ФЕВРУАРИ 2006

• 43 074
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София, България
Ехоо, привет, привет Simple Smile

Краси, децата са страхотни! Успех!

Хармъни, снимките са страхотни, поздрави за фотографката, и съм сигурна, че и с текста не е преувеличила!

# 661
Сега да изклюкаря за нашата Harmony Broken - една талантлива мама-фотографка, известна като Дамаянти тук във форума, описва нашата "колежка"  Laughing http://damayantiart.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

Оли, голям папарак си, признала съм те  Peace За теб няма скрито покрито  Wink Радвам се, че сред нас има хора като теб и  harmony_broken  Hug

krasykm06, страхотни са момичетата. Много успехи!

elix, благородно ти завиждам, че сте успяли да отидете на форумските партита  Party И на мен много ми се идваше, но не ме устройваше като дати  Close Ти и с двете мацки ли беше?

# 662
  • София
Слънчо, само с Кали бях на детското и сама на вечерния банкет  Laughing

# 663
  • БГ
Добро утрооо!   Hug  Леле, взе да ми идва коледното настроение - украсихме из къщи, днес очаквам и коледното дръвче, живо ще е, нашия тати не иска друго!  Wink  Всичко хубаво, ама като си спомня какво стана с миналогодишното ни, направо ми се стъжнява. Не помня дали съм ви писала, но за разлика от кметовете на други градове, нашия пропусна да определи места за засаждане на коледните дръвчета и ние решихме сами къде да продължи животът на нашето, да ама не, оказа се, че пречи на някой, който го поля порядъчно с нещо и дръвчето изсъхна, още ме е яд!   Twisted Evil  Вчера обиколих магазините за детски играчки в града и съм в шах - не открих така желаните подаръци, направо не знам какво да правя?!? Може би чак за Коледа ще си отидем до Пловдив, а в петък трябва да занеса подаръка за ДГ!   Thinking

harmony_broken, иска ми се да те познавам лично!   Hug

krasykm06, браво на момичетата, чудесно представяне!!!     bouquet

elix, добре си купонясваш ти,    Party   искам и аз, ама няма!   Thinking

Олимпия, как е времето при вас, имате ли сняг?

# 664
Здравейте, майчета, благодаря ви за милите думи за моята щерка, ние все пак сме начинаещи, до преди една година не можеше и да плува като хората, а сега вече на второ състезание се явава.  Wink
Хармони, много мило ми стана като четох какво е написала приятелката ти за теб, дай Боже всекиму такива приятели!
Стефи, знаеш ли, че тези дръвчета не обичат много топлото и когато ги държим по-дълго време в къщи после не могат да се адаптират и от това умират, не се коси, дано тази година имате повече късмет!   bouquet

# 665
Момичета, влизам само да се похваля днес станах леля. newsm44 Тази сутрин сестра ми роди момченце Веселин 3150 кг и 50 см. със секцио. Двамата са добре.Пожелавам им да са живи и много здрави.  Hug  bouquet На седмото небе съм. Много се вълнувам  все едно аз съм родила. Grinning Чечо още не може да разбере,че е батко и че има братовчед. Laughing

# 666
Честито! Да са живи и здрави!

Напълно те разбирам какво ти е - и аз бях така, когато се роди на брат ми детето преди 1г  Peace Не можех да си намеря място от кеф  Grinning

# 667
  • София
Тони - да е жив и здрав малкия Веселин!

# 668
Тони, жив и здрав   bouquet

Как сте всички? Предколедно? Предподаръчно?

Отивам на изпит  Crazy

# 669
Тони, жив и здрав да е малкия Веселин! Само веселие да среща Simple Smile

# 670
След дьлго очакване, най -щастливият миг
дойде заедно с пьрвия бебешки вик,
който чуваме щом проплачат децата,
появили се вьлшебно на земята.

И ето - почва всичко отначало,
всяка гушнала детенцето си бяло,
нежна, мила, топла и любяща-
това е майката - неуморно бдяща.

Между плачьт, разходките и нощите безкрайни
даряваме ги сьс прегрьдки всеотдайни,
а усещайки, че сме останали без сили -
прошепваме имената им тьй мили.

Дори за всичките богатства на света
детската усмивка не ще заменя!
Няма нищо на света по-красиво
от бебенце заспиващо щастливо!!!

# 671
  • БГ
Честито племенниче Тони, да ви е живо и здраво бебчето и много да ви радва, бързо въстановяване на сестра ти!!!     bouquet

krasykm06, чудесно стихотворение!   Hug

Atrakcia, стискам палци, успех!!!   Peace  И после дай малко светлина по въпроса какво учиш?

Ох, коледно и подаръчно ми е и на мен, само дето има още много да се пазарува, а от днес съм с двамката бандитковци в къщи и няма как?!?   ooooh!  Вчера дядо Коледа беше в градината на Марти и от днес всички деца, волю-неволю, запразниха - започва един дългоочакван ремонт - смяна на дограми, балатуми и т.н.   ooooh!  Искрено се надявам да си отидем в Пловдив за Коледа, та да наваксам пропуснатото!   Flutter

# 672
Благодаря ви от сърце за милите пожелания за моя племенник  Hug Краси,стихотворението е страхотно,благодаря ти  Hug Heart Eyes
Аз почти съм привършила с подаръците за Чечо...и те вчера имаха тържество за Дядо Коледа.....утре последно ще е на градина и после чак догодина  Grinning Той горкичкия всеки ден пита дали има под елхата вече подаръци и си проверява чорапчетата за лакомства  Joy но уви не може да разбере,че в събота ще е деня.... Водихме го предната събота на летището и там да посреща Дядо Коледа от самолета и да получи подарък.Много подаръци му се насъбират да получи....ех,и аз искам да съм детееее  Laughing

# 673
  • София
Честит племенник,Тони! Да ви е жив и здрав и живота му да е като името-весел и безоблачен   Tada

Тая тема очаквам да я свършим по Коледа  Laughing

Добре си го изчислила  hahaha
Имаме още 5 страници, бързайте да я изпишеме и да влезнем в новата година с нова тема Laughing

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 00:49 от elix

# 674
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Отдавна не съм писала, но успявам да прочета от време на време...
Тони, честит племенник! Жив и здрав да е и да обича и весели леля си  Wink
Атракция, взе ли изпита?
Краси, винаги съм си мечтала да мога да плувам синхронно, да правя разни фигури, а тя е толкова малка и вече може всичко това! Направо е невероятно! Браво, че си я записала да плува и вече се състезава, да продължава в същия дух!
Хармъни, наистина хубави думи е написала за теб! Винаги съм се смяла на постингите ти, колкото и да ти е тежко или тъжно, по някакъв начин успяваш да го пречупиш през призмата на тънкия ти хумор! Рядко се срещат такива хора!

На мен ми беше едно коледно и весело, но моите две палавници отново ме изненадаха лошо и се разболяха предпразнично. Голямата направи сериозен отит и се наложи даже да пукаме тъпанчетата в болница, после да пием втори антибиотик и така... През това време се разболя и малката и аз си изпросих антибиотик от ЛЛ, уж да мине по-бързо, ама уви Confused Изпи си го и още е сополива. Аз междувременно се оперирах от разширени вени и вместо да си лежа с крачето нагоре, не успях дори да седна. Както и да е...Купихме подаръците на децата набързо, а днес се усетихме, че за нас нищо не сме си купили и си викам ние най-малко ли слушахме тази година? Та днес накупих нещичко на мъжо и той на мен, а утре продължавам, ако намеря време и сили.
Тук са едни гъсти мъгли до обяд и после от 4 нататък пак пада, не сме излизали на разходка от 2 седмици, елхата на главната още не сме я видяли  Sad Надявам се вече да се оправи малко времето, та да стигнем и до там. Имаме едно влакче дето обикаля из градината и на него ми се иска да се качим, освен това имало шейна с дядо Коледа и Снежанка и раздавали бонбони и балони...дано стигнем и до тях. Имах планове да обикаляме детските центрове, да правим снежни човеци, а през работните дни Руми да е на градина и да се забавлява с децата, да учи коледни песни и т.н. Едно я мисля, друго става...миналата година пак така.
Но нищо, догодина повече!
Вие какво купихте за децата последно - аз на Руми взех Бийдос (мъниста за бижута), Шоколадова фабрика, комплект за пица, шейна за двама, една кукла Поли с дрешки и обувки за обличане, микрофон, акордеон, разни дрешки, лакомства и май това беше всичко, стига й мисля.

Общи условия

Активация на акаунт