ФЕВРУАРИ 2006

• 43 101
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Охоо, привет Слънчо Hug

Ами ако гледате картун-а и по-специално рекламите, подаръците са набелязани оттам  Crazy
Значи взех Аквадудъл книжка - това е книжка със специално писало което е с вода. Има го и във формата на "чаршаф", но аз взех книжка. Може и в колата да си рисува и не цапа  Peace

Ето такава е нашата- 

Също така взех и една фабрика за сандвичи Funky Sandwich Maker

А и една буболечка, която е с батерии и сама рисува с флумастери   - Дудъл Дейзи  Laughing

Лунни пясъци недей да купуваш, ако все още не си купила де, много цапа и е подходящ за външна употреба.

За малката съм взела разни бебешки играчки, едно ходещо куче с мелодии  и една книжка с различни екстри.

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 01:39 от elix

# 601
Що ми трябваше да отварям форОма, ами не си легнах со кротце, со благо  Crazy
ЕЛИИИИИИИИИКС, откъде ги купуваш тези играчки, луднах направо  Laughing
Тъкмо днес си казвах:"От Дядо Коледа само по 1 подарък и край, никакви играчки повече!" Имат толкова много, че вече не се събират в стаята за игра и започнахме да пълним килера  Rolling Eyes Но пък си ги пазят, нямат нищо счупено или със загубени части - след всяка игра си ги събират в кутиите  Peace
Сега ще сънувам фабрики за сандвичи...и огладнях да му се не види...

# 602
  • София
Оле, от Хиполенд ги купих, там от пиле мляко само няма  Mr. Green
А освен формичките за сандвичи има и формички за бисквити

# 603
     bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НИНЧЕ   bouquet
  bouquetМНОГО , МНОГО ЗДРАВЕ И СПОКОЙСТВИЕ, НЕПРЕСЪХВАЩА РАДОСТ И КЪСМЕТ, САМО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ У ДОМА!!!    bouquet

# 604
Ох ,ние толкова поръчки имаме за дядо Мраз , че главата ми  #Crazy #Crazy, но сме си набелязали робот на Бъз от игра на играчките, лего Полицейско управление (последно Боби изяви желание да става полицай с мотор),обича пластелините Плеидо и т.н, за Коки лего Сафари и конструктор с големи форми на  тухли ,прозорчета ,дръвчета,животни, не мога да качвам сники за да ви ги покажа, но тук изчакваме намаленията , коита са драстични след 10 декември, сега имат празник Санта Клааус (тук Шварца пиц по точно празник на помощник джуджето) слагат се подаръци в обувките на децата на 4 и 5 декември сутринта) голям фалит за семейните финанси!
Ели и ние имаме книжката ,Коки си рисува, много е готина, bowuu
Атракция не ти завиждам ,това са най-отвратителните същества ,които са създадени!!
тук днес поне не вали отиваме на разходка весел ден Hug

# 605
ЧРД, Нинка! Здраве, щастие и всичко най-...!

# 606
  • София
Привет и от нас!

Нинче - честит рожден ден и от мен! Желая ти най - вече здраве за теб и семейството!

Дано Лъчко бързо израсте проблема. И успех на Ники в начинанието. Пратих ти покана във фейсбука. Веднага те познах по снимката  Mr. Green

Аз подаръци още не съм мислила какви да са. И Рая се заглежда по рекламите,особено на куклите - бебета, че няма да получи нищо такова. Нашите й подариха много сладко бебе, като се роди Гого, а ние за именния ден й подарихме кошара за него. Естествено, веднага заряза другото си кукла - бебе, което разнасяше къде ли не и спеше при нея. Нямам намерение да купувам ново. Тук близо до нас ще откриват Джъмбо много скоро, и мисля да й харесам нещо от там. За подарък за детската градина още не знам какво ще иска. Те там в началото на декември пишат писмо до Дядо Коледа и после госпожите изнасят списъка на таблото - за наше улеснение.

Атракция  Sick лелее, само при мисълта за влечуго и ме втриса. Камо ли да ми е в къщата.

Оли - много са хубави столчетата. Рая така и не свикна да се вози в столче. То нейното сега е в едни приятели, а седалка не мислим да купуваме. Виж, Георги за сега го возим в кошницата, а после смятам да си свикне в стола. Ама много тясно става на задната седалка така. Нищо че колата ни е фолксваген пасат.

БоциHug Хич не ви е лесно там. Дано бързо се адаптирате.

# 607
Blagodarq vi mameta za hubavite pojelaniq,da vi se vrashtat na vsichki vas!  bouquet
Celiqt den na moq RD bqh na rabota(14 chasa),zatova dnes shte si go praznuvame skromno vav vkashti,no pak tam na rabotata poneje sabota i nedelq imame mnogo balgari,vsichki me pozdraqvahq,taka,che pak usetih malko ot RD smesen s mnogo rabota....kakvo da pravq,takav e jivota tuk...
Blagodarq vi ot sarce!
Pozdravi i do skoro Heart Eyes

# 608
  • БГ
Нинче, честит рожден ден и от мен!!!     bouquet   Бъди здрава и много щастлива, обичана и уважавана от семейството и приятели!!!      bouquet

Ние този уикенд си бяхме в Пловдив, времето беше чудесно и не се спряхме, то не бяха разходки, то не бяха покупки, в момента има доста намаления иии ... малко се улях!   Embarassed 

Подаръците и ние сме набелязали, макар писмото до дядо Коледа все още да е проект, може би тези дни ще седнем и сериозно ще го напишем, дано да няма изненади!   Praynig  И аз като elix купих някои неща още миналия месец - два конструктора за Марти - полицейски и пожарникарски, не са на лего, ами някакъв негов аналог. Марти иска още робот трансформер, който става обаче точно на хамър, намерих го в един сайт и май ще го поръчвам, че нещо не го срещам по магазините, иска още една количка волво, незнам вече коя по ред,  За Калин мисля да взема една количка за яздене и нещо компактно занимателно, по възможност не музикално, с формички и дупки за налучкване и т.н. Дъската с воден фулмастер и мен ме впечатли, може пък и нея да добавя?!   Thinking

Atrakcia, не се поддавай, животното си е голяма отговорност, все едно да си имате още едно момченце в къщи!   Laughing 

# 609
Привет Simple Smile

Честит Рожден ден и от мен !

У нас Сашо е много скромен тази година (иска само дракон в метално яйце), но предвид липсата на послушание може и нищо да не донесе. Но и аз се олях след операцията и през ден ново нещо.

Миналата година някой приложи този метод, а имаше ли ефект. Моля да сподели!

Наказан е за неопределено време без разни неща.... детски, комп, игра с деца .... безславно обаче. Подхожда с репликата "като ми мине периодът без..... искам....."

Сашо се е възстановил вече,а ние сме се хванали със задачи разни. Ще поремонтираме един инвестиционен имот и ще го пускаме да си подпомогнем бюджета, та днес тичахме по мебелни магазини за техника, плочки Simple Smile

Оли, чудесни, столчета, ние минахме само на седалка, а и аз съм до него - не съм шофьор , уви и съм безрефлексна. 

Атракция, да ви имам желанието..... бляк.

Калинката сме я нарочили за снахата за РД, Сашо я хареса, но не за него - той си пада по анимационните герои, роботи, трансформъри и всякакви щуротии.

# 610
Привет и от мен! Hug
Не съм писала от цяла вечност,но ви чета редовно. По ми е лесно във фейса да пиша. Grinning Ние сме добре.Чечо ходи на градина. Все не слуша,непрекъснато философства,все иска той да командва.Ако не стане на неговото или събира юмруците и започва да те бие или имитира,че реве.Голям манипулатор е.Ама ако му мине номера... Смятам  да го записвам да тренира нещо в най скоро време зада си изразходва енергията.На лято съм замислила да започва с плуване... Виждам говорите вече за подаръците.Аз още не съм решила какво ще му вземаме.Той вече си даде поръчката,но като отида в магазина и видя цената тогава ще реша дали ще му я взема. И той е непрекъснато наказан даже и в момента.Забранила съм му филмчетата,подаръците,които му купуваме почти всеки ден и той не ги оценява...Ние също имаме столче за кола поне от две,три години и той си сяда на него....Ели,много ми хареса тази книжка и смятам да я потърся.
боци,бързо адаптиране на новото място Hug
нинче,Честито и от мен! Много здраве и щастие ти желая!  bouquet
Атракция,хич не ти трябва такова животно... така си мисля аз де.. Hug
Хармъни,супер,че Сашко се възстановява бързо...като чета и той е от кротките като Чечо  Laughing
Аз да кажа два реда и за себе си...нямаше ме шест дни бях в Киев и си изкарах чудесно.Бях сама без моите мъже по точно ходих на международен семинар на Амуей.Аз съм сто процента потребител на тази фирма и в последствие започнах да се занимавам и по обстойно.Ако някой му стане интересно мога да му обясня повече... Wink Снимков материал съм пуснала във фейса. Heart Eyes Добре засега толкова от мене ще се постарая да пиша по редовно.  Hug

# 611
ООО, аз съм фен отпреди 15 г , но нещо дистрибуторите из4езнаха.
Харесвам - Глистер и серията Лок най-много, както и един препарат за чаши - дроп нещо си. Спреят за петна беше супер преди, сега или вече не действа, или петната са ни леле-мале.

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 19:46 от harmony_broken

# 612
  • София
Нинче, ЧРД с малко закъснение, но с най-добри пожелания за здраве и семейно щастие!

Браво на Санди, че вече е забравил за операцията  Grinning А иначе с Чечо наистина си поделят първото място за "най-послушни" деца  Laughing
Дано имота бързо започне да ви връща вложеното!

Стефи, браво за шопинга  Flutter Как е бъдещия тенор, пее ли в банята  Laughing?

Тониии  Hug Изгуби се и ти. Шъ ви бия с тоя фейсбук ей, само ви разсейва  Mr. Green
Браво, че си си изкарала хубаво на почивката-семинар  Grinning
И аз бях преди мноого години представител на фирмата и ние ходихме по семинари, ходихме 100 пъти в Сърбия, Македония, Унгария... Хубави са им продуктите, но така и не стъпиха на българска земя, а имаше такива очаквания  Tired След като се видя, че нещо не вървят нещата и пак ще трябва да се ходи до склада в Унгария или Румъния , доста хора се отказаха, защото това допълнително оскъпяваше продуктите. Сега не знам как стоят нещата...

# 613
Хармъни,Ели,много се радвам,че сте ползвали продуктите.Те наистина са много хубави.Изобщо не са изчезнали представителите на фирмата.А от другата година проекта влиза у нас от март месец.Така,че ако все още имате интерес свиркайте.Да ви кажа,забелязвам,че софиянци слагат по високи цени,защото пазарят от друго място.... Laughing А относно спрея за петна перфектно маха петната все още. Wink Hug

# 614
  • София
Дано наистина най-накрая да стъпят и тук, това би трябвало да се отрази и на цените им  Rolling Eyes
Аз видях, че има продукти и в Мегашоп, не знам скъпи ли са или евтини.. ЛОК-а беше 17лв, това добре ли е като цена?

Общи условия

Активация на акаунт