing  Как са твоите принцески?   Heart Eyes

Краси, и ние се сдобихме с малки кученца!   Laughing  В петък, на 19-ти, Хера, кучето на вилата, при свеки, се е окучило, но все още незнаем колко на брой са малките?! Вашите как са?

Цитат
Миналата година някой приложи този метод, а имаше ли ефект. Моля да сподели!

Мисля, че Слънчо беше споделила за лишаване на Ивана от коледни подаръци?!   newsm78  Моля, да бъда извинена, ако бъркам!   Peace

botzi, много интересна традиция за слагането на подаръци в обувките!   Peace

# 620
  • София
elix,   Hug  пее той, постоянно и навсякъде, не само под душа, нещо много насериозно се е взел!   

Ох, и Рая пее навсякъде. Под душа не пее, но като отиде до  [smilie=smile3550.gif и пее с пълен глас. Вечер я оставям в кревата й уж да заспива /това в случай, че баща й не я изпревари да спи в нейната стая/ а тя си пее. Всеки четвъртък ходи тук в читалището на пеене. Ще имат концерт за Коледа и от сега се пазари да ходя заедно с Георги да я гледаме.

За лишаването от подарък за Коледа май Слънчо /и аз мисля, че беше тя/ писа, че нямало ефект.

Аз пък хич не знам за какви препарати си говорите  Whistling

# 621
Здравейте   bouquet

Еликс, благодаря за идеите - ще се възползвам. Аз нали не давам да се гледа телевизия от децата и виж как изоставаме с новостите  Embarassed  Wink Това рисучащото човече, обаче, сме го меркали и Ивана се пазареше за него  Confused Само се чудя дали да не си ги поръчам по нета  newsm78 Ти сравнявала ли си като цени дали има разлика?

Цитат
Миналата година някой приложи този метод, а имаше ли ефект. Моля да сподели!

Мисля, че Слънчо беше споделила за лишаване на Ивана от коледни подаръци?!   newsm78  Моля, да бъда извинена, ако бъркам!   Peace

Не бъркаш, не бъркаш, аз бях  Embarassed За голям ефект, не мога да кажа, че е имало, но въпреки това, не пропусках удобен случай да й натяквам на Ивана, че виждаш ли като не е слушала, как не е имало подарък за нея. Тя го осъзнаваше, но промяна в поведението й нямаше, а то това беше целта. Слава богу, вече не като че ли порастна и определено се държи по-добре. А и Мелита порастна и може би вече я чувства равноправна и от там нещата задобряха. Пу-пу, на мама големите момичета  Flutter

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 17:31 от Slyn4o

# 622

Значи взех Аквадудъл книжка - това е книжка със специално писало което е с вода. Има го и във формата на "чаршаф", но аз взех книжка. Може и в колата да си рисува и не цапа  Peace

Ето такава е нашата-  
Сподели цени, магазини...aз всичко,което открих е над 50лв. Толкова пари за играчка и то за Божидар не давам-всичко троши,съсипва,не пази...А за дребен нямам никаква идея.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 18:50 от Atrakcia

# 623
  • София
Атракция, магазина е Хиполенд, цената на книжката беше 32 лв.
Вижте-  http://hippoland.net/crazyfriday.pdf  в петък ще има голяяямо намаление, така че офертата не е за изпускане  Crazy  Аз може пак да намина, да взема нещо и за градината  Thinking

Слънчо, в сайтове не съм проверявала и не съм сравнявала цените.

В Плевен не виждам да има такъв магазин обаче  Rolling Eyes

# 624
Аз написах Писмо от Дядо Коледа до Сашо. Да видим как ще подйства. Но като го гледам никак. Гледа рекламите по ТВ и вика"...... като мине Коледа за РД ми купи това... и това ...". Коледата не я отразява хич. Друга седмица слагам украсата, та се надявам да му напомня Simple Smile.

Да ви попитам - извън детската занимавате ли децата си с нещо у дома- тетрадки, учебници, помагала? Покрай Сашовия престой у дома цял месец, една приятелка се сети и донесе учебника му от детската да не изпуска много. Отчаях се. Уж се води една от най-добрите системи за ДГ (на изд. Изкуство), а толкова странно поставени условия и така зле подбрани текстове и задачи не очаквах. Та се питам как преоцедирате, че май ще развия комплекс за невсеотдаен родител по тази тема.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 20:27 от harmony_broken

# 625
  • БГ
Atrakcia, аз ще поръчвам оттук:  http://www.kidsworld.bg/catalog/viewProduct/item:aqua-doodle-dys … vane-za-pyt-70977  Не съм го правила досега, ако някой вече е, нека сподели!   Peace

elix, идеята е чудесна, но не ми се мисли колко хора ще решат да се възползват и каква лудница ще настане в магазина?!   newsm78

Аз вчера имах неблагоразумието да отворя новият каталог на Метро пред Марти иии ... очите му станаха като понички!   #Crazy  Милото, направо незнаеше кое по-напред да си избере!   hahaha

harmony_broken, и аз не съм доволна от градинските помагала!   Naughty  Марти всеки ден мъкне по някой парцалив лист, с елементарни рисунки и условия за свързване на елементи или изброяване, оцветяване. Отдавна купуваме сп. Бърборино и да си призная в него откривам много по-интересни неща за правене от тези в градинските помагала! Имаме и пълен комплект учебници за І-ви клас, любима му е математиката - брои, пише и какво ли още не в нея.

