Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 60-та тема

• 115 598
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Много красоти видях, поздравления за всички!
Нямаше как да минем без сърцевидна храна Laughing
Сладкиш по елементи от рецепта на Лоис и мои изменения и допълнения Wink

# 661
Леле,момичета и дядо Хаджия,направо нямам думи. ShockedВидях невероятни питки,свински ребърца,салатки и сума "Валентински" салати,десерти и бисквитки.Супер сте. Hug
Аааа, Neli4ka , внимавай, не може така да издевателстваш над душицата. Я си признай нахрани ли го преди да му тропнеш под чувствителното носле тая вкусотия и даде ли му три-четири руладинки, че да усети, че е хапнала? Моят днес намаза с пържоли на скара. Grinning
Да,Лабрекс нахраних го преди това. LaughingНе съм му давала от руладините,понеже винаги готвя с люто и не смея да му дам. Joy
П.С.Felicidad,страхотни сърчица. Peace

# 662
Полина- и аз ще чакам рецептата за халвата.... Simple Smile
Felicidad- супер сърчице   bouquet

от мен - бонбоните които правих вчера за празника  Flutter

# 663
  • Русе/София
Здравейте кулинарки и ти дядо хаджия.Честит рожден ден на Весето-здраве и късмет ти   bouquetжелая.Не съм разгледала какво сте публикували,че 2 дена бях зле ,но сега ще се върна назад.На патерица ви поздравявам с хубавите празници и желая на всички да бъдете опиянени от любов.В петък бяхме на гости и приготвих салатата птиче гнездо но пепчо-благодаря.В средата сложих зеле за да е по вкуса на всички.Страхотна е

питка охлювчета-тестото е по рецептата на макс-мама/благодаря и на леля Ог,че ми я сподели/

Връщам се на зад за да се насладя на показаните ястия. #Crazy

# 664
  • Bulgaria-Italia
Привет и от мен . И аз на патерици да честитя всички празници .Да сте много здрави и обичани   bouquet
И ако съм обидила някой - ПРТОСТЕТЕ  Praynig
Честит Рожден Ден на Весето ! Много здраве и късмет   bouquet

Днес ...

таратор с моркови

пържена моруна

питките за домашни хамбургери на Лабрекс ,мнооого пухкави и мекички
Лабрекс   bouquet

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 16:12 от kasier

# 665
  • град-държава
Felicidad ,стахотно...  bouquet

...за днес скромен сутляш

# 666
  • Русе
Страхотни красоти сте показали   bouquet

Ето и моята трапеза за празниците

Салата "Асорти"

Паниран заек с корнфлейкс и гарнитура

Сладкиша с майонеза на Сладка хапка - във вид на петифури

Имаше и питка и печено пиле донесени от кумците. Тях може да видите в албума

http://dimana.snimka.bg/cooking/kulinaren-3.339909.17408115

# 667
Честити празници и от мен със закъснение много любов на всички, да ме прощавате ако съм обидала някой с нещо.
Ето и моята трапеза
шприцовани яйца за прошка
ЛАБРЕКС ако имаш фен клуб запиши ме там   bouquet
пилешки дробчета по източна рецепта+картоф.пюре-рецептата е от Лабрекс много вкусни станаха дробчетата сочни страхотни препоръчвам  Peace

Домашните хамбургери пак по рецепта на Лабрекс невероятно вкусни

Бутерки с домашно сладко от дюли и с домашно сладко от сливи - страхотни станаха

Тортата и разрез

Виенско кафе

# 668
  • ВАРНА
За днес салата от марули,сушени доматки,сирене и сос песто

и мидена яхния

# 669
  • София
Весе, честит рожден ден!
Бъди здрава и много щастлива! Всичко, което си пожелаеш да ти се сбъдне!

Кондензираното мляко може да се свари и в микровълновата. Изсипва се в подходящ съд и се вари първо на по-малка мощност и след това се увеличава мощността. Разбърква се от време на време. Доста по-бързо става.
Аз го научих това от Пети  -  bouquet

# 670
  • ГОре на черешата...

Кондензираното мляко може да се свари и в микровълновата. Изсипва се в подходящ съд и се вари първо на по-малка мощност и след това се увеличава мощността. Разбърква се от време на време. Доста по-бързо става.
Аз го научих това от Пети  -  bouquet

Благодаря, че сподели  bouquet!
Много често го използвам за кремове и това 2-3 часово варене много ми тежи.

# 671
  • София
Може да го сложиш в по-голям съд. Започва да се надига, но странното е, че не извира. Аз първоначално много се притеснявах и отварях МВ веднага щом започнеше да се вдига. Но накрая ми писна и реших да видя какво ще стане, ако го оставя и то в един момент спря. Опитай, ако искаш първо с една кутийка да видиш как става и си прецени. Мисля, че за около 15-20мин. най-много е готово.
Хора, които често ползват кондензирано мляко си варят наведнъж повече консерви.
Аз до сега два пъти съм го варила на котлона и веднъж в МВ.

# 672
Здравейте момичета, показали сте толкова вкусни и красиво поднесени неща през последните два дни! Не само количество, а и качество!
Как успявате, да нямате вълшебни пръчици?!

Veseto, Честит Рожден Ден, с пожелание за много положителни емоции   bouquet
Леля Ог, приготвила си страхотни неща.
краси.мира, много стилно, със сигурност и вкусно!
fio, импровизацията изглежда прекрасно!
Felicidad, няма думи просто! Разкош!
mama 1+2, много красиво аранжирана маса и страхотно меню!
И всички останали, които не смогвам да спомена, невероятни сте, момичета!   bouquet

Аз се записвам с един мой много любим сладкиш Дунавски вълни (Donauwellen). Вкусен и .... мноого калоричен!

# 673
Лозева, Лабрекс, Мариетка, Близначе, съжалявам, че ще ви разочаровам, но не знам рецептата. Не че не попитах. Но майка ми, а на нея и я продава друга жена. И това, което разбрах от майка е, че тази халва се прави от една билка, чувен, принципа е лудо бъркане часове наред с метла в една посока на котлон #Crazy. Ама като ви казвам часове, много часове ooooh!. Не можа да ми каже какво още се слага, но аз намерих една рецепта, в която въпросната билка липсва Crazy. Ще ви я пусна, но не съм сигурна за резултата. Дори щях да питам някой тук дали не знае как се прави такава халва.

Ето снимка на билката и рецепта от нета:

http://www.receptite.com/recepta.php?r=9301

# 674
  • ГОре на черешата...
Полин, благодаря Hug!

Джиа , моля за рецептата на това невероятно сладко изкушение Crazy!

Общи условия

Активация на акаунт