Що да не приема ФБ, аз не съм имала проблеми до сега...

,
честито, да , кога да я гледаме
,
,
,
Браво на Ивана, ще чакаме с нетърпение предаването!!! 

Браво на дечицата ти, явно много внимават и си ценят играчките, при нас засега Марти чупи играчки, даже напоследък нарочно?!?

Не разбрах Деян избрали ли са го да участва, ако са го избрали кажи точната дата, за да го гледам в нета. Вярно че при момчетата конкуренцията не е чак толкова голяма, но при момичетата е безмилостно жестока 

, веднага, веднага, веднагаааааааа още снимки на Ивана с тази рокля!!! Като приказна фея е!!! По поръчка ли я шихте, хайде, покажи я
С какво се представи - песничка или стихче? Притесняваше ли се?
, настръхнах от разказа за кучето! Моите много обичат животните, но подхождат с голяма предпазливост към тях. Хем искат да галят кучета и котки, хем им треперят ръчичките да не ги хапнат или одраскат
, при нас е 24 до 26 градуса, децата играят на двора по тениски още
Само за един ден беше облачно и ветровито, на другия ден още от сутринта слънцето запече пак.
, стискаме палци за състезанието на красивата ти щерка, с медали и самочувствие да се завърне във Варна 
Софиянки, ще ходите ли?
И теб те видях
Не мога да повярвам, че е имало толкова малко деца тогава
, веднага, веднага, веднагаааааааа още снимки на Ивана с тази рокля!!! Като приказна фея е!!! По поръчка ли я шихте, хайде, покажи я
С какво се представи - песничка или стихче? Притесняваше ли се?

Наистина ни подсети, че до февруари има много време. Нашия запис беше в края на септември и ни казаха, че ще го дават на 16.10. Не знам по каква причина го дадоха чак на 13.11. Иначе момченцата бяха малко, момиченца имаше доста.
на Ивана , харесвам по отворените деца , може да е бъдеща световнно известна звезда
,
,
, като гледам прогнозите
, това да научим децата да карат ски много ми се нрави, ама ние с мъжо сме инвалиди в тази област, трябва да се прежалим в тяхно име
,
Препоръчани теми