И като заговорих за списания, някой има ли преки наблюдения за детския вариант на сп. National Geographic, добро ли е, става ли за нашите деца, мисля да направя абонамент за догодина, защото Марти проявява голям интерес към животни, природа и т.н.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 10:21 от stefaniika

# 626
Здравейте  Hug
Голямо писане сте му изписали  Laughing

По разискваните теми - за моите слънца ще има само по една играчка от Дядо Коледа, ама на какви цени  Tired
Константин иска замъка на Плеймобил и 3!!! дракона. Джорджиа иска къщата на Снежанка и седемте джуджета. Джулиана иска мобилен телефон (въпреки че хич не заслужава, а и един й откраднаха, един счупи тази година).

Като нещо ме ядосват, което е рядко, им казвам, че джуджетата на Дядо Коледа стоят горе на комина и слушат какво правят децата, пишат в тефтера и после го дават на добрия старец  Mr. Green Малката постоянно си навира главата в камината и вика: "Дядо Коледа, дудета (джуджета), аз много слушам!!! Икам къщата на Хионати (Снежанка на гръцки)!"  Joy
При нас единственият проблем е късното лягане. Все не могат да се наиграят тези деца, бре  Laughing "Още малко, мамо, още малко..." Но пък си играят страхотно, невероятна фантазия и диалози, след това прибират играчките си - нямат нито една счупена!!!
Като не искат да си легнат - казвам, че на децата, които слушат малко, Дядо Коледа носи малки подаръци  Laughing, тези, които слушат много - получават големи подаръци. Засега работи  Mr. Green

За домашно обучение и забавление купувам от книжарницата книжки за предучилищна - много съм доволна! Имаме и книжки "365 занимания за деца в предучилищна възраст", на всяка страничка има различни задачки - лабиринти, точки за съединяване, заграждане на определен брой предмети...Всичко е обяснено в едно изречение, което го карам да прочете сам  Peace

Тони  Hug, разкажи малко повече за фирмата и продуктите, може да ме "зарибиш"  Laughing

# 627
Реших за Свиле да е това http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.6794.
В Хиполенд видях едно като дъска аквадудъл - помолила съм сестра ми да идат утре, ако му смъкнат 25% ще дойде под 30лв.
Иначе-омнитрикс (има 2, не им обръща внимание, но му трябва новия модел), цяла колекция фигурки бен 10  Crazy ,има ги почти всичките, но иска ли, иска...Та нямам цялостна яснота колко ще са подаръците за Божидар.

Да ви попитам - извън детската занимавате ли децата си с нещо у дома- тетрадки, учебници, помагала? Покрай Сашовия престой у дома цял месец, една приятелка се сети и донесе учебника му от детската да не изпуска много. Отчаях се. Уж се води една от най-добрите системи за ДГ (на изд. Изкуство), а толкова странно поставени условия и така зле подбрани текстове и задачи не очаквах. Та се питам как преоцедирате, че май ще развия комплекс за невсеотдаен родител по тази тема.[/b]
И при Бужи е на Изкуство. Аз нямам възможност да се занимавам много с него, Свилен не ми позволява. Иначе има 1 камара книжки за букви,цифри...четем приказки,детски енциклопедии, но това ако му отдели Свилен от моето внимание. Много ми е съвестно, но това е положението.

# 628
Бързам да споделя една ценна находка:
http://biblioteka.biberonbg.com/klasika/

# 629
  • София, България
Привет, привет и от нас, както беше писала Оли по-нагоре .... защо не си легнах ... Simple Smile

И ние написахме писмото до Дядо Коледа - колко е бил послушен и как обича всички и иска: метро (влак), влекач, един самолет, плуваща акула, кола и Франкенщайн ... Написахме го, но не сме го пуснали още и всеки ден ме врънка. И аз не му пускам детските канали и ние също изоставаме от новостите в играчкостроенето.

Оли, много ви е хубаво леглото, и столчетата също Simple Smile Ще потърся тая книга 365 занимания за деца, но не знам дали ще му привлече интереса. Напоследък обича много да играем на "Не се сърди човече" и други такива игри със зарчета

И като заговорих за списания, някой има ли преки наблюдения за детския вариант на сп. National Geographic, добро ли е, става ли за нашите деца, мисля да направя абонамент за догодина, защото Марти проявява голям интерес към животни, природа и т.н.

Аз съм го купувала преди време, но мисля, че още са малки за него, може би като почнат сами да четат ще е по-подходящо. Купи първо един два броя, ако му е интересно тогава се абонирайте.

Общи условия

Активация на акаунт