Анатомията на Грей - 9

• 46 383
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
# 706
В бяло ще напиша кой ще се жени:    Оуен и Кристина

- който иска да прочете цялата статия.( който не иска да узнае кои са младоженците, да не отваря линка!)

http://ausiellofiles.ew.com/2010/09/07/greys-anatomy-season-7-posters/  -   На страницата на сериала във Фейсбук феновете могат да гласуват кой от 6те постера да е официалният за 7ми сезон.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 15:16 от Мечо Пух

# 707
  • в сърцето на един мъж...
Мечо Пух, така като гледам по снимките е ясно вече кой ще е женен Mr. Green
Арабеск, добре че спомена замунда, та да си паркирам акаунта Embarassed Че аз го ползвах в БГ, ама сега като се прибрах, не мога да тегля и да не ми го затрият Confused

# 708
Най-после и те да се оженят...А за Марк и Лекси сигурно няма надежда Sad Sad

# 709
Тц, тц.. последно преди месец някъде теглих, явно са го затрили... Еее, язък  ooooh! ooooh! ooooh! Дано и в Арената да качват новите серии  Laughing

Тъкмо бях свикнала с Лекси - блондинка  Crazy

# 710
Арабеск, аз от арена ги тегля, защото нямам достъп до замунда. Качват всичко. Peace

# 711
Отдъхнах  Whistling. Щом не са Алекс и Лекси има винаги шанс да се върне тя при Марк. Както и да го въртим е ясно на всички,че те се обичат, докато с Алекс беше моментно, Шонда вярвам няма да остави нещата така....

# 712
мечо пух, мерси много за инфото!

и аз нямам търпение вече Crazy Crazy

дерек и мередит нали още не са женени? аз вече позабравям Crazy Joy

# 713
# 714
  • срещу двата комина :)))
хмммм,не ги харесвам аз като двойка и това си е ...и аз не знам защо  newsm78

# 715
Мен ме кефят и то повече от колкото ако са Кристина и Престън Embarassed

# 716
ама мередит какъв бюст има на снимката Crazy Laughing

кажете:те с дерек май така и не  се ожениха засега нали?

# 717
Не е имало сцена, в която да ги видим в кметството да уреждат документите, но все пак мисля, че са женени.

# 718
  • UK
Не са женени. Написаха на една хартийка, че са, и това беше. Не са се женили официално.

# 719
Да, помня листчето. Мисълта ми е, че е възможно по сценарий да са женени, просто да не е снимана сцена в кметството. Все пак се представят за г-н  и г-жа Шепърд в социалните среди( визирам един обяд с директорите на борда на болницата, на таблото пишеше "Д-р и Г-жа Шепърд". Не знам, предполагам ще разберем по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт