Анатомията на Грей - 9

• 46 393
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • UK
Не са женени. Тя и тогава обясняваше нещо по повода, именно покрай това парти. Ако ги оженят, със сигурност ще го покажат.

# 721
# 722
И аз не помня да са се женили Мер и Дер , освен на листче. Но определено Мередит я представяха като г-жа  Шепърд  Peace

# 723
  • в сърцето на един мъж...
Не са женени - правиха подготовка за сватбата, докато Изи беше зле и на легло и после на самата сватба пратиха нея и Алекс да се женят. А те си останаха женени само на онова хвърчащо листче.

# 724
хмммм,не ги харесвам аз като двойка и това си е ...и аз не знам защо  newsm78
И аз... Sick По-точно не харесвам Оуен. Как исках да изчезне нанякъде с Теди, но уви.
В промото Мер гледа зад решетки. Grinning Thinking

# 725
Сцената с решетките според мен е Мер на посещение на г-н Кларк в затвора.

# 726
Възможно е, макар че аз не бих отишла. Crossing Arms

# 727
ааа да сетих се за листчето Grinning

а за онзи надпис на онова събиране се бяха объркали надписвалите Peace спомням си,че мередит погледна странно надписа Laughing

че онзи не се ли самогръмна, убиеца... той ли имате предвид под кларк?

# 728
  • в сърцето на един мъж...
Не се, ако помня правилно седнаха и си говориха с Шефа.

# 729
# 730
Ааа този май се гръмна.Нали беше останал 1 куршум и се чудеше за кой да го ползва:" за шефа или за себе си и накрая се чу изстрел и после дадоха шефа че се разхожда в болницата Peace

# 731
  • Бургас
Ааа този май се гръмна.Нали беше останал 1 куршум и се чудеше за кой да го ползва:" за шефа или за себе си и накрая се чу изстрел и после дадоха шефа че се разхожда в болницата Peace
Ще бъде адската дилема: Не успял да се гръмне и се налага да го оперират. Мер му спасява живота. И после е в затвора. Той е виновен за загубата на детето и и на шока с Дерек, а тя му е спасила живота.  Confused Ако е така ще е голям кеф за гледане.

# 732
# 733
  • Враца
Няколко нови клипчета от епизод 1:
http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/51090736.html?#cutid1

# 734
Този нов психолог, който ББ: се целуваше с Теди е мнооого секси, но не по-секси от Марк, естествено. Grinning Бейли беше много сладка като се кискаше. hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт