Олимпия, пиратът е страхотен, но не видяхме балерината. Опртавяй се бързо, че и твоята не е лесна.
Дикси, Тротите са чудесни. Нинджите също ти ли ги прави? Рожденика има чудесна прическа, страхотен пич!
Момичета, всичките ви торти са чудесни, и дечицата изглеждат много щастливи!
Мама Нина, и при нас е така с капризите. Ако и другите не бяха отговорили така, щях да си помисля че е презадоволеност на Северна америка, но явно е харектерно за възрастта. маги има големи претенции какво да облича и все се пазари с мен. Тове не и харесвала, онова било грозно, а какво комбинации си избира, направо падам. накакви ярки цветове, които въобще не се съчетават. Ако Знаеш колко неща съм върнала, защото като ги купя и казвя че няма да ги носи. Е, отивам в магазина и ги връщам. Но мисля че след време им минава. Имам едно дънково сукманче от Бг, което купих миналата пролет, облече го само веднъж и не пойела повече. Днес за мое най-голямо учудване, реши да облече точно него и седя цчл ден без да го съблича

, няма да задълбавам имаме си рожденици хайде
Пиратът е много оригинален и тоалета, аксесоарите, кораба, а балеринката ми идва да я схрускам, много е сладка! За детският център просто си глътнах граматиката, дори не подозирах, че съществуват такива места, с толкова много играчки! Как си ти, болката в кръста премина ли? Моят мъж в неделя се секна, ужас, едвам ходи, превит на две и само пъшка и охка, а и от работа не може да отсъства. Днес беше на невролог, а сега отскочи до поликлиниката за инжекция. 

Нямам такива сръчни ръце.
,но пък ще е като почетен гост в градината измислили са забавление специално за рождения му ден, няма да си развалям настроението довечера семейнно ще се почерпим и заведем на детски кът да си по играят с Коки, ще ви пусна снимки от тържеството,