Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 60-та тема

• 115 979
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
При нас печени пуешки кюфтета и патладжан.

# 31
Евала,Пеп-4o,много ме изкефиха снимките. Heart EyesХем вкусно,хем с пейзаж.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 32
# 33
  • Brussels
Честита нова темичка!  bouquet
Малкият помощник отпед е невероятен сладур. Heart Eyes
Аз правих бразилски сладкиш (тукашната ми най-добра приятелка е бразилка, та тя ми даде идеята).  :038:

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 18:21 от nadeto_sp

# 34
nadeto_sp чудесен сладкиш!  HugДа ме беше видяла само как преглъщах пред снимките. Heart Eyes Може ли да споделиш рецептата!  bouquet

# 35
Аз пък искам от капамата на ♥ Doro ♥. newsm45
Гладна съм от 2 часа,но не мога да се отлепя от компа.Я това да видя,я това да прочета,я тук да отговоря,я там.Ще хвана да го   comp03 вече. bash

# 36
desiniko, аз с пестото бих направила салатка Капрезе - домати, моцарела и песто. Обожавам тази комбинация.

# 37
  • Пазарджик/Лондон
Пепика, благодаря ти за новата тема Hug!

От мен лесна салата с печени чушки :

Още една салата : с кус- кус и сладка царевица :

И "Вълчите семки" на пеп-4o :

пеп-4o -   bouquet  bouquet  bouquet!

# 38
  • София
Момичета, картофените еклери са като картофените кюфтета, но заради формата им ги нарекох така.  Wink Правя ги от сварени намачкани картофи, ситно нарязан лук, две яйца /като на едното отделям белтъка за намазване/, сирене, чубрица, сол и черен пипер. Омесвам всичко и оформям, редя "еклерчетата" върху намаслена тава и всяко едно намазвам с отделения леко разбит белтък. Слагам ги в загрята фурна да се пекат. Сервирам с лъжица гъсто кисело мляко.

# 39
Здравейте отново!
nahodkata, nordina, vangobibouquet за рецептата), Поли, 3xi,   благодаря ви много за милите думи!  bouquet
mim_d, поздравления за дъщеря ти!  Много вкусна закуска е направила! А като гледам е била и рожденничка вчера (поне според лентичката). Да ти е жива и здрава и все така сръчна!
alximika, страхотно меню! Този сладък салам как си го правила? Изглежда много добре!
MG18, ами и аз като му гледам физиономията на тоя рачо и мен ми е смешно, ама вчера да беше видяла колко гордо го изкарах от фурната!!! Просто не очаквах, че толкова ще се надуе и много му се радвах. Очите му чак паднаха напред и се наложи лека интервенция, затова са така размазани   Mr. Green
zaika baika, много хубав сладкиш! Може ли рецепта?
пеп-4o, страшни снимки! А иначе, както винаги у вас е изобилно и вкусно!
♥ Doro ♥, капамата изглежда страхотно! И сандвичите с филе не бих отказала!
nadeto_sp, невероятен сладкиш! Поздрави на бразилката и ако може да каже рецептата и на нас  Praynig

Оставих си малко от тестото, колкото за закуска и се получиха тези дундави, безформени кифлички с шипково сладко:

А за обяд започнах да правя едни цветя от картофено пюре и се заиграх малко  Embarassed

Приятна неделна вечер!

П.С. Аелис, пак си направила вкусната салатка!

# 40
  • При елфите ...
Леля Ог, разкошни и оригинални неща си ни показала отново.   bouquet

Аелис, великолепни салатки!   bouquet

nadeto_sp , и аз се нареждам за рецептата на Бразилския сладкиш.

Това е разкошния и много плодов кекс с ябълки на beniii. Хареса ми, от сочните сладкиши е, с много лек и много плодов вкус.

# 41
Aredhel   много се радвам,че кексът ти е харесал,изглежда идеално Hug

# 42
  • При елфите ...
Aredhel   много се радвам,че кексът ти е харесал,изглежда идеално Hug
Благодаря ти Бени!   bouquet

# 43
  • Brussels
Заповядайте, момичета: Бразилски морковен сладкиш  Hug
Сладкишчето се прави много бързо и е много вкусно.

# 44
  • забравих си мисълта...
Пепика, благодаря за Новата тема   bouquet.

Леля Ог, отново ни караш да преглъщаме и да не можем да откъснем очи от красотите, които сътворяваш  smile3525.
Пеп_чо и ти нямаш милост  newsm51.

Aredhel, Rossonera, Nahodka, Pinki_81, Nordina, Alximika, Zaika Baika, Des, Иланг-Иланг, Mili.m, чудесни вкусотии сте показали. Невероятни съблазнителки сте всички   bouquet smile3501 newsm10.

От мен снимка на станалата отдавна любима вкъщи месеница на Сладка хапка. Казвам снимка, защото я няма вече.

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 18:43 от Venetta

Общи условия

Активация на акаунт