Краси, децата са страхотни! Успех!
Хармъни, снимките са страхотни, поздрави за фотографката, и съм сигурна, че и с текста не е преувеличила!
За теб няма скрито покрито
Радвам се, че сред нас има хора като теб и harmony_broken 
И на мен много ми се идваше, но не ме устройваше като дати
Ти и с двете мацки ли беше?
Леле, взе да ми идва коледното настроение - украсихме из къщи, днес очаквам и коледното дръвче, живо ще е, нашия тати не иска друго!
Всичко хубаво, ама като си спомня какво стана с миналогодишното ни, направо ми се стъжнява. Не помня дали съм ви писала, но за разлика от кметовете на други градове, нашия пропусна да определи места за засаждане на коледните дръвчета и ние решихме сами къде да продължи животът на нашето, да ама не, оказа се, че пречи на някой, който го поля порядъчно с нещо и дръвчето изсъхна, още ме е яд! 

искам и аз, ама няма! 
Тази сутрин сестра ми роди момченце Веселин 3150 кг и 50 см. със секцио. Двамата са добре.Пожелавам им да са живи и много здрави.
На седмото небе съм. Много се вълнувам все едно аз съм родила.
Чечо още не може да разбере,че е батко и че има братовчед. 

И после дай малко светлина по въпроса какво учиш?
Вчера дядо Коледа беше в градината на Марти и от днес всички деца, волю-неволю, запразниха - започва един дългоочакван ремонт - смяна на дограми, балатуми и т.н.
Искрено се надявам да си отидем в Пловдив за Коледа, та да наваксам пропуснатото! 
Краси,стихотворението е страхотно,благодаря ти

Той горкичкия всеки ден пита дали има под елхата вече подаръци и си проверява чорапчетата за лакомства
но уви не може да разбере,че в събота ще е деня.... Водихме го предната събота на летището и там да посреща Дядо Коледа от самолета и да получи подарък.Много подаръци му се насъбират да получи....ех,и аз искам да съм детееее 

Надявам се вече да се оправи малко времето, та да стигнем и до там. Имаме едно влакче дето обикаля из градината и на него ми се иска да се качим, освен това имало шейна с дядо Коледа и Снежанка и раздавали бонбони и балони...дано стигнем и до тях. Имах планове да обикаляме детските центрове, да правим снежни човеци, а през работните дни Руми да е на градина и да се забавлява с децата, да учи коледни песни и т.н. Едно я мисля, друго става...миналата година пак така